1,030 Photos

demyrashop Untuk yang berada di bandar #melaka, uolss boleh dapatkan #perlacoffe #perlachocolatemilk #kcolly #miracleslimmingcoffee #eggmask #floramaskdianpixy #bellezabysb #belvya #amyerabeauty di butik @mirabelleofficial :) Hadapan jusco eon #melakasentral jer, sederet dgn jelita sara dan sebelah selera ibuku.. Macam2 adaaa di butik..nak shopping untuk raya nanti boleh laa gi butik @mirabelleofficial 1d

» LOG IN to write comment.

_skincerity_melaka SKINCERITY bukan sahaja digunakan untuk tujuan kecil, malah mampu manandingi rawatan Laser dan BOTOX. padahal ia hanya berasal dari dua sahaja bahan organik tumbuhan. Apa yang menyebabkan ia lebih efektif ialah teknologi yang digunakan di mana bendalir badan kita digunakan atau difokus pada kawasan yang bermasalah untuk tujuan pemulihan. Ini termasuklah rawatan untuk kulit pesakit Diabeteas , Kanser Kulit , Parut, Luka kecil, Luka kebakaran, Kemalangan, digigit serangga , getah racun dari pokok dan sebagainya.  Keberkesanan Skincerity terhadap kulit telah terbukti  Untuk pengetahuan semua, pada tahun 2004 di U.S, 
Skincerity hanya boleh didapati dengan nasihat doktor ( prescription medicine)
KEmudiannya ia telah dikomersialkan sebagai Produk kesihatan dan kecantikan kulit melihat hasil penggunaan yang menakjubkan serta bahan yang digunakan adalah sangat selamat dari bahan ORGANIK dan bukan kimia berbahaya seperti paraben,alkohol dan lain2.

Untk order whatsapp 0129799928
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

2d cik_ma
Rise Floral Mask (Stokis Melaka)
cik_ma Baju raya cantik. Tapi muka penuh whitehead... Euuuuuuu...
So buang je whitehead tuuu.. Jangan bagi dia ada.

Nak pos order seblum 20 julai.
Nak cod sebelum 25 julai
Cod di melaka sentral sahaja.

Sebotol rm39.90.. Tahan 2 bulan

Jom jadi cantik kulit tulus mulus pada hari raya
#floralmaskdian #floralmask #dianaamirinspiredhennadesign #radiancesignaturemurah #radiance #radiancesignaturemelaka #belvya #kcolly #melaka #melakasentral #dataranpahlawan
2d

» LOG IN to write comment.

Normal nurul hidayah
qasehgold_adindahidayah QASEH GOLD JUNIOR
Formulasi Makanan Sunnah Unggul dengan tambahan Badam dan Bayam.
Membantu meningkatkan tenaga, mencerdaskan minda serta menyokong tumbesaran dan sistem imun tubuh yang lebih kuat. InsyaAllah.

Gabungan Unik 15 Ramuan Hebat, Kurma, Madu, Kismis, Delima, Minyak Zaiton, Gingko, Tiin, Badam, Garam Bukit, Habbatus Sauda', Bayam, Air Zam Zam, Za'faran, Gam Arab dan Pegaga.

Pm/wassap saya untuk info 012-7514831
#felcra #felda #uitm #ukm #guardian #watson #giant #tesco #nirwana #raihan #inteam #rabbani #klcc #kgbaru #kualalipis #klsentral #melakasentral #miri #sandakan #masai #skudai #mersing #endau #rompin #desaru
2d

» LOG IN to write comment.

evaaanina Outing at Melaka! #aeon #GSC #Tesco #melakasentral 4d

» LOG IN to write comment.

atiqahsofia Outing with Wawa,Fiera and Me.. #MelakaSentral 4d

» LOG IN to write comment.

qasehgold_adindahidayah Qaseh Gold adalah milk booster terbaik untuk ibu menyusu badan.

Qaseh Gold Adinda adalah milk booster terbaik dari bahan semulajadi.
- Mengandungi Habbatus Sauda yang terkenal untuk merangsang susu badan.
- penuh dengan zat besi dan kalsium serta mineral yang melancarkan pengeluaran susu badan.
- Bertindak melancarkan peredaran darah. Tekanan darah normal dan lancar seterusnya melancarkan penghasilan susu badan.
- Mengandungi trypthofan yang berjaya menghilangkan penat dan stress serta stabilkan mood ibu. Takde stress susu berkualiti dan banyak.

Namun, perkara asas yang paling UTAMA yang perlu di ambil kira adalah KONSEP PENYUSUAN SUSU IBU ibu itu sendiri dari segi kekerapan si anak direct feeding, kekerapan si ibu mengepam , jadual pemakanan si ibu serta konsep supply vs demand si ibu. Ini adalah pokok asas dlm penyusuan susu ibu yang perlu diberi perhatian.

Insya Allah kandungan Qaseh gold yg terdapat di dalamnya ( kurma, madu , habatausaudah , delima, Al manna , pegaga) membantu kesihatan si ibu dalam penyusuan susu ibu dan bayi mendapat khasiat yang sama.

Dalam Qaseh ada di dominasi oleh kurma yang merupakan makanan sunnah terbaik untuk kesihatan tubuh.. Jom berikhtiar dengan Qaseh Gold.. Pm/wassap saya 012-7514831 untuk info dan order.. #kualalumpur #jomsihat #johordarultakzim #putraheights #plazaangsana #putrajaya #kluang #skudai #larkin #cheras#melakasentral #melaka #selancar #selangor
4d

» LOG IN to write comment.

Normal £iana £aili - Truly Malaysian.
lianalaili Melaka Sentral, Melaka
When you were the co-driver & you had the chance to look up.. This is what I need to share.. Another few more hours before Sunday ends..
5d

» LOG IN to write comment.

shafiqizzudin_ Juadah berbuka for today
"Nasi Goreng Daging Blackpapper and Tea 3 layers"
#SebentarTadi #BandarayaMelaka #MelakaBersejarah #MelakaSentral
5d

» LOG IN to write comment.

andaibersatu Berbuka tepi jalan dulu.. #happyiftar
#melakasentral
5d

» LOG IN to write comment.

masitahfuaad But first let them take a selfie... Aku perati je korang2 ni.. Nasib baik pose.. Kalau tak aku nak jugak selit muka aku sekali sekala.. #MelakaSentral #TungguKakakAkuDahNakSejam #Demam #Selsema #GroupFie 5d
  •   farahdeep Dorang baru sampai melaka tu mas...kau buat2 lalu and photobomb la skali..hihi 5d
  •   masitahfuaad @farahdeep hahaha dorg nk naik bas la weh.. Aku dah byk kali photoboom td.. Dorg mcm sedar xsedar je.. Hahaha! 5d

» LOG IN to write comment.

akeymdonz Bumped into these guys on the way back to Bukit Senggeh. Iftar sama sama, makan sama sama hoho. Ke-terharu-an sikit bila jumpa member lama. Ramadhan Kareem.
#Iftar #deZlatanera #kmj0913 #melakasentral #melakalejen #melakau #vscocam
6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.