3,781,853 Photos

fatinshahirah_ Another day without makeup. 28min
  •   bellabobot Still beautiful ;) 15min
  •   hasifnazri Nice 2min
  •   __ftnzulaikha Hahaha. gempak . Nice photo n post..alang2 dh cmmt ni saye nak tanya ..awK berminat tak nak beli ikan masin?? sbb saye skarang jual ikan masin . alaaa biasa laahh baru abis skolah nk tolong mak ayah . tambah2 nk cari pengalaman . tambahan pulak nanti nk sambung belajar . adalah sket duit poket bt belanja nanti kat sana . cita pasal sambung belajar ni kan . awk tanak.sambung belajar ke? saye rase elok lh awk sambung belajar . dh dua tahun awak duk mengangur tuu. awk pun takan nk mengharap duit mak ayah je kan? haaa tengok.kawan sebaya awak tu . dh keje besar dh . naik kete besar rumah besar . huuuh!!haaa jap2 kawan saya pesan ali . dia nampak.saya cmmt kat post awak ni . dia soh pesan petang nanti amek dia kat uma. moto dia rosak . dia nk ajak awak lepak mamak. alaaah kat corner tu . mamak tu pun okay jugak.. boleyh tahan kari dia . ehhh tapi betul ke diorang cakap tahun lepas pekerja dia meninggal sorang?? tercekik roti nan? saye pun tak pastilah . hahahaha mcm kelakar pun adekn .haaa berbalik cerita saya tadi pasal ikan masin tu . awak jadi beli ketak?? kalau jadi beli awak.wassap je saye . alang2 dh cmmt ni kn saye nk tanya .awk ade.kenal sesape yg ada port kankung? ingt nk jual kankung sekali . semetara kankung tengah trending ni kn .kalau awak nk join jum lah . beli sama2 jual sama2 untung bahagi dia . cita pasal untung ni kan bos saye pena pesan ."meniaga apa2 sekali pun boleh untung,asalkn pandai" saya tak setuju dgn dia . sbb ape tau dulu saye.penah jual air liur . mula2 tu laku lah . makiiiin lama makin berkurang org nk dengar . siap ada yg caci keji saya . jadi sebelum peristiwa berdarah berulang kembali . baik saye tekan icon send.dulu . bye2 25s

» LOG IN to write comment.

Normal Jongup's Baby Girl

» LOG IN to write comment.

Normal shannon_elayne
shannon_elayne #100happydays my #nephew seeing pictures of how #happy he is makes me happy. #birthday #kindalate #hesone #ilovehim 2min

» LOG IN to write comment.

Normal Justin Drew Bieber
justin_bieber_03xx He's such a cutie, he's so perfect, and I love everything about him. He make me smile #JustinDrewBieber #Perf #Cutie #HairTho #Smile #Eyes #ILoveHim #Instagood #NewIG #FollowMe 10min

» LOG IN to write comment.

littlemiss_h Still love you like the first Day I met you !! #boyfriend #cute #couple 28min

» LOG IN to write comment.

18min iirwiin_
Normal ana bloop

» LOG IN to write comment.