[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

99actioncam.my 99actioncam.my

406 posts   17227 followers   2207 followings

PROMOSI ACTIONCAM RAYA!!!  ๐Ÿ”ถThiEye & Eken ๐Ÿ”ถself pickup available ๐Ÿ“ฑWhatsApp:-01140666416 @99gadgets.my @99powerbank.my @99gadgetfeedback Link utk iPhone 2nd murah2๐Ÿ‘‡

http://t.me/iphonemurah99

Eken V8s (Stok baru landing) Stok 'alah membeli menang memakai๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ช
.
.
Harga yg sgt berbaloi!! Kenape?! Eken v8s ni spec die mmg padu
.
.
X rugi blanje lebih
Harga jual rm500 sbb mmg puas hati
.
.
Bak kata pepatah alah membeli menang memakai!!๐Ÿ˜ (lg sekali)
.
.
Meh sambar cepat2 korang punye
.
.
Harga rm 500 only (mmg berbaloi)
.
.
Postage mcm biasa rm9 / 16

Warranty 1 tahun
.
.
Berminat??
.
.
Whatsapp je 01140666416
.
.
#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah #yiinternational #ekenh8r #yicaminternational #sjcam #yicam #yicam4k #ekenmurah #ekenh3r #gopromalaysia #ekenbrand #yimalaysia #thieye #goprohero4 #yicammalaysia #ekenmalaysia #ekenh3 #gopro #eken #goprohero #ekenh8 #thieyev5

X sangka henset ni ramai yg minat!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nokia 3310 Legend Master Copy ( High End)
.
Support Whatsapp
.
Harga:- RM 140
.
Warranty Setahun( Board )
Lain- lain part ( 3 Month )
.
.
Whatsapp segera 01140666416๐Ÿ˜
.
#nokialegend

#SELFIERAYA rakam kenangan raya anda dengan actioncam dari @99actioncam.my, boleh ambik selfie lawa2 pasni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ดF60r
Bagi yg mencari action camera dengan harga rendah tapi gambar cukup berkualiti
.
๐Ÿ”ตV8s
Bagi yg mencari actioncam dengan kualiti terbaik, (boleh tanding GoPro tau x๐Ÿ˜๐Ÿ’ช) V8s lah jawapannye!!
.
Ws segera 01140666416 sementara stok masih ade!!
.
Btw, promo berlansung sampai 20/6/2017, lepastu poslaju tutup, jangan lepaskan peluang ni tau!!!๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ
.
.
#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah #yiinternational #ekenh8r #yicaminternational #sjcam #yicam #yicam4k #ekenmurah #ekenh3r #gopromalaysia #ekenbrand #yimalaysia #thieye #goprohero4 #yicammalaysia #ekenmalaysia #ekenh3 #gopro #eken #goprohero #ekenh8 #thieyev5

Atas beberapa sebab syarat2 dan cara giveaway kali ni terpaksa ditukar
.
Kawan2 boleh refer kt post sebelum ni
.
Gudlak semua

#giveawaytopup .
.
!!! GIVEAWAY TAMAT!!!!
.
Hehe, di hari jumaat yg mulia ini, admin dengan berbesar hatinya (cehh๐Ÿ˜) nk buat giveaway topup harini la
.
.
Kali ni admin nak ubah cara buat giveaway nye๐Ÿ˜ธ,
.
.
Kita akan main satu game, tag kawan2 korang kt bawah ni, bile admin kate stop, last tag sebelum admin kata stop akan menang topup, .
.
PEMBAHARUAN SYARAT GIVEAWAY๐Ÿ˜๐Ÿ˜
(Syarat sebelum ni xkan diguna pakai)
.
---siapa tag paling ramai die menang topup
---tag org berlainan( bkn igshop, bkn fake account)
---ganjaran serius lumayan punye๐Ÿ˜
---giveaway tamat bile admin kate stop
---giveaway akan diadili dgn adil dan saksama๐Ÿ˜
.
.
.
Gudlak & semoga berjaya

#SELFIERAYA rakam kenangan raya anda dengan actioncam dari @99actioncam.my, boleh ambik selfie lawa2 pasni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ดF60r
Bagi yg mencari action camera dengan harga rendah tapi gambar cukup berkualiti
.
๐Ÿ”ตV8s
Bagi yg mencari actioncam dengan kualiti terbaik, (boleh tanding GoPro tau x๐Ÿ˜๐Ÿ’ช) V8s lah jawapannye!!
.
Ws segera 01140666416 sementara stok masih ade!!
.
Btw, promo berlansung sampai 20/6/2017, lepastu poslaju tutup, jangan lepaskan peluang ni tau!!!๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ
.
.
#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah #yiinternational #ekenh8r #yicaminternational #sjcam #yicam #yicam4k #ekenmurah #ekenh3r #gopromalaysia #ekenbrand #yimalaysia #thieye #goprohero4 #yicammalaysia #ekenmalaysia #ekenh3 #gopro #eken #goprohero #ekenh8 #thieyev5

#SELFIERAYA rakam kenangan raya anda dengan actioncam dari @99actioncam.my, boleh ambik selfie lawa2 pasni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ดF60r
Bagi yg mencari action camera dengan harga rendah tapi gambar cukup berkualiti
.
๐Ÿ”ตV8s
Bagi yg mencari actioncam dengan kualiti terbaik, (boleh tanding GoPro tau x๐Ÿ˜๐Ÿ’ช) V8s lah jawapannye!!
.
Ws segera 01140666416 sementara stok masih ade!!
.
Btw, promo berlansung sampai 20/6/2017, lepastu poslaju tutup, jangan lepaskan peluang ni tau!!!๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ
.
.
#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah #yiinternational #ekenh8r #yicaminternational #sjcam #yicam #yicam4k #ekenmurah #ekenh3r #gopromalaysia #ekenbrand #yimalaysia #thieye #goprohero4 #yicammalaysia #ekenmalaysia #ekenh3 #gopro #eken #goprohero #ekenh8 #thieyev5

PEMINAT AKTIVITI SUKAN LASAK!!! .
Side mirror mount for action cam

Warna yang ada:
Black
White
Yellow
Blue
Red
Harga rm55

Postage rm7/11

Ready stock
.
Whatsapp 01140666416 for order๐Ÿ˜
.
.
.
#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah #yiinternational #ekenh8r #yicaminternational #sjcam #yicam #yicam4k #ekenmurah #ekenh3r #gopromalaysia #ekenbrand #yimalaysia #thieye #goprohero4 #yicammalaysia #ekenmalaysia #ekenh3 #gopro #eken #goprohero #ekenh8 #thieyev5

#SELFIERAYA rakam kenangan raya anda dengan actioncam dari @99actioncam.my, boleh ambik selfie lawa2 pasni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ดF60r
Bagi yg mencari action camera dengan harga rendah tapi gambar cukup berkualiti
.
๐Ÿ”ตV8s
Bagi yg mencari actioncam dengan kualiti terbaik, (boleh tanding GoPro tau x๐Ÿ˜๐Ÿ’ช) V8s lah jawapannye!!
.
Ws segera 01140666416 sementara stok masih ade!!
.
Btw, promo berlansung sampai 20/6/2017, lepastu poslaju tutup, jangan lepaskan peluang ni tau!!!๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ
.
.
#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah #yiinternational #ekenh8r #yicaminternational #sjcam #yicam #yicam4k #ekenmurah #ekenh3r #gopromalaysia #ekenbrand #yimalaysia #thieye #goprohero4 #yicammalaysia #ekenmalaysia #ekenh3 #gopro #eken #goprohero #ekenh8 #thieyev5

Action cam yang top dalam model thieye
Thieye v5
-----------------------------
Lebih bagus dari action camera yang lain
Design menarik

V5 pn ada slow motion tau
Jarang action cam ade slow motion
Video anda mmg akan lebih menarik dari video yang lain

Resolution gambar 16 mp,ada self timer dan photo burst..170หš wide angle lens
Lcd display 2.0"...cukup besar untuk anda tngk gambar..memori support sampai 64gb

Boleh zoom tak?
Mestilah boleh...support zoom 4X

V5 guna prosesor Ambrella A7LS75 dan sensor Sony Exmor R CMOS IMX206,dan both ni yg produce gambar dan video anda lagi menarik dari action cam yang lain

Yang paling best thieye V5,support bluetooth dan wifi... Mcm mne plak dgn waterproof case?
Waterproof case die boleh cecah kedalaman sampai 60m
Serius yg ni paling dalam

Battery 1180mAH

Colour
-black
-silver
-----------------------------------
So tunggu ape lagi...
Harga rm600
-100% original
-1 tahun warranty
-1 set accessories inluded

Jom jadi user thieye V5 sekarang

Berminat whatsapp segera :- 01140666416

#thieye #thieyemalaysia #thieyev5 #actioncam #actioncamera #actioncameramalaysia #thieyei60 #thieyei30 #smule #thieye

MENCARI IPHONE 2ND READYSTOCK MURAH2!??
.
Secondhand ip5 64gb gold with box
RM640 only!!!
.
Berminat?? Ws 01140666416
.
#iphone5 #iphonemurahmy #iphonesecond

#SELFIERAYA rakam kenangan raya anda dengan actioncam dari @99actioncam.my, boleh ambik selfie lawa2 pasni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ”ดF60r
Bagi yg mencari action camera dengan harga rendah tapi gambar cukup berkualiti
.
๐Ÿ”ตV8s
Bagi yg mencari actioncam dengan kualiti terbaik, (boleh tanding GoPro tau x๐Ÿ˜๐Ÿ’ช) V8s lah jawapannye!!
.
Ws segera 01140666416 sementara stok masih ade!!
.
Btw, promo berlansung sampai 20/6/2017, lepastu poslaju tutup, jangan lepaskan peluang ni tau!!!๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ธ
.
.
#thieyei60 #thieyemalaysia #thieyev5 #thieyei30 #actioncamera #actioncameramalaysia #murah #yiinternational #ekenh8r #yicaminternational #sjcam #yicam #yicam4k #ekenmurah #ekenh3r #gopromalaysia #ekenbrand #yimalaysia #thieye #goprohero4 #yicammalaysia #ekenmalaysia #ekenh3 #gopro #eken #goprohero #ekenh8 #thieyev5

Most Popular Instagram Hashtags