[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

1paolo2 1paolo2

6315 posts   156132 followers   732 followings

Paolo Roberto  Världens farligaste kokboksförfattare!

https://youtu.be/hkFmWXZiXjA

Vilodag! Disciplin är att komma ihåg vad du verklige vill! Disciplin är helt enkelt att respektera sig själv sina drömma och sina mål. Din värdighet kommer växa i takt med att du lär dig säga nej till dig själv. För den personen vi kanske sviker mest här i livet är oss själva. Vi hittar på ursäkter, vi ljuger för oss själva och är så kortade att vi tror på det. Så börjat respektera den vikigaste personen i ditt liv nämligen dig själv. För att bli respekterad börjar med att du respekterar dig själv! Bilden är tagen i en vacker höst morgon i Nacka

Du har bara ett liv och en kropp om du inte tar hand om din kropp vart ska du leva då? Passa på nu när du har tid på semestern och se till att du kommer tillbaka vältränad, utvilad och laddad som en kanon! Gå in och anmäl dig på www.15medpaolo.se och få ett eget program som passar dig och din kropp!

Medelhav, spaghetti alle vongole och varma dagar! Men också Öland, Torekov och Båstad! Mina barn kommer få det bästa av två fantastisk kulturer i sommar! Brukar säga att kunder man para det artigt köande svensken med den passionerade italienare så skulle det bli en perfekt varelse typ Paolo Roberto:)

06.15 Löpning!
Din framtid finns gömd i dina dagliga rutiner! Rutiner och disciplin är inget fängelse utan är friheten från lathet, tvivel och hjärnspöken. Disciplin handlar egentligen om att komma ihåg vad du verkligen vill!
Reser mycket, jobbar mycket och håller ett högt tempo. Men vart jag än befinner mig så finns alltid mina grund rutiner. Jag går och lägger mig vid samma tid, går upp vid samma tid och jag tränar vid samma tid. Vilket gör att hur mycket kaos det än är i mitt liv så prioriterar jag det som är viktigt i livet familjen, kroppen, sömnen och maten. Är de grundpelarna på plats så blir allt lättare

Att ta med sig sina romerska ringar är som att ha ett helt gym med sig på semestern! Lite träning med kidsen innan det blir middag

Stor pasta ett glas vin och siesta på det! Mår som en kung!:)

05.35 Mellan dina mål och dina planer finns något som kallas livet! Se till att njuta av det. Att vara vältränad är ingen bestraffning! Så igår var det midsommar och då är det helt ok att vara lite trött och ta en vilodag! Jag själv är ju i Italien och kom i säng i tid så här blir det lite underhål av min sparkteknik följt av ett snabbt 15 min pass från #15medpaolo Är gammal svensk och Nordisk mästare i både Taekwondo och kickboxning men tror faktist att jag är vigare i dag som 48-åring än när jag var 20:)

Firar midsommar med att äta pizza! Om ni är i S. Angelo så rekommenderar jag verkligen att ni äter på terassen ovanför Dal Pescarore! Roligt kök och väldig speciella rätter (förutom pizzan:)

06.10 Yoga! Du kan vara i form eller så kan du ha ursäkter! Jag måste hitta tid att träna hör jag många säga... Jag vet själv inte hur man gör det... Snubblar man över den på väg till jobbet eller så kanske man hittar den hissen..? Ingen aning... Mitt råd är att sluta leta efter tiden att träna och börja skapa den genom att prioritera och planera! För tid finns om du släpper mobilen, stänger ner datorn och inte glor på tv hela kvällen. Allt handlar om prioriteringar och gör du ett medvetet val så tror jag att din kropp och i din hälsa kommer långt för att spela Candy crush på mobilen!

Recept insamlingen går som en dans:)

Most Popular Instagram Hashtags