[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

_kakyaa_ _kakyaa_

843 posts   171037 followers   558 followings

NADIA ZUKI  Malaysian Athlete๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

http://danielwellington.com/

I know most people use their phones to tell time, but thereโ€™s something romantic and beautiful about a timepiece.
Loving this New Classic Petite Ashfield form @danielwellington. Enter my code โ€˜NadiaZโ€™ for 15% off on all item on www.danielwellington.com
#danielwellington #dwpickoftheday #dwpickoftheyear #danielwellington #dwpickofthemonth #dwpickoftheweek

My simple day out but still feel so glam with my Uniqlo outfit.
#uniqlosport @uniqlomyofficial

time ni tengah fit, skrg muscle semua dah kecut ๐Ÿ˜‚
.
nanti kita pam balik ๐Ÿค—

saya tersenyum sebab awak senyum ๐Ÿ˜Š
#eyelinerkakyamenjadi

Be happy because life is beautiful ๐Ÿ™‚
#uniqlosport @uniqlomyofficial

you dont get what you wish for, you get what you work for .

Aku tak baik, serious.

hai hampa, kakya nak share satu benda ni . okay mcmni. .
ramai tanya kakya "mcm mana nak fit" "mcm mana nak sado" mcm mana nak kecikkan peha" and so on lah.
.
hampa boleh try @dynamiquesportsrehab #dynamiquesportsrehab .
ada rehab, fisio and fitness center . .
any pertanyaan hampa boleh dm @dynamiquesportsrehab okayy๐Ÿ˜˜
.
selamat kurus , fit and sado gaiss ๐Ÿ˜˜

malu bertanya sesat jalan . .
malu melamar , jadi tetamu di hari pernikahannya ๐Ÿ˜‚

we love upm ๐Ÿ’

order masih dibuka, sapa nak boleh ws or dm @ombakexclusive .
nak beli Dm @ombakexclusive tau, bkn dm kakya ๐Ÿ™๐Ÿป sapa yg tak sempat beli tu masih ada lagi stok baju ni๐Ÿ˜˜
.
#TeamKakYaa #Ombakexclusive

dia pendek, sebab tu nampak tinggi๐Ÿ˜‚

Most Popular Instagram Hashtags