zizanrazak869 zizanrazak869

3214 posts   4184878 followers   1408 followings

Z I Z A N R A Z A K  This is me! Young Entrepreneur & Entertainer... You want me? Whatsapp my manager (013-8511410) to book me 😁

http://bit.ly/2qxWDFf

Assalamualaikum pada semua.. #zizanrazak #chentaku

Wow.. @yunaroomrecords dengar lagu kitalah @itssonaone hahahaha.. pastikan lagu ni Usher dengar yeeee... torbaek..!!!! #chentaku #zizanrazak @rocketfuelent

Suatu hari nanti.. ok guys sambung... #zizanrazak #chentaku @seriaileen

Ceriakan hari anda dengan latest track saya "Chentaku" featuring @itssonaone on Apple Music! 👉🏻 http://wmm.lnk.to/chentaku

#chentaku #zizanrazak #sonaone #applemusic #thankyouapplemusic #rocketfuelent @rocketfuelent

Gaya ayah ayah... #zizanrazak #chentaku

Alhamdulillah
Akhirnya "Chentaku" dah release di semua platform digital.

Worait, Saya tengah layan music video yg full kat youtube ni
kalau nak layan official lirik video kita, link kt bio ok?
Enjoy!!
#chentaku #zizanrazak #sonaone #rocketfuelent
@itssonaone @rocketfuelent

Biar bergunung ganang penghadang ku tetap ganyang
Walau terhuyung hayang si badai menggoncang payang
Takkan tercanggung lancang sedang kau wedok ku lanang
Tidak alang kepalang untuk mu bara ku tatang @wan_ariz #lembayungKaabah @idotshirt

Yeaaaahhh..!!! Lagu CHENTAKU dah ade dalam Apple Music wuhhhh.. tapi bukan situ saja juga boleh dengar spotify yonder JOOX dan KKBOX... dengar beb..!!! Terbaik..!!! @itssonaone @rocketfuelent #chentaku #zizanrazak

Ada yg tanya whether ada music video kan? Here you go,
inilah teaser untuk lyric video kita.
jgn lupa esok "Chentaku" akan keluar disegala platform digital juga seperti
Spotify, Apple Music, Yonder, JOOX dan KKBOX 19 pada hari esok!
#chentaku #zizanrazak #sonaone #rocketfuelent
@itssonaone @rocketfuelent

2 hari dah tak makan... sakit tekak dan rasa macam nak demam.. call time pukul 7 pukul 4 masih tak boleh tido.. harini datang set mood macam wanita period.. pandang atas tak kene pandang bawah pun tak lalu.. haih..

Kami adalah Jozan.. kami selalu berjuang.. kami takkan pulang selagi tiada hasil dalam tangkapan.. kami akan terus berperang.. demi bangsa Agama dan keamanan.. #jozan #zizanrazak @jozlynnhanania

Dah lama sangat dan banyak kali sangat nak jumpa idola ni.. harini baru dapat jumpa. Tapi puas hati rasa dan tak tau macamana nak terima kasih kerana banyak mengajar secara langsung dan tidak langsung dari sudut agama dan kehidupan.. i love u lah ustaz @syamsuldebat #mukovitaminc #zizanrazak #TN50Seni

Most Popular Instagram Hashtags