9stock 9stock

559 posts   28,187 followers   3,685 followings

Nine Stock  PEMBORONG PRODUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN TERMURAH! SHAH ALAM(SEK7) πŸ“ž +60183214668 / 0355231941 WANGSA MAJU(KLSC) πŸ“ž +60183109094 / 0341319047

πŸ”₯RAWAT BREAKOUT 30 HARI!!!πŸ”₯
(Some by Mi Miracle Toner + Soap + Serum + Cream)
.
.
Some by Mi Miracle Set ni memang laku kerass sebab boleh rawat muka breakout korang sebab silap pakai produk tu!!!
.
πŸ‘πŸ»Diformulasi di Korea menggunakan β€˜skin-friendly’ ingredients!
πŸ‘πŸ»Dianugerahkan 5 AWARDS produk terbaik!
πŸ‘πŸ»Dijamin bebas 20 harmful ingredients!
πŸ‘πŸ»Ada organic argan oil & organic olive oil (certified by Ecocert)
.
πŸ”₯KFDA approved!πŸ”₯
.
Sesuai untuk semua jenis kulit. Rawat breakout dalam 30 hari! β™₯️
.
.
Exclusive & Original dari Korea, kita bawak masuk 1 set terus sebab high demand!
.
⭐READY STOCK!!!⭐
.
β™₯️ Miracle Toner
β™₯️ Miracle Cleansing Bar
β™₯️ Miracle Serum
❀️ Miracle Cream
.
Nak kulit cantik macam awek korea? Jom grab SOME BY MI sekarang!
.
⭐Available at all nine stock outlet!⭐
.
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! β™₯️
.
βœ”FREE SAMPLE V10 @ INNISFREE (while stock last)
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miraclestoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar #somebymih7 #h7somebymi

Hi gaissss, suka produk kecantikan? Cari produk kesihatan? Haaaa, mai singgah outlet kami! Mengapa perlu bayar lebih kalau boleh dapat harga borong di Nine Stock? ❀️❀️❀️ .
#hargaborong #produkkecantikan #produkkesihatan #ori #ninestockwangsamaju #ninestock #ninestockshahalam

😱SELAMAT TINGGAL KETIAK & SIKU HITAM!!😱
Macam tak percaya ketiak hitam dah bertukar jadi putih gebu!
.
.
β™₯️SOME BY MI ROSE TONE UP CREAM!!!β™₯️
.
Cream pemutih viral yang sangat best!! Tak melekit, tak bercapuk!
Penggunaan konsisten akan buat kulit korang putih kekal!!! 😱
.
Bukan hanya whitening cream, tapi bertindak sebagai wrinkle cream jugak!! Jangan terkejut tengok kulit putih, anjal, lembab & glowing β™₯️
.
.
πŸ’• Mengandungi 70% rose water!
πŸ’• Mencerahkan, melembutkan & melembabkan kulit serta merta!
πŸ’• Mengandungi vitamin B12 untuk anti-penuaan dan menganjalkan kulit.
πŸ’• Mengandungi ejen pemutih hebat: Glutathione, Arbutin & Niacinamide.
πŸ’• Tanpa pewangi dan pewarna tiruan.
πŸ’• Boleh digunakan di muka & badan.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
ORIGINAL FROM KOREA!
ADA HOLOGRAM QR CODE
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! β™₯️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miraclestoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar

Mana lagi nak dapatkan produk kesihatan dan kecantikan dengan harga borong kalau bukan di Nine Stock πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Jom reramai! Walk in boleh, order online boleh. Senang kan? Gerenti tak menyesal kalau singgah Nine Stock ‼️
.
Selamat berhujung minggu ❀️

Salam jumaat ❀️ Semoga hari jumaat yang mulia ini kita semua mendapat keberkatan dariNya. Jangan lupa breakfast untuk permulaan hari yang ceria πŸ€—

πŸ”₯PUTIH GEBU SEKELIP MATA!πŸ”₯
Nak putih pinkish macam awek korea wajib guna!!
.
.
β™₯️SOME BY MI ROSE TONE UP CREAM!!!β™₯️
.
Cream pemutih viral yang sangat best!! Tak melekit, tak bercapuk!
Penggunaan konsisten akan buat kulit korang putih kekal!!! 😱
.
Bukan hanya whitening cream, tapi bertindak sebagai wrinkle cream jugak!! Jangan terkejut tengok kulit putih, anjal, lembab & glowing β™₯️
.
.
πŸ’• Mengandungi 70% rose water!
πŸ’• Mencerahkan, melembutkan & melembabkan kulit serta merta!
πŸ’• Mengandungi vitamin B12 untuk anti-penuaan dan menganjalkan kulit.
πŸ’• Mengandungi ejen pemutih hebat: Glutathione, Arbutin & Niacinamide.
πŸ’• Tanpa pewangi dan pewarna tiruan.
πŸ’• Boleh digunakan di muka & badan.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
ORIGINAL FROM KOREA!
ADA HOLOGRAM QR CODE
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
.
RM50 sahaja!
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! β™₯️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miraclestoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar

AWAK TENGAH CARI PELEMBAB YANG BOLEH MEMUTIHKAN SEKALI???
πŸ”₯H7 Hydro Max Some by MiπŸ”₯
.
.
Some by Mi H7 ni memang pelembab yang tengah viral kat Korea! Bukan je kulit glowing serta merta, boleh putihkan kulit sekali!
.
πŸ’•Gabungan 7 jenis Hyaluronic Acid memberi kelembapan maksimum pada kulit serta merta!
πŸ’•Diperkaya dengan 71% deep sea water!
πŸ’•Lebih 21 jenis kandungan semulajadi
πŸ’•Memberikan kulit yang lembab, anjal, memulihkan, mencerahkan kulit dan anti-penuaan!
πŸ’•Boleh guna sebelum makeup untuk makeup tahan lama & glowing.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
EXCLUSIVE & ORIGINAL FROM KOREA!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
.
RM55 sahaja!
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! β™₯️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miracletoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar #h7somebymi #hydromaxcream #h7hydromaxcream

πŸ‘‰πŸ»V10 SOME BY MI : VITAMIN TERBAIK UNTUK KULIT ANDA!πŸ‘ˆπŸ»
.
Sape dah pernah try V10 ni? Memang best sebab krim dia terus meresap dalam kulit tanpa melekit langsung!
.
πŸ”₯10 Multivitamin dalam 1 tiub!
πŸ”₯Bebas 20 kandungan merbahaya
πŸ”₯700,000ppm ekstrak Vitamin Nut Fruit
πŸ”₯20x Lemon, 98x Orange
πŸ”₯Merawat masalah kulit & mencerahkan!
πŸ”₯Juga sesuai untuk masalah jeragat
.
.
RM59 sahaja!
.
⭐️Available at all nine stock outlet!⭐️
.
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! β™₯️
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymishahalam #somebymimurah #somebymikl #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimiracletoner #somebymiserum #somebymimiracleserum #somebymicleansingbar #somebymireadystock #v10somebymi #vitamintoneupcream #somebymiv10 #somebymiv10toneupcream

πŸ”₯NACIFIC FRESH HERB ORIGIN SERUM πŸ”₯
.
Bi-phase serum that contains vitamin C brightens, smoothens, minimizes pores and reduces signs of aging.
.
πŸ‘‰πŸ»Pasqueflower extract - Helps to soothe irritations and purify the skin .
πŸ‘‰πŸ»Fruit based acid - Made with a combination of grape, orange, lemon, apple and line extracts to gently but effectively rid the skin of dead skin cells .
πŸ‘‰πŸ»Korean pepper extract - Rich in vitamin C and tocopherol for protection and antioxidant properties
.
β™₯️ NON-COMEDOGENIC!
β™₯️ FOR ALL SKIN TYPES
β™₯️ NO SYNTHETIC PRESERVATIVE
.
50ml and worth up to 3 month usage!
.
Grab yours now @9stock
RM59 only!
.
Exclusive and ready stock at all nine stock outlets:
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
DM for details 😍
.
#nacific #nacificfreshherb #nacificfreshherboriginserum #nacificmalaysia #nacificmurah #nacificfreshherboriginserummurah #nacificserum #somebymimurah #somebymiselangor #nacificselangor #somebymimalaysia #nacificserummurah

.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
EXCLUSIVE & ORIGINAL FROM KOREA!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! β™₯️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miracletoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar #h7somebymi #hydromaxcream #h7hydromaxcream #vegitokscleanser #vegitoksmalaysia #vegitoks #nacificoriginal #nacificfreshherb #payday

MUKA ROSAK MERAH2 SEBAB BREAKOUT???
πŸ”₯H7 Hydro Max Some by MiπŸ”₯
.
.
Cuba tengok no cut test video kat atas ni πŸ‘†πŸ»
10 minit je merah2 tu hilang!!!
.
Some by Mi H7 ni memang pelembab yang tengah viral kat Korea! Bukan je kulit glowing serta merta, boleh rawat breakout sekali!
.
πŸ’•Gabungan 7 jenis Hyaluronic Acid memberi kelembapan maksimum pada kulit serta merta!
πŸ’•Diperkaya dengan 71% deep sea water!
πŸ’•Lebih 21 jenis kandungan semulajadi
πŸ’•Memberikan kulit yang lembab, anjal, memulihkan, mencerahkan kulit dan anti-penuaan!
πŸ’•Boleh guna sebelum makeup untuk makeup tahan lama & glowing.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
EXCLUSIVE & ORIGINAL FROM KOREA!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! β™₯️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miracletoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar #h7somebymi #hydromaxcream #h7hydromaxcream

AWAK TENGAH CARI PELEMBAB YANG BOLEH MEMUTIHKAN SEKALI???
πŸ”₯H7 Hydro Max Some by MiπŸ”₯
.
.
Some by Mi H7 ni memang pelembab yang tengah viral kat Korea! Bukan je kulit glowing serta merta, boleh putihkan kulit sekali!
.
πŸ’•Gabungan 7 jenis Hyaluronic Acid memberi kelembapan maksimum pada kulit serta merta!
πŸ’•Diperkaya dengan 71% deep sea water!
πŸ’•Lebih 21 jenis kandungan semulajadi
πŸ’•Memberikan kulit yang lembab, anjal, memulihkan, mencerahkan kulit dan anti-penuaan!
πŸ’•Boleh guna sebelum makeup untuk makeup tahan lama & glowing.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
EXCLUSIVE & ORIGINAL FROM KOREA!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
πŸ‘‰πŸ» Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! β™₯️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miracletoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar #h7somebymi #hydromaxcream #h7hydromaxcream

Most Popular Instagram Hashtags