_mrs _mrs

2,917 posts   1,554 followers   1,331 followings

Mariska Berrevoets  Buitenmeisje. Detailverliefd, verslaafd aan misschien. Festival @Grasnapolsky is my jam.

Stop flirting with me, Rotterdam.

Opa ♥️ Mis die trui nog steeds!

Jawel, het was ook mijn jubileum: 10 x we’re on a boat to ITGWO. 10 x vrijwilliger, omdat het kan, omdat Vlieland, omdat great wide open, omdat Triomf. ♥️

Die magneet, zieje. Ik hóu van kinderen.
Superlieve fotootjes door @carovanmourik en @suuz_

Speed bezoekje Hongerige Wolf
#groningsgoud #bushokje #ilovechanel

Deze plek, nog even miljoen van genieten. Doet Tara ook ♥️ #tekoop #zielinkinbio #ergaatnietsbovengroningen

Deze eerste foto is vandaag precies een jaar geleden ♥️
Little did I know dat ik het komende jaar zóveel van Rotterdam en deze man zou gaan zien :-) De twee meter liefde, die me meteen meenam op een boottochtje, na twee weken al blind de trein naar Groningen nam toen ik in het ziekenhuis lag en de vuurdoop met mn ouders op de koop toe nam, de liefste @immanuelspoor die ál mijn spullen sjouwt naar de DTRH camping, die de beste massages geeft en al mijn hoofdpijn gemiemel geduldig aanhoort, die ook zo van muziek, organiseren, verrassingen, van buiten, van water, van plantjes, van bootjes én... van hondjes houdt.
Bonus on top of it all is de allerliefste Jessie die je er gratis bij krijgt. Met wie 't óók meteen liefde was, 't kroelaapje dat lekker tegen mn rug aan komt zitten.
Love you baby's!
#meerliefde #jaookvoorrotterdam #overdrevenlekkerleven

Het doet echt een beetje pijn, maar hier gaat 'ie dan, dit alles is
TER OVERNAME! Goedlopend recreatiebedrijf. Vanwege het welverdiende pensioen van mijn ouders bieden we het meest veelzijdige recreatiebedrijf van N-O Groningen aan: Groepsaccommodatie, Bed & Breakfast, (mini)Camping, Activiteiten. Www.tekooprecreatiebedrijf.nl. (Link in bio)
Zó'n fijne plek!

Ik heb hier afgelopen 12 jaar echt genoten van de ruimte, de rust, de leuke mensen en groepen die langskwamen, de bloemenvelden, de moestuin, het wandelen met de honden, de prachtige seizoenen en de mooie Groningse dorpjes.

Op de boerderij is zóveel leuks te doen: tennisbaan, indoor beachhallen, blokhutten groepsaccommodatie in de graanschuur, lounge, minicamping, de boomgaard, vlakbij het strand van @Blauwestad. In de buurt: zeehondjes, Boertange, Groningen stad, heel veel kringloopwinkels :) Dat gaan we allemaal enorm missen, maar we gaan vast een kleiner maar ook fijn plekje vinden waar m'n ouders lekker kunnen gaan bijkomen en genieten.
Dat hebben ze wel verdiend na veel ziekte en tegelijkertijd keihard werken en zoiets moois opbouwen ♥️ Mochten jullie tips hebben voor fijne plekjes in Nederland (iets dichterbij Utrecht ;)) met een mooie omgeving, leuke niet-rijtjeshuizen (ik zie een soort mini woonboerderij voor me), waar het ook een beetje betaalbaar is, let me know!

Wat een heerlijk weekend #dtrh18 met twee liefies @icrkrd @immanuelspoor!

Waar was je dan Mariska? Heb je 'm al? Wat wordt 'm dan? Je weet het gewoon allang hè maar je houdt ons voor de gek! Dus? Waar gaan jullie heen?
Nou, hier. 🤐🤐🤐
Misschien (ook niet).
#detoekomstisonderweg #grasnapolsky #wieweet #spannend #ikwashier #meestgesteldevraagvanhetmoment #niksiszeker

Most Popular Instagram Hashtags