oikeuttaelaimille oikeuttaelaimille

335 posts   4,897 followers   105 followings

Oikeutta eläimille  Eläinoikeusjärjestö, djurrättsorganisation, animal rights organization

Belgiassa Flanderin hallitus on päättänyt kieltää turkistarhauksen alueellaan. Kaksi muuta Belgian aluetta – Bryssel ja Vallonia – ovat jo kieltäneet turkistarhauksen, joten nyt turkistarhauksesta tulee laitonta koko maassa.

Paine Suomea kohtaan kiristyy siis jälleen, kun eläinsuojelu edistyy muualla Euroopassa. Vastuu Suomen eläinsuojelulain uudistuksen surkeasta tilanteesta on ministeri Jari Lepällä: jari.leppa@eduskunta.fi.

Kuvassa kesästä nauttii Eläinsuojelukeskus Tuulispään Otto-kettu.

Millaista on todellisuus tehotuotantosikalassa, kanalassa tai nautatilalla? Kokeile virtuaalitodellisuuslasejamme, niin tiedät! Päivystämme Porissa kävelykadulla päivittäin pe 20.7. saakka.

Tervetuloa Poriin!🐾🐾🐾 Oikeutta eläimille on mukana SuomiAreena-tapahtumassa Porissa ma-pe 16.-20.7. Teltallamme voi mm. katsoa virtuaaltodellisuuselokuvan suomalaisesta eläintuotannosta. Nähdään!

Naapurin maalaiskana -broileriteurastamolla on tullut esiin vakavia puutteita eläinsuojeluasioissa. Ylen A-studion paljastamat väkivallanteot ja välinpitämättömyys ovat samankaltaisia, kuin mitä nähtiin syksyllä 2015 julkaisemissamme teurastamovideoissa. 📝 Allekirjoita vetoomus valvonnan parantamiseksi nyt! 📝
Suora linkki profiilissa.

Suomi ja Puola ovat olleet ainoat Euroopan unionin maat, joissa tarhataan supikoiria. EU on nyt lakkauttamassa supikoirien tarhauksen, mutta Suomi on hakenut ja saanut kieltoon poikkeusluvan. Nyt ainoat merkittävässä määrin supikoiria tarhaavat maat tulevat olemaan Suomi ja Kiina. 🐾 🐾 🐾
Poikkeuslupien hakemisesta ja ylipäätään eläinsuojelun kehityksestä Suomessa vastaa itsekin tehomaataloutta harjoittava ministeri Jari Leppä. Häneen voi vedota sähköpostitse: jari.leppa@eduskunta.fi.

Heinäkuu alkaa pian, alkaisiko samalla myös @vegaanihaaste.fi? Jos vegehommat on jo itselle tuttuja, haasta kaverit tai perhe mukaan!
🍍Kuukauden ajan uutiskirjeitä sähköpostiin päivittäin
🍍Reilusti helppoja reseptejä
🍍Parhaat vegevinkit kauppaan
🍍Mahdollisuus henkilökohtaiseen vegaanituutoriin

Tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta, kaikkialla ja kaikille.

Iloista Pride-viikkoa! 🌈🌈🌈

Tervetuloa Maailmakylässä festareille Helsingissä 26.5. - 27.5. Teltalla voit kertoa RAXille mitä mieltä olet häkkimunista ottamalla kuvan itsestäsi ja jakamalla sen sosiaalisessa mediassa #raxastaahäkkejä #raxbuffet #rax_buffet #häkkimunat
RAX ei ole vieläkään suostunut luopumaan häkkimunien käytöstä vaikka he tietätävät, että häkkikanaloissa yhtä kanaa kohden on vain A4-arkin verran elintilaa!!

@rax_buffet mainostaa itseään helppona, nopeana ja edullisena. RAX on siis vähän kaikkea, mutta vastuullinen se ei ole. Muut yritykset Suomessa ja maailmalla luopuvat häkkimunien käytöstä. Häkkikanaloissa yhtä kanaa kohden on tilaa noin A4-arkin verran. Häkit ovat ahtaita, eivätkä kanat mahdu toteuttamaan luonnollista käyttäytymistään. Miksi RAX ei suostu luopumaan häkkimunista? Yksinkertaisesti koska RAX rakastaa häkkejä #raxastaahäkkejä #raxbuffet #häkkimunat #eläintenoikeudet #häkkikanalat #vastuullisuus

✍️Allekirjoita vetoomus, linkki profiilissa!✍️ ▫️▫️▫️
Meidän on ajettava alas turkistarhaus. Häkki häkiltä, varjotalo varjotalolta, turkistarha turkistarhalta. Jokainen askel kohti tätä päämäärää on tärkeä. Vaadi siis kanssamme Burberryä luopumaan turkiksista!

100 % sertifioitua, 100 % kärsimystä.

Suuri osa kansainvälisistä muotimerkeistä on luopunut turkiksista – nyt on Burberryn vuoro. Allekirjoita vetoomus, linkki profiilissa!

✍️✍️✍️ Vaadi kanssamme Burberrya luopumaan turkiksista, allekirjoita vetoomus!✍️✍️✍️ Linkki profiilissa.

Tänään julkaisemamme kuvat jättiketuista ovat jälleen herättäneet huomiota kansainvälisessä mediassa. Viime aikoina useat muotitalot ovat ilmoittaneet luopuvansa turkisten käytöstä, nyt on Burberryn vuoro!

Most Popular Instagram Hashtags