17,183 Photos

remember.me_dean jalan kaki pergi Pusat Islam,
ade program IM4U katanya,
syok jalan sampai bazaar Stadium Malawati,
berjalanlah kami berdua dgn berbaju Melayu.
#Ohsem
#PusatIftarpunboleh
#RunPSA
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Huzaimi Zaini
huzaimi_zaini "Shooting VC Sahabat Yadim bersana Ikon2 Dakwah Yadim smlm 220714. Great support. Thank you guys! #sahabatyadim #dakwah #YadimMy" #ohsem 3h

» LOG IN to write comment.

raiszubair96 Bile due insan yg 1 kpale bgabung an jd gile hahahaha #Ohsem 4h

» LOG IN to write comment.

taufiqnazli Pusing sikit phone anda dan dengarkan Putih2 Melati di Konti Radio @ewanafm tadi
.
Ehemmmm. Maaf kalau tak sedap. Live tu
.
#taufiqnazli #ewanafm #live #recording #putihputihmelati #ohsem #jomlepakcrew
6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ixzaraliya Aku xtau ntah apa corak yg aku lukis hah ohk xpea yg pnting siap.. pnat iolls buat mkn masa bebulan bulan alhamdullilah freedom jgak akhirnya lpas ni bleh focus nk decorate rmah plak yuhuu #guabudakseni #instasize #semerbak #ohsem 8h

» LOG IN to write comment.

saff19991 Soalan : Datuk ok jua puasa antaie?
DtkCt : Sakit parutku ni banarnya nasib jua mekap ku lawa kan. ih ada kaitan ka tu parut sama mua?
#SitiNurhaliza #Ohsem #KamuYakin? #BukanFesyenBritish #Betrip #Blandih #Kambangan #Kampungan #Lanji #Gulaian #Mulau #Tapuji #Bida #Jakun #Labuan #Kedayan #Munmeratibisai #Keningau #Dusun #Sabahan #kbai
8h

» LOG IN to write comment.

Normal Qhotrunnada Abdul Muin

» LOG IN to write comment.

Valencia wiz shukri

» LOG IN to write comment.

Normal from toptoe in this wardrobe
izzywardrobe THIS!!!! Korang kena tengok ni!!! Customer kita beli sebotol je nk try test katanya pastu tak smpai 2 minggu, beliau order lagi... Bukan satu bukan dua tapi tiga botol! 3! Haaaa nampak tak efek dia? Hihihi for now dah sold out! Ada sebotol ke lagi tu pun dah reserve untuk cod. Ok sini nak habaq mai semua combo set kat ig izzywardrobe semua valid cuma sambung lpas cuti raya k? Oooohhhh LIPSCRUB ada lagi beberapa bekas! Jomla order kita kasi harga clearance! Whatsapp 013-6613235 #clbodyscrub #lipscrubynacashop #lipscrub #ohsem #daebak #sayajual 14h

» LOG IN to write comment.

amirul_zahiddin Ini kawan saya. Nama beliau Ibrahim bin Abdul Hadi. Jika tidak pernah selfie bersama beliau sepanjang anda berada di UIA, anda telah melakukan satu kesilapan yang besar. K. #ootd #bajumelayu #bajuraihan #ohsem 15h

» LOG IN to write comment.

atykamustafa - bio quiz 2 . #ohsem 17h

» LOG IN to write comment.

Sierra hazwan khoiril anuar
hazwanananuar Oh melaka..bandar bumi hijau..
#melaka#havoc #ohsem
18h

» LOG IN to write comment.

saff19991 When u dont have nothing to do during ur off day on Monday at the rare unknown cinema place, while others bz tired working.
#Hercules #foreverloner #Single #Ohsem #KamuYakin? #BukanFesyenBritish #Betrip #Blandih #Kambangan #Kampungan #Lanji #Gulaian #Mulau #Tapuji #Bida #Jakun #Labuan #Kedayan #Munmeratibisai #Keningau #Dusun #Sabahan #kbai
1d

» LOG IN to write comment.