2aty_ 2aty_

269 posts   216544 followers   597 followings

Izzati Qistina  co-founder LeQiss perfume & spectrum.my Dm / ws for review πŸ™†πŸ»

http://2atyreview.wasap.my/

Tq @kingafiqq & @ezzat.eddy 🌻 ps ; im not 20 @ezzat.eddy πŸ€“

#paidreview Alamak😱 Cantik gila ni πŸ’• Nak pakai sama baju dgn mereka? Jomlah follow shop @evon.co ‼️ Baju mereka semua cantik sngt dan harga pun berpatutanπŸ‘πŸ» Jom ramai2 follow mereka πŸ˜‰

Dat face πŸ˜›

thankyou for coming 🌈😽

dia ganas πŸ˜œπŸ’•

thankyou for coming guys πŸ’•

pikir sweet ke πŸ™„πŸ˜œ

Thankyou for coming guys ! πŸ’•

#paidreview Hi! untuk girls girls yang minat TUDUNG BAWAL tu, dekat sini ada tudung yang simple, nice, comel ha semua lah! 😍😍 korang pernah tak dengar BlackRose? πŸ€”BlackRose ni dekat BasshiruuCollection je ada tau 😘. Macam macam jenis bawal lagi ada tau bukan setakat BlackRose je, kalau pasal harga pulak jangan risau lah tak mahal pun. Hehee πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Meh lah try satu mesti comel punya lah. πŸ’•so korang boleh tengok dekat
@BasshiruuCollection ni. Pastikan korang order and beli BlackRose ni yang original dari
@BasshiruuCollection @BasshiruuCollection
@basshiruucollection
@BasshiruuCollection tau. ❀

πŸͺ

being sad is not a hobby

guess πŸŒ‘

Most Popular Instagram Hashtags