77,493 Photos

10min ajam777
Video Syafiqah & Mohd Zam Zam

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

eryna_beautyshop Jom dapatkan product penjagaan diri dan perfume dari @sapphireshawl boutique di Alam Avenue 2, Shah Alam. .
.
By @sapphireshawl "Khas buat peminat Bath &Body Works dari @indayaara kat butik sekarang ada discount 15% untuk ahli ada less 5% lagi..Murah tue..
Victoria Secret dan Iris product dari @eryna_beautyshop pun ada less 10%.Istimewanya jadi members setiap item dapat tambahan 5% discount..
Sekarang kat butik ada sale Shopping Raya ,setiap pembelian rm50 dan keatas layak mendapat free Membership Card.(Had layak sebelum ni rm150)" via @PhotoRepost_app

#sapphireshawlboutique #lovespell #pureseduction #sheerlove #vs #fragrance #perfume #peaceyo #shahalam #alamavenue2 #klang #subangjaya #petalingjaya
30min

» LOG IN to write comment.

bila_ketiak_mu_kembali_cerah Macam-macam masalah kulit boleh dirawat dengan #sabunMarineEssence a.k.a #sabunhijau ..bukan setakat pakai je, nak buat duit dengan jual sabun pon boleh..untung woooo..tambahan plak nak raya ni..boleh sangat nak cover ms lepas raya..
#sayajualonline #sabunonline #biznesonline #jualonline #belionline #belioffline #cod #klang #shahalam #subangjaya #damansara #HaiOProduct #malaysia #selangor
43min

» LOG IN to write comment.

roselynda_rasli Hohohoho.. cuti cuti.. lemang ketupat rendang dodol.. waiting aku ya!! Yahooooo.. balik kampung!! Pakcik pakcik ku!! Standby duit raya ye.. haha.. mood raya da melayang layang dah. Heee.. Agakagaktahunnitahunterakhirberstatusbujang?? #Raya #balikkampung #perak #klang #duitraya #dahtua #berangan #matjenin 1h

» LOG IN to write comment.

channeellll murah je barang kat sini, #shopping #klang #gmk #clothing 2h

» LOG IN to write comment.

Normal Rebelicious Lalana

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

farish0903 #pasarbesar #klang #market kena dera angkat barang 4h

» LOG IN to write comment.

damiaqasdinaresources : Assalamualaikum . Selamat pagi ^_^ . ARGAN OIL and FACIAL ade 11 kotak . Semalam baru restock tapi tak banyak . Stock kat HQ @nabeauty_official pon dah habis . SAPE CEPAT DIA DAPAT !!! Postage dah xde tau ! So sesiapa yang nak nysa COD kat klang or shah alam boleh bgth , sms / whatsapp : 0122346594 . On selected area je tau . ARGAN OIL AND FACIAL BAR dah mcm pisang goreng uolls ^_^ #arganoil #alhamdulillah #arganoilserum #serum #syukur #shahalam #instashop #visitmyig #nakcantik #nabeautyklang #nabeautyshahalam #produkkecantikan #freecod #facialbar #freeconsultation #klang 4h

» LOG IN to write comment.

lasystawardrobe HOMEMADE KUIH RAYA
From La Systa Cookies & Pastry.
* Tempah sekarang!!
*Penhantaran PERCUMA untuk kawasan Klang sahaja.
*COD: Kg Pandamar, Pandamaran, Aeon Bukit Tinggi.
*Luar kawansan Klang, cas penghantaran dikenakan.

Sabarang pertanyaan, boleh hubungi Chef Pastry kami:
Call/Whatsapp: 01132074558

#kuihraya #kuih #bazarpaknil #hariraya #aidilfitri #malaysiaonlineshopping #klang #selangor #johor #kluang #rainbowcookies #cookies #instashop #instagroup #instaniaga #readystock
5h

» LOG IN to write comment.