118,181 Photos

fitherbal24 When you exercise steadily for an hour, your body loses more water than it can produce and, if not repones, you dehydrate and that is bad for your health.
So, you need to provide you water your body uses each day you go to the gym and take a class; and even if it is summer or if your routine to stay healthy is to practice a sport outdoors on sunny days.
We want to help you.
Fitherbal24@gmail.com
------------------------------------- Cuando haces ejercicio en forma sostenida durante una hora, tu cuerpo pierde más agua que la que puede producir y, si no la repones, te deshidratas y eso es malo para tu salud.
Por eso, necesitas proveerte el agua que tu organismo utiliza cada día que vas al gimnasio y tomas una clase; y más aún, si es verano o si tu rutina para estar saludable es practicar un deporte al aire libre en días soleados.
Queremos ayudarte
Escríbenos a fitherbal24@Gmail.com
54min

» LOG IN to write comment.

shakleebylyssa Assalamualaikum, Salam pagi, Salam Ramadhan
Pagi nh Lyssa nk share sedikit! Mesti ramai xmahu jatuh sakit kn? Bila sakit, semua benda xleh dibuat... Tahukah anda, bila anda kekurangan protein, boleh terkena masalah2 berikut... 1. Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah)
2. Kidney disease (penyakit buah pinggang)
3. Liver (penyakit hati)
4. High Cholesterol (kolesterol tinggi)
5. Low blood pressure (tekanan darah rendah)
6. Low blood sugar (kandungan gula darah rendah)
7. Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil)
8. Peptic ulcer (Ulser perut + usus)
9. Poor wound healing (Luka ambat sembuh)
10. Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar)
11. Poor vision (Penglihatan kurang baik)
12. Irritability (Badan menggeletar)
13. Fatigue (Letih lesu)
14. Weakness (Lemah)
15. Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan)
16. Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal)
17. Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)
Jom kita masing2 try our best to avoid diseases ini ye? Prevention is always better than cure!
#shaklee #shakleesubang #shakleeshahalam #shakleemalaysia #shakleemurah #esp #setkecantikan #sayajualmurah #sayajual #sayajualshaklee #vitaminshaklee #visitmyig
34min

» LOG IN to write comment.

Normal shaklee_dazzlingdiamond
shaklee_dazzlingdiamond Alhamdulillah.
Tadi sahur dengan esp + milo. Harap-harap bole store energy sampai ke petang debab banyak kerja yang nak diselesaikan hari nih. Hehehe

Anda lesu? Tak bermaya? Cepat letih? Nak kulit cantik? Why not anda try esp nih. InsyaAllah kita akan consult anda dengan baik.
017-9453757 ( No calls )
ID : 1085193

#sayajualshaklee #sayajual #shaklee #espshaklee #supplement #original
40min
  •   vendasbr Voce ja ouviu falar em Thrive? 11min

» LOG IN to write comment.

51min mommaparrott
Normal Michelle Parrott
mommaparrott We aren't just a fad. We back our stuff up! #whyishaklee #shaklee 51min

» LOG IN to write comment.

Normal shaklee_dazzlingdiamond
shaklee_dazzlingdiamond Good morning !
Tahu tak, ibu yang baru bersalin la yang mesti dijaga dan dirawat dengan baik.

Mana tidaknya, untuk melahirkan seorang bayi berapa ribu tisu dan sendi yang telah digunakan.

Thats why Shaklee Set Bersalin sangat sesuai untuk ibu-ibu yang berpantang bagi membaiki tisu-tisu dan sendi tetapi dalam masa yang sama tidak memberikan kesan kepada baby.
Nak tahu info lanjut sms 017-9453757 ( no call please )
57min

» LOG IN to write comment.

Amaro Tengku Ashirah
tengku_ashirah Yang mana nak order Suplement Shaklee boleh contact Shira ye 012.9846264..
Suplement utk set Puasa still available & Promo VIVIX bulan ni tau. Jom dapatkan sekarang.. #Bertenaga#Puasa#Sayajual
#shaklee#JomOrder
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Nor Umairah Ahmad
umiemyra Nak lg cpt cantik?? Ambek jaa collagen powder ni.. 1 sachet sehari.. Sure laa muka tu lg cntik.. Glowing.. Berseri2 d pg syawal nanti.. Pm.sms.whatsapp.telegram.wechat
0195727608

#shaklee #collagenpowder
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Shuzi Nur Ezry
sne_shoppe .
Lepas makan tdi ada ambik lecithin x?
.
Lecithin pemecah lemak
Lemak pun takut nk singgah..
.
Rm52.50
180 softgels
.
#slim kurus raya
#loveshaklee #shuzi #jualvitamin #shaklee #shakleedistributor #supplemenutksihat
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Nor Umairah Ahmad
umiemyra Nak cantik.. Berseri2 di pagi raya ni.. Kena laa jaga dr dalam.. Baru terserlah di luaran... Konsisten sgt penting dlm pengambilan supplimen ni.. Seawal 2 minggu dh blh nmpk perubahan kulit wajah dgn set ni.. #bcomplex
#vitaminc
#vitamine

Sy dh cuba... Jls terasa anjal jaa kulit kita ni tau.. Sapa yg dh cuba mesti dpt bezakn tau.. Pm.sms.whatsapp.telegram.wechat
0195727608

#shaklee #setkulitcantik
2h

» LOG IN to write comment.

shakleebylyssa Assalamualaikum,
Ada yg bertnya apa pilihan hati Lyssa masa bersahur? Tadaaaa! ESP Shaklee+Milo of course! Hehehe, tp Lyssa still bersahur makan nasi+lauk laa. Banyak kerja and Lyssa still perlukan penangan energy nasi itu.
Tapi kalau dulu, cepat jerr perut dh berkeroncong memulas sebab gastric by the time 2pm. Pdhl berbuka 5jam ag, dh sahur nasi dh td pg, aduhhhh! Kenapa gini dong??? Alhamdulillah sejak mengambil ESP, no more gastric! And Lyssa dapat EXTRAAA energy untuk bekerja, ulang alik HQ and post office, sambung kerja balik and semua itu sambil2 puasa tauu.
Kejap ag nak post kpd customers yg dh lama menunggu. Minx maaf ye dears, and tq so much sebab sabar menunggu Lyssa :-* Moga2 hari ini penuh keberkatan and productivity buat semua org!
#shakleesupplement #shaklee #shakleesubang #shakleeshahalam #shakleemalaysia #shakleemurah #sayajualshaklee #sayajualmurah #sayajual #vitaminshaklee #visitmyig #esp #setpuasa
2h
  •   athieyra lyssa amik esp before or atfer mkn nsi? 2h
  •   shakleebylyssa Dear @athieyra depends tau kalau untuk kecantikan shja(xnk lose weight) lain ngn untuk lose weight and lain dri untuk gain weight. Kalau untuk lyssa,lyssa ambil ESP ikut kesesuaian sbb slalu xsmpt nak bancuh XD 38min

» LOG IN to write comment.

Normal L I Y A N A
liyanadz Tak lupa juga performance drink #shaklee #kesayangan
Untuk anda yg sentiasa #aktif.
Perlukan ini!!
2h

» LOG IN to write comment.

Normal L I Y A N A
liyanadz Sahur yuk
Hari ni makanan import dari umah mak
Berlemak2 uols. Nasib ada #omega #shaklee #penyelamat di situ hihi
#performancedrink jangan dilupa :)
3h

» LOG IN to write comment.

Unknown emaroszelyiana
cintaema ..lepas makan kita ber #LECITHIN plak ea..
Apa itu Lecithin??
-ia menggalakkan fungsi optimum otak.
-memecahkan lemak dan menolong mengurangkan berat badan.
-menurunkan paras kolestrol dalam serum. ..So jom cantik dan sihat bersama SHAKLEE..
..Untuk keterangan PM/whatsapp/wechat ema 012-6176747..
#visitmyig #shaklee #sayajualshaklee #followmyig #tggkamulike #cantik #sihat #love #JDT #Muar #bakri
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Nutritious Supplement
malyanahshaklee Salam sahur uolls.

Waktu sahur, supplement lain yang saya ambil adalah VITAMIN C SHAKLEE. Yang ni memang wajib saya ambil selepas makan. Kenapa saya ambil?? Yer lah. Nak cantik waktu raya nanti uolls. Apa yang saya perasan, lepas hampir dua bulan ambil Vitamin C ni kulit makin CERAH dan jerawat pon beransur 'hilang'. Dan Alhamdulillah demam pon jarang ada walaupun cuaca sangat PANAS sekarang. Meh sini nak habaq ckit KELEBIHAN Vitamin C Shaklee. ✓Mencerahkan kulit dan sekatakan ton kulit muka. Bukan kulit muka je cerah tau, badan pon sama. Heee.
✓Meningkatkan imunisasi badan
✓MELEMBABKAN muka. Sesuai sangat3 untuk sesiapa yang jenis kulit kering dan mengelupas tu.
✓Merangsang PEMBENTUKAN COLLAGEN

Banyakkkk lagi kelebihan Vitamin C Shaklee ni. Nak tahu lebih2, whatsapp tau?? Selamat bersahur dan berpuasa uolls!! Malyanah|019-5335085
SID yang mementingkan kecantikan

#shakleemalyanah #sayajualshaklee #sayajual #shaklee #shakleebintulu #shakleesarawak #shakleesabah #bintulu #sarawak #sabah #visitmyig #bazarpaknil #supplement #supplementshaklee #vitamin #vitaminshaklee #vitamincshaklee #vitaminc #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #skincare #cantik
3h
  •   supereasymoney.biz Brand New! "How To Make $100+ A Day On Facebook With Only 30 - 60 Mins Work!" Link In My Bio ! 3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

npugh My pin from San Francisco Golden Global Conference, 2006 #shaklee #shakleelive #starachiever #ShakleeEffect #health #wellness 4h

» LOG IN to write comment.

hanakamarudin Its 3.30am and she still leh mengekek gelak...takde tanda2 nak tdo pon... Kalau mama terlena ni mmg ujung2 subuh baru jaga nih...baik take all "these" siap2..kalau tak terjaga pon mampu puasa dengan bahagia lagi walau pemerah susu berdua ni bekerja sepanjang ari...hihi

Hana Kamarudin
0137288369

#mighty3gems #esp #mealshake #performanceDrink #shaklee #sayajual
4h
  •   munirah_shalleh Dia brjaga nk tgk bola la tu mak oi. Hhahah 4h
  •   hanakamarudin @munirah_shalleh adoiii...tak pnh2 tgk bola sepanjang world cup ni yunkkk...eyh! Aritu tgk sekali time sahur sbb en hubby kata de kenduri goal...hihi... 4h
  •   munirah_shalleh Kita x prnh miss..knduri goal time german vs brazil..7-1..hahhah 2h

» LOG IN to write comment.

byaishah Ehem ehem. Ada yang sambil scroll ig sambil tgk world cup? Korang sokong yang mana?? Aishah sokong Germany, aftr Brazil kalah teruk. Hahah. So, kalau GERMANY MENANG WORLD CUP, AISHAH BAGI FREE POSTAGE FOR THOSE YANG ORDER SEPANJANG MINGGU NI YA!
aci tak? Haha. Ape ke lagi, jum laa order reramai yobb!! #fifa2014 #worldcup #sayajualshaklee #shaklee #shakleesentul #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleeshahalam #shakleesegamat #shakleesubang #shakleeperak #shakleesabah #shakleeterengganu
4h

» LOG IN to write comment.