_febrian _febrian

2110 posts   63989 followers   572 followings

F E B R I A N  A travel enthusiast | βœ‰οΈ : ceritafebrian@gmail.com | Travel to know yourself 🌏 | #JurnalIndonesiaKaya | CP : @dindakamil

http://ceritafebrian.com/

Trying to blend in with the surroundings, perfectly captured during golden hour by @agnesoryza ✨

Amazed with the view of Bena traditional village of Bajawa, this was my first time here, this village is surrounded by hills and mountains, so nice! Anyway I'm wearing an eco-friendly solar battery watch from @111watches that matches my outdoor activities. #ad #oneelevenwatches #gogridless

En route to Kampung Bena from Ende, we stopped by around Blue stone beach for a lunch with a view, really couldn't ask for more! πŸ’™βœ¨

I've been to Flores couple of times but never been to Kelimutu before, this is my first time to be here, waking up very early and hiking a bit to see this beautiful lake and finally we're here, regards from Kelimutu Lake, the color of the lake frequently changing, this color of the lake reminded me of the view from the top of Mount Rinjani, too bad its a bit cloudy but 30 minutes hiking to the top is nothing compares to the view, regards from Kelimutu National Park.

Had so much fun during sunset around Pantai Ria of Ende, I met some local kids and did some kind of running race in the water, what a perfect scene that I experienced today, captured by @agnesoryza

Selamat siang dari Ende, for the next 7 days I'm gonna explore Flores from Ende to Labuan bajo with @lyladventure and all the participants, super excited to be here, let's roll! Baru sampe udah disambut sama langit Ende yang kece banget πŸ˜ŽπŸ’™πŸ‘ŒπŸΏβœ¨ Photo by @agnesoryza

Selamat pagi dari timur Indonesia, make a quick visit exploring Kupang with @agnesoryza before our next flight to Ende around 1PM, tempat ini namanya "Bukit Cinta" kenapa? Kata driver yang anter kita, soalnya banyak muda-mudi yang datang kesini buat duduk berbincang memadu kasih, tapi katanya cuma boleh sampe matahari terbenam, kalo udah gelap nanti malah jadi bercinta lagi dalam kegelapan? πŸ˜‚

Ada cerita baru tentang Bangka di blog, mau ngapain kalo kesana, makan apa dan harus kemana kalo disana, silahkan cek di www.ceritafebrian.com (link on my bio) Check it out! 🌴✨

Ada apa dengan Nara? Cerita selengkapnya bisa dibaca di blog www.ceritafebrian.com (link on my bio) check it out! #Nara #JNTOID #JapanCF

Liat biru gini langsung bawaannya pengen nyebur gak sih? Gue sih iya banget, tapi ya ga bisa, soalnya ini bekas tambang timah di Bangka tengah. Danau Kaolin gak cuma ada di Belitung, di Bangka juga ada ternyata, lengkapnya tentang pengalaman gue di Bangka, soon on my blog www.ceritafebrian.com 😊

My journey in Bangka has to come to an end, but this view reminded me of summer in Flores, my next destination is gonna be Flores with @lyladventure can't wait to go back to the east! I'm super excited! See you in couple days east of Indonesia! 🌴✨

Kata RA Kartini, habis gelap terbitlah terang. Banyak yang terjadi di kehidupan gue, masa gelap sudah berlalu, matahari sudah mulai muncul, terlihat dari padetnya jadwal traveling gue, kadang ada yang nanya, kak capek gak sih travel mulu, jawabannya capek sih tapi kan bisa diimbangi dengan istirahat pas malem yang bisa dilakukan dimana aja gue berada, lagian gue terima kasih sama kalian semua yang selalu jadi penyemangat gue, dari semua yang gue lakuin ini ternyata bisa jadi inspirasi dan bermanfaat buat banyak orang, jangan pernah berhenti bermimpi dan berusaha, karena walaupun lo lagi ngerasain gelapnya, percayalah bahwa terang pasti akan terbit. Selamat (belated) hari Kartini ya, para Kartini dan Kartono (yang cowo) Indonesia. Stay positive! This photo was taken earlier this morning with @lumixindonesia G85 and Panaleica 42.5mm f 1.2 #Bangka

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags