[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ohmyhijab ohmyhijab

1111 posts   11457 followers   507 followings

TUDUNG LABUH  SSM REGISTERED Since July 2015 " COLOUR 10% DIFFERENT FROM ORIGINAL DUE TO LIGHTING DURING PHOTOSHOOTING OR MONITOR'S DISPLAY " Whatsapp cik fiza πŸ‘‡

http://wasap.my/60175109095

Orang pertama yang akan dicampakkan ke dalam neraka
adalah orang alim yang mengajar ilmu kerana mahu dipuji.
.
Habib Ali Zainal Abidin
_
#naylabyomh

Siapa kata ACACIA SWAROVSKI ni sesuai utk tudung raya je? Ehhhh.. nak pakai kasual pun boleh tau!
Ye awak, ACACIA ni boleh sesangat kita gayakan dgn baju utk jenjalan beriadah.
.
Walaupun awak pakai simple tapi bila sarung je ACACIA.. wahhhhh terserlah kecomelan & kecantikan awak semua πŸ’“
.
#tudunginstantbyomh
#thetudungsarungexpert
#ACACIASwarovskiAidilAdhaSpecial

Pink never goes wrong!
Petang ni cikfiza nak throwback sikit waktu HQ photoshoot Nayla 4.0 tempoh hari.
Cuba teka husnamustaffa ni pakai warna apa? πŸ™‹πŸ»
.
#naylabyomh

Nayla 4.0 Creamy Pink kalau digayakan dengan koleksi dari @hasnuricollections ni lawa kan? untuk Outfit Of The Day! #ootd ❀ .

Yang penting, cikfiza jamin bila korang pakai Nayla ni menaikkan keyakinan diri πŸ‘ Jadi, pilihlah Nayla sebagai pilihan tudungmu, semestinya selesa & menepati syariat Islam ❀ Kain tak jarang, cukup labuh belakang & depan serta awning mudah bentuk untuk semua jenis muka (awning anti tembam lagi πŸ˜‹)
.
Nayla 4.0 Creamy Pink kalau digayakan dengan koleksi dari @hasnuricollections ni lawa kan?
.
Dah pakai nanti jangan lupa tag kami k 😘
.
#naylabyomh

Deluxe Lebaran masih jadi rebutan selepas raya haji haritu!
Cikfiza terima banyak order yg nak order sebab berkenan tengok model pakai, yg nak repeat order pun ada 😍
.
Ada batu Swarovski yg lip lap membuatkan si pemakai tampil elegan gituuu
.
#deluxelebaranbyomh

Assalamualaikum guys! Positifkan diri pada hari Sabtu ni ya! Semoga segala urusan dipermudahkan hari ini! 😍 Happy weekend 😘
.
#naylabyomh

Easy Rossy Midnight Blue. Antara warna yg laris dalam koleksi Ohmyhijab. Siapa ada? πŸ™‹
.
#omhfeedback
#easyrossybyomh

Alhamdulilah, terima kasih dear. Cantik awak pakai Abstract Fatema dgn niqab 😍
.
#omhfeedback
#abstractpremierbyomh

Suka tau Cik Fiza tengok moment yang istimewa ibu & anak bersama ACACIA SWAROVSKI. Terima kasih atikahzabidi sudi kongsi gambar yang sweet ni πŸ˜™
.
#omhfeedback

Hey awak, sweet kan rona pink ni? Awak nak cari tudung sarung yg sesuai & selesa utk dipakai masa raya haji nanti? .
Haaaa...jgn pening-pening, ACACIA kan ada!
.
ACACIA SWAROVSKI akan menyerikan raya Aidiladha awak dgn taburan batu kristal Swarovski..waaah cantiknyaaa 😍
.
Sarung aje dah siap! Nak suai padan dgn baju kurung, jubah, kebaya, dress semua pun boleh tau!
.
#tudunginstantbyomh

Selamat malam everyone 😍
#tudunginstantbyomh

Beautiful entrepreneur in Perth, Australia aziahsaad donning our exclusive raya edition instant hijab ROSE Premium Raya. Thank you dear for sharing this photo πŸ’™
.
#tudunginstantbyomh
#omhfeedback

Most Popular Instagram Hashtags