9stock 9stock

549 posts   26,927 followers   5,509 followings

Nine Stock  PEMBORONG PRODUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN TERMURAH! SHAH ALAM(SEK7) 📞 +60187714668 / 0355231941 WANGSA MAJU(KLSC) 📞 +60183109094 / 0341319047

MUKA ROSAK MERAH2 SEBAB BREAKOUT???
🔥H7 Hydro Max Some by Mi🔥
.
.
Cuba tengok no cut test video kat atas ni 👆🏻
10 minit je merah2 tu hilang!!!
.
Some by Mi H7 ni memang pelembab yang tengah viral kat Korea! Bukan je kulit glowing serta merta, boleh rawat breakout sekali!
.
💕Gabungan 7 jenis Hyaluronic Acid memberi kelembapan maksimum pada kulit serta merta!
💕Diperkaya dengan 71% deep sea water!
💕Lebih 21 jenis kandungan semulajadi
💕Memberikan kulit yang lembab, anjal, memulihkan, mencerahkan kulit dan anti-penuaan!
💕Boleh guna sebelum makeup untuk makeup tahan lama & glowing.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
EXCLUSIVE & ORIGINAL FROM KOREA!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
👉🏻 Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! ♥️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miracletoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar #h7somebymi #hydromaxcream #h7hydromaxcream

AWAK TENGAH CARI PELEMBAB YANG BOLEH MEMUTIHKAN SEKALI???
🔥H7 Hydro Max Some by Mi🔥
.
.
Some by Mi H7 ni memang pelembab yang tengah viral kat Korea! Bukan je kulit glowing serta merta, boleh putihkan kulit sekali!
.
💕Gabungan 7 jenis Hyaluronic Acid memberi kelembapan maksimum pada kulit serta merta!
💕Diperkaya dengan 71% deep sea water!
💕Lebih 21 jenis kandungan semulajadi
💕Memberikan kulit yang lembab, anjal, memulihkan, mencerahkan kulit dan anti-penuaan!
💕Boleh guna sebelum makeup untuk makeup tahan lama & glowing.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
EXCLUSIVE & ORIGINAL FROM KOREA!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
👉🏻 Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! ♥️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miracletoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar #h7somebymi #hydromaxcream #h7hydromaxcream

Sayangi Malaysiaku 🇲🇾 Cuti-cuti ni jommmm singgah Nine Stock, semua outlet kami dibuka seperti biasa hari ini ❤️ #kitapunya #merdeka #ninestockshahalam #ninestockwangsamaju

🔥RAWAT BREAKOUT 30 HARI!!!🔥
(Some by Mi Miracle Toner + Soap + Serum)
.
.
Some by Mi Miracle Set ni memang laku kerass sebab boleh rawat muka breakout korang sebab silap pakai produk tu!!!
.
👏🏻Diformulasi di Korea menggunakan ‘skin-friendly’ ingredients!
👏🏻Dianugerahkan 5 AWARDS produk terbaik!
👏🏻Dijamin bebas 20 harmful ingredients!
👏🏻Ada organic argan oil & organic olive oil (certified by Ecocert)
.
🔥KFDA approved!🔥
.
Sesuai untuk semua jenis kulit. Rawat breakout dalam 30 hari! ♥️
.
.
Exclusive & Original dari Korea, kita bawak masuk 1 set terus sebab high demand!
.
⭐️READY STOCK!!!⭐️
.
♥️ Miracle Toner
♥️ Miracle Cleansing Bar
♥️ Miracle Serum
.
Nak kulit cantik macam awek korea? Jom grab SOME BY MI sekarang!
.
⭐️Available at all nine stock outlet!⭐️
.
👉🏻 Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! ♥️
.
✔️FREE SAMPLE V10 @ INNISFREE (while stock last)
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miraclestoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar #somebymih7 #h7somebymi

1 MINUTE MIRACLE MASCARA - RM32
1 MINUTE MIRACLE FOUNDATION (LIMITED EDITION) - RM52

Produk2 SHALICIOUS
.
BEAUTY SECRET - RM40
CLEANSING SOAP - RM22
WHITE STRAWBERRY SOAP - RM32
SERUM & C BOOSTER - RM55

OKAYA

Produk2 MUA Bella - Riffaa

Nine Stock mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam di seluruh dunia. Bagi yang pulang bercuti di kampung halaman, rancang perjalanan dan semoga selamat sampai ke destinasi ❤️

👉🏻TENGOK COMPARISON KAT GAMBAR SEBELAH👉🏻
Nak putih pinkish macam awek korea wajib guna!!
.
.
♥️SOME BY MI ROSE TONE UP CREAM!!!♥️
.
Cream pemutih viral yang sangat best!! Tak melekit, tak bercapuk!
Penggunaan konsisten akan buat kulit korang putih kekal!!! 😱
.
Bukan hanya whitening cream, tapi bertindak sebagai wrinkle cream jugak!! Jangan terkejut tengok kulit putih, anjal, lembab & glowing ♥️
.
.
💕 Mengandungi 70% rose water!
💕 Mencerahkan, melembutkan & melembabkan kulit serta merta!
💕 Mengandungi vitamin B12 untuk anti-penuaan dan menganjalkan kulit.
💕 Mengandungi ejen pemutih hebat: Glutathione, Arbutin & Niacinamide.
💕 Tanpa pewangi dan pewarna tiruan.
💕 Boleh digunakan di muka & badan.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ORIGINAL FROM KOREA!
ADA HOLOGRAM QR CODE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
⭐️READY STOCK at all nine stock outlet!⭐️
.
👉🏻 Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! ♥️
.
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miraclestoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar

🔥RAWAT BREAKOUT 30 HARI?🔥
👉🏻SLIDE SEBELAH UTK TENGOK RAHSIA🤫🤫🤫
.
.
Some by Mi ni memang laku kerass sebab boleh rawat muka breakout korang sebab silap pakai produk tu!!!
.
👏🏻Diformulasi di Korea menggunakan ‘skin-friendly’ ingredients!
👏🏻Dianugerahkan 5 AWARDS produk terbaik!
👏🏻Dijamin bebas 20 harmful ingredients!
👏🏻Ada bahan2 organik (certified by Ecocert)
.
🔥KFDA approved!🔥
.
Sesuai untuk semua jenis kulit. Rawat breakout dalam 30 hari! ♥️
.
.
Exclusive & Original dari Korea, kita bawak masuk 1 set terus sebab high demand!
.
⭐️READY STOCK!!!⭐️
.
♥️ Miracle Toner
♥️ Miracle Cleansing Bar
♥️ Miracle Serum
.
Nak kulit cantik macam awek korea? Jom grab SOME BY MI sekarang!
.
⭐️Available at all nine stock outlet!⭐️
.
👉🏻 Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! ♥️
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miraclestoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar

🔥RAWAT BREAKOUT 30 HARI!!!🔥
(Some by Mi Miracle Toner + Soap)
.
.
Some by Mi Miracle Toner & Miracle Soap ni memang laku kerass sebab boleh rawat muka breakout korang sebab silap pakai produk tu!!!
.
👏🏻Diformulasi di Korea menggunakan ‘skin-friendly’ ingredients!
👏🏻Dianugerahkan 5 AWARDS produk terbaik!
👏🏻Dijamin bebas 20 harmful ingredients!
👏🏻Ada organic argan oil & organic olive oil (certified by Ecocert)
.
🔥KFDA approved!🔥
.
Sesuai untuk semua jenis kulit. Rawat breakout dalam 30 hari! ♥️
.
.
Exclusive & Original dari Korea, kita bawak masuk 1 set terus sebab high demand!
.
⭐️READY STOCK!!!⭐️
.
♥️ Miracle Toner
♥️ Miracle Cleansing Bar
♥️ Miracle Serum
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
ORIGINAL FROM KOREA!
ADA HOLOGRAM QR CODE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Nak kulit cantik macam awek korea? Jom grab SOME BY MI sekarang!
.
⭐️Available at all nine stock outlet!⭐️
.
👉🏻 Nine Stock Alam Avenue, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Seksyen 7, Shah Alam
👉🏻 Nine Stock Wangsa Maju
.
Nak pos pun boleh aje 😍
Dm for details ok! ♥️
.
#somebymi #somebymimalaysia #somebymiselangor #somebymikl #somebymishahalam #somebymirosetoneup #rosetoneup #somebymirose #miraclestoner #somebymimiracletoner #somebymitoner #somebymioriginal #somebymimurah #somebymimiracleserum #somebymiserum #somebymimiraclecleansingbar #somebymicleansingbar

Most Popular Instagram Hashtags