[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

1paolo2 1paolo2

6959 posts   163689 followers   822 followings

Paolo Roberto  Världens farligaste kokboksförfattare!

https://www.adlibris.com/se/bok/paolos-yoga-9789173630955

06.03 Yoga på hotellrummet i Bologna! Vi föds alla små och svaga och vi slutar våra liv små och svaga. Vad som händer där i mellan bestämmer du! Något som blir sämre med åldern är explosivitet, rörlighet och balans. Men det finns ett sätt att motverka detta och det fantastisk sättet heter TRÄNING... Jag är snart 49 år och är mer explosiv, har bättre balans och är rörligare än de flesta 20 åringar! Så sluta träna för att se bra ut utan börja träna för att du ska må bra!

Nästa vecka kommer mina färska pizzabottnar på #ica! Degen är jäst i 24 timmar, dom är utbakade förhand och gräddade i en ugn med en riktigt eld! På plats i fabriken idag och visar vart skåpet ska stå!

En dag på jobbet:) Provar fram och lite nya pizzor till frysdisken!

Idag blir det lasagne i lasagnens hemstad Bologna:)

04.40 vilodag! Upp tidigt för att bege mig till Italien! Många sena kvällar och tidiga morgnar i mitt liv... Men det handlar inte om tyngden på bördan utan hur du bär den!
Stress är inte vad som händer oss. Utan hur vi regerar på vad som händer oss och hur vi reagerar är något vi kan välja. Är väldigt medveten om att det finns risker med att jobba hårt. Därför är jag jättenoga med att fylla på med bra energi och ta pauser. För att kunna jobba hårt är nämligen en konstform! Så träning, sömn, meditation och framförallt så är jag jätte noga med att vara mycket med mina barn. För att driva företag är en lågdistans sport där man måste orka hela vägen. Startade mitt första förtag för 13 år sedan och har tänkt att köra hårt i minst 30 år till. Jobba kväll i går och sov inne i stan i natt och kan inte klaga på utsikten:)

Pizza skola med det här härliga gänget Ericsson IPR & Licensing på @panefresco.se Stockholm! @nassimamrani @johanna_wastvind @alikemetli @staffantgren och Henrik Carle

Att vara effektiv är inte att göra saker rätt utan det är att göra rätt saker! Det stora problemet för folk är inte att de har för lite tid utan att de har fel prioriteringar. För en ska är lika för alla: vi har 24 timmar om dygnet. För jag har inte tid att träna betyder egentligen jag har gjort fel prioriteringar! För alla har 15 min om dagen och den lilla investeringen ger enormt stor avkastning. Du kommer sova bättre, bli lyckligare och en trevlig bieffekt är att du blir snygg som fan! Idag blev det ett snabbt pass från #15medpaolo. Vill du ha hjälp med din träning gå in på www.15medpaolo.se och boka upp hösten med effektiva 15 min pass anpassade till din nivå!

Kom till oss på Körunda:)

Det bästa med att jobba sju dagar i veckan är att man inte behöver gnäll om att det är måndag:) Föreläsning i Göteborg avklarad

0545 Börja morgonen med kaffe och en splitt:) Yoga handlar inte om att nudda sina tår utan vad man lär sig på vägen ner. Yoga är ett kraftigt verktyg för att få ett bra liv. Du bygger en stark dynamisk kropp, du förebygger skador plus att du lugnar dina sinnen. Yogan lär mig att lämna gårdagens problem bakom mig för att se dagens möjligheter. För man kan inte för ett bra idag om man tänker på en rutten gårdag. För du kan inte kontrollera vad som pågår runt omkring dig men du kan alltid påverka vad som pågår inom dig.

Most Popular Instagram Hashtags