2thep0int 2thep0int

17 posts   42 followers   11 followings

2thepoint  Doe jij nog niet aan een sport omdat je het 'altijd saai' vind/vond? Wij kunnen je helpen. Wij maken sport leuk en interessant! Volg ons voor info!

.

We zijn helemaal 2 the point😆

Wil jij ook op de foto komen dit reuze Instagram plaatje? Alleen, of met een van je vrienden? Misschien wel met je kat? Dan is dit je kans? Kom Donderdag 12 November naar onze Event. Dit zal in de Topsporthal 1 plaats vinden om 08.30 uur te Zernike. #2thepoint #2thepointevent #zernike

Dit is de #gekbek winnaar! Gefeliciteerd @xwicher en bedankt voor jouw deelname! Je hebt officieel de gekste bek! #2thepoint #gratiskoffie (helaas heeft Wicher de prijs tijdstip gemist en gaat de prijs over naar een van de andere kandidaten)

Helaas heeft de leiding van #2thepoint besloten om een van onze collega's te ontslaan. Dit met de reden dat er teveel verschillen waren met ideeën en ambities tussen hem en de organisatie. Dit betekent dat er een vacature open staat! Wij zoeken iemand met een hart voor de sport, iemand die ons team kan versterken met positieve (samenwerkende) eigenschappen. Zie jij dit zitten? Stuur dan een privé bericht naar ons account! Dan kun je op sollicitatie komen! We want you!

Er zijn al een aantal inzendingen binnen voor de #gekbek. Tot en met Woensdag 14 oktober kun je nog kans maken op het lekkerste bakje koffie van Noord-Nederland! Zend je #gekbek in naar ons!

Most Popular Instagram Hashtags