_gtst._ _gtst._

1,440 posts   14,875 followers   141 followings

OFFICIAL GTST FANPAGE!📺♥✨  ▪ Blijf hier op de hoogte van alles in en rondom Meerdijk!🏡 ▪ Foto's, video's, spoilers, edits, nieuwtjes⭐ ▪ Sinds 2015🎀 ▪ Link naar YouTube kanaal:

Jaja, het is weer tijd voor een winactie!!! Beantwoord de volgende quiz vraag via DM en win een handtekening van één van de GTST-castleden!🌟✨
De quizvraag is:
"Toen Zoë voor het eerst de zoon van Jan Maes ontmoette, loog ze over haar naam en haar werk. Welke naam had ze voor zichzelf verzonnen (alleen voornaam is goed, maar weet je ook de achternaam dan voer ik jouw naam twee keer in op de loting site en heb je dus meer kans om te winnen) EN waar werkte ze zogenaamd?"
Stuur jouw antwoorden uiterlijk zaterdagavond om 20:00u via DM! Diezelfde avond maak ik de winnaar bekend! Ik kies de winnaar als volgt:
Alle namen van de mensen die het goede antwoord in hebben gestuurd, vul ik in op internet op een loting site. Dan rolt er één winnaar uit en die stuur ik een handtekening van één van de castleden op! LET OP!!! Je moet dus wel je adres willen/mogen geven!
Veel succes allemaal!😊✨

Leuk nieuws voor de echte GTST fans! Elke dag komen er nieuwe afleveringen van seizoen 3 op Videoland te staan! Dit betekent dat inmiddels seizoen 1 t/m seizoen 3 te zien zijn!📺

!!! LET OP !!!
Dit bericht bevat een spoiler over het nieuwe seizoen! Swipe en lees dus niet verder als je nog niks wil weten!

Hoe zal Rik eraan toe zijn? 😧 We kunnen in ieder geval zien dat hij nog leeft en dat hij in het ziekenhuis ligt. Maar ja, dat zegt niks...!😱😮
.
@anoukollymaas @melissa_drost @ferrisomogyi

❗GTST fans opgelet!!❗📢
Goed nieuws! Morgen post ik een nieuwe winactie waar jullie allemaal aan mee kunnen doen! Even kort wat je ervoor moet doen en wat je kunt winnen:
∆ Je moet een quizvraag over GTST via DM beantwoorden
∆ Ik verloot een handtekening van één van de GTST castleden onder degenen die het goede antwoord in hebben gestuurd :)
Morgen meer informatie en dan post ik ook de quizvraag! Jullie hebben dan twee dagen de tijd (tot zaterdag 20:00u) om je antwoord in te sturen. Dus houdt de komende dagen zeker dit account in de gaten!😉

Britt en Ferry!🌟
.
@brittscholte @ferrydoedens

#magazinemonday : het muziek paspoort van Babette!✨🎶
.
@babettevanveenofficial

De allerlaatste scène van Stijn/Sam!♥ "Bye bye, bitches!"
Missen jullie haar ook zo in GTST? Ik wel :(
.
@stijn_fransen

Coming soon... Deze man zie je in het nieuwe seizoen van GTST!👀

Het is tijd voor alweer de zesde en ook laatste categorie van de GTST AWARDS!!!🏆 "Spannendste scène van seizoen 28"
En de genomineerden zijn:
~De zelfmoordpoging van Kimberly (Scène 1)
~Bill laat Sam bijna verdrinken in het zwembad (Scène 2)
~Jan Maes valt Zoë lastig in de haven en zij duwt hem in het water (Scène 3)
~Loes vergiftigt Bing met chocolade bonbons (Scène 4)
~Sjoerd vernedert Aysen tijdens hun huwelijk (Scène 5)
~Loes lokt Lana naar het bos en wil haar vermoorden (Scène 6)
~Aysen bedreigd eerst Zoë en daarna Bing met een pistool (Scène 7)
~Aysen wordt in elkaar geslagen door iemand die Bing heeft ingehuurd (Scène 8)
~Farah valt van de balustrade tijdens haar huwelijk (Scène 9)
~Loes zorgt dat ze wordt aangereden door Nina (Scène 10)
~Kimberly duwt Noud per ongeluk met zijn hoofd tegen de wastafel (Scène 11)
~Zoë zit in de gevangenis en probeert te ontsnappen als ze met Alex naar de haven gaat (Scène 12)
Like mijn reactie waar jouw antwoord in staat!😊
Vanaf volgende week komen de uitslagen!

Dilan en Guido in Frankrijk!😂♥🇫🇷
.
@dilan.yurdakul @guidospek

Deel 2 van de vijfde #soapsaturday ! (swipe voor meer informatie over de soapsaturday). Kijk terug op mijn account voor de eerste vier delen van deze soap! En zie vorige post voor deel 1 van deze week :)
|Wiet opent langzaam haar ogen. Het schemert een beetje en ze ziet alles wazig. Ze doet haar ogen verder open en kijkt om zich heen. Als ze eindelijk een beetje scherp kan zien, beseft ze dat ze niet in haar slaapkamer is. Maar waar is ze dan wel..? Het is een kleine kamer. Ze ligt op een matras en in de rechterhoek staat een stoel. Verder is de kamer helemaal leeg. Het ruikt er muf en dat is ook niet zo gek, want er is geen één raampje.. Wiet staat op van het matras en loopt naar de deur. Ze doet de deurklink omlaag en probeert de deur te openen. Maar helaas: hij zit op slot. Wiet probeert zich te herinneren wat er gebeurd is. Het enige dat ze nog weet, is dat ze het document op haar laptop had bekeken en daarna in haar bed was gaan liggen.
Dan opeens schiet haar iets te binnen. Die man! Er was een man in haar kamer! Zou hij haar meegenomen hebben..? Dat moet wel, hoe kan ze hier anders terecht gekomen zijn? Misschien was die man ook wel geïnteresseerd in dat document. Alleen omdat ze hem gezien had, moest hij er voor zorgen dat ze niemand kon vertellen over hem.. Ineens lijken alle puzzelstukjes op hun plaats te vallen. Ze beseft zich nu dat ze een groot probleem heeft! Wat gaat die man met haar doen? Houd hij haar alleen maar vast tot alles achter de rug is met Ludo, of... gaat hij haar vermoorden..? Wiet raakt in paniek. Ze moet hier weg, en wel zo snel mogelijk! Ze bonkt met haar vuisten op de deur. "HELP!!!! Is daar iemand??? Help!!!"
Ze hoort voetstappen. Zou dat de man zijn? Ze hoort een sleutel in het slot omdraaien, de deurklink gaat omlaag en langzaam gaat de deur open....|
.
Volgende week komt deel 6!😊✨

Deel 1 van de vijfde #soapsaturday !! (swipe voor meer informatie over de soapsaturday). Kijk terug op mijn account voor de eerste vier delen van deze soap!
|Anna: "Wat?! Hij heeft bekend???"
Janine: "Ja... Hij zei dat hij degene is die bij Ludo en Isabella ingebroken heeft. Daarom is hij naar het buitenland gegaan."
Anna: "Maar waarom heeft hij zo lang tegen ons gelogen? En waarom heeft hij uberhaupt ingebroken?"
Janine: "Hij had een vermoeden dat Ludo en Isabella bezig zijn om geld af te pakken van verschillende bedrijven.. Ook het bedrijf van papa. Hij heeft daar toen ingebroken om op zoek te gaan naar bewijs. Dat is alleen verkeerd gegaan: hij werd bijna betrapt en waarschijnlijk heeft Ludo hem herkend. Vandaar dat ze nu een rechtszaak tegen ons aanspannen."
Anna is even stil en zegt dan: "Wat moeten we nu doen..?" Janine: "Maak je niet te veel zorgen. Papa vertelde nog wat aan de telefoon. Hij zei dat hij Wiet Alberts heeft benaderd, vlak nadat hij naar het buitenland vertrokken is. Zij is natuurlijk de huishoudster bij de Kortenaeren en heeft toegang tot alle kamers in het huis. Ze heeft belooft om op onderzoek uit te gaan en naar bewijzen te zoeken die de duistere praktijken van Ludo en Isabella kunnen bevestigen. Ze heeft papa gisteravond gebeld om te zeggen dat ze documenten op de laptop gevonden heeft. Ze zou ze vandaag verder bekijken en papa op de hoogte houden. We moeten nu dus gewoon afwachten." Anna knikt langzaam en staart voor zich uit.

Stefano zit te wachten tot zijn vader die avond thuis komt van zijn werk. Hij wil graag met hem praten. Hij hoort de voordeur open gaan. "Daar zal je hem hebben" zegt Stefano tegen zichzelf. Hij hoopt maar dat zijn vader een beetje in een goede bui is. Vanuit de hal komt Rik de woonkamer in lopen. "Hoi jongen!" zegt Rik tegen hem. 'Gelukkig, hij is in een goede bui' denkt Stefano. Nu hopen dat hij een beetje normaal reageert!|
.
Zie volgende post voor deel twee!😊

Most Popular Instagram Hashtags