606 Photos

hotfmzoomerz Serangan Bazaar bersama HotFM Zoomerz Tganu hari ni kami akan serang Bazaar Ramadhan Manir , so yg ada berdekatan tuh apa kata singgah dkt kami skrg ni mane lah tahu kot2 menang wang tunai bersama kami ! Dan brg percuma pon ada , jom ramai2 skrg singgah Bazaar Ramadhan Manir skrg , yabedabeduuuuu ! #hotfm #hotfmtganu #zoomerz #zoomerztganu 2d
  •   fiqq76 Bazar kolibai ni boh.. 2d
  •   fiqq76 Bukan manir ni..kite jual ikan tepi tu... 2d

» LOG IN to write comment.

misz_nura Heyy !
Assalamualaikum..... salam7Ramadhan dan slmat Hari Sabtu...ape kabor ?, arap sihat blake deh..hehe.. sekian lame x on air... jom teman Nura utk #HotfmKorner ari ni kul12-4ptg..meh pakat mitok lagu feveret masing2 dehh..bleh call 09-6310999.. bleh jgk post di fb @hotfm976 k.. Dgr online <tganu.hotfm.com.my>
#hotfmTganu #muzikpalinghangat
6d

» LOG IN to write comment.

hotfmzoomerz Nak menang wang tunai ? Jom petang ni join Serangan Bazaar Bersama Hot FM Zoomerz Tganu di Bazaar Ramadhan Batu Buruk , Kuala Terengganu , mane lah tahu rezeki menang wang tunai , bole beli lauk pauk , kuih kuih dkt bazaar tu nanti , xpon belanja kami ! Eyh . . . So nantikan lintasan penuh kami pada pukul 5.40 ptg ini di Hot FM Tganu #hotfm #hotfmtganu #zoomerz #zoomerztganu 1w

» LOG IN to write comment.

hotfmzoomerz Semalam rezeki pakcik ni ( Yusoff B. Mat Hassan ) menang duit bersama Hot FM Zoomerz Tganu sempena dengan " Serangan Bazaar bersama HotFM Zoomerz " , kalau awok2 tganu kita nak tahu utk Serangan Bazaar hari ni kami akan serang Bazaar Ramadhan di Pengadang Baru ! Nantikan lintasan penuh kami 5.40 ptg nanti okay , #hotfm #hotfmtganu #zoomerz #zoomerztganu 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Rea Hot FM Tganu
rea_hotfm Jom layan #hotfmkorner #hotfmtganu. Boleh tulis lagu permintaan kat sini okayh! ️ 105.0 frekuensi hangat anda!😎 2w
  •   rea_hotfm Ada perform mana2 ke naimmm? Tp tgk yg bila resah tu pn dah terhibur hikhik @naim_kriaww 2w
  •   naim_kriaww Hahah..itu versi yg tak siap dh terhibur @rea_hotfm ..kalau dengar versi yg siap takut terguling guling atas lantai trus nanti..hehe 2w
  •   rea_hotfm Wow dasyat ! Lama dh rasanya tak guling2 ats lantai hahah @naim_kriaww 2w
  •   lynda_afandy Ndak apa2 ba @rea_hotfm ..ada bnda mau diingat jg 2w
  •   naim_kriaww Aikk @rea_hotfm ??..dh tak guling2 atas lantai??..dulu suka guling2 ek??..pengaruh hindustan banyak neh!!!.. 2w
  •   mohammad_iqbar Terserlah keayuan di bln ramadhan @rea_hotfm..... 2w
  •   mr_dausyusop Hello @hotfm976 dah lama dah hotfm kt utara ni (pnang, kedah n perlis x ada stereo). Lama2 jadi bosan la dgar @hotfm976 ni..dah byk kali da org bagi aduan,tapu buat derdddd jer..saya mmg pndengar setia hotfm..tp skrg di sbabkan trkanan sound sistem radio hotfm yg mcm radio 60an tu sy beralih ke radio era.korang igat ni zaman radio kaset ke??tak macam radio era,dari dulu smpai skrg diorang sntiasa kemaskini liputan radio korang..sy sbgai pndengar hotfm amat kecewa dgn pihak radio @hotfm976 ni..mcm ni ke nk brangan jd stesen rdio no.1??mmg layak pon radio era dri dulu lg no.1,sebab diorang sntiasa mnjaga deria telinga pndengar2 diorang!! 5d
  •   nazmi_irfan cantiknya 1d

» LOG IN to write comment.

hotfmzoomerz - nk beg percuma , nak brgan dr Hot FM ? Jom kejar lintasan Hot FM Zoomerz Tganu , nak tahu lokasi setepatnya kenalah dgr Hot FM Tganu neh - #hotfm #hotfmtganu #zoomerz #zoomerztganu 2w

» LOG IN to write comment.

hotfmzoomerz - yg ada nk dptkan barangan percuma dari Zoomerz Tganu jom kejar kami okay , nanti kami bagi barangan percuma dan jugak barangan Hangat Hot FM okay ? So nk tahu lokasi setepatnya kenalah sentiasa dgr Hot FM Tganu okay ! #hotfm #hotfmzoomerz #zoomerztganu #hotfmtganu 2w
  •   groboc www.groboc.com.my kami ada lebih 15 design koleksi #frozen dress, set dan pijama. Sungguh menarik! Wassup skrg 016-9988-745 :) 2w

» LOG IN to write comment.

ainhotfmtganu #BolaSakan di #HotFMTganu merioh awk2 ni.. peserta tunggal wanita gk hebak bleh sumbat bola lam gol.. menang rm100 tuuu... :) 3w

» LOG IN to write comment.

rea_hotfm Slh seorang pendengar setia Hot FM Tganu Sape2 nk menang duit arini jgn lupa dgr lintasan zoomerz dan join #bolasakan #hotfmtganu ok? #kaching 3w

» LOG IN to write comment.

hotfmzoomerz Haaaa nak menang pitih ( duit ) , jom hari ni kejar lintasan Hot FM Zoomerz Tganu kalau nk mng duit sempena Bola Sakan Hot FM Tganu , bersama dengan kami hari ni juga kami bawakan utk anda penyampai Hot FM Tganu iaitu @ainhotfmtganu , jadi nk menang pitih kena la mari dekat lintasan kami okay 3.40 di sekitar Jalan Engku Sar , Kuala Terengganu , #hotfm #hotfmtganu #zoomerz #zoomerztganu 3w

» LOG IN to write comment.

ainhotfmtganu Jom betto orat linge awk2 layan #muzikpalinghangat di #HotFMTganu.. sambil2 tu, sampaikan jgk la ucapang hangat awk2 terrr... :D 3w
  •   beehoney26 Kak ehh..nk wat ucapang skli ke awok2 kitsr 3w
  •   ainhotfmtganu Ucapang utk piye tu @beehoney26 .. :) 3w
  •   beehoney26 Ucpang utk dj gojess kitee aa..pnduduk jelata yg ensem lawo kitee.. 3w
  •   ena815 Mcam tahu2 je...bdan sakit2..lengus2...lps hbis progrm hks kelmrin...tq pda semua team #hotfmtganu yg join komstar..terutamanya si @rafly_hotfm yg dtg jugok walupun sdang bercuti..terharunya.. @ainhotfmtganu dtg lain kali ya... 3w

» LOG IN to write comment.

ezaq_hotfm saing saing tepak kijo.. #gukito #hotfmkelate #hotfmtganu 3w

» LOG IN to write comment.

ena815 Pertandgn patonque...tqvm crew #hotfmtganu turut sama join tdi...#harikoperasikomstar 3w

» LOG IN to write comment.

ena815 Legaaaaa...dan selesai #harikoperasikomstar tq #hotfm #hotfmtganu kerana turut sama menjayakn... 3w

» LOG IN to write comment.

ainhotfmtganu Awk2 yg suwit muwit terrr... Ain masuk on air dh ni.. jom lerr sampaikan ucapang hangat lagi hot awk2 arini.. Ain tlg bacakan di #muzikpalinghangat #HotFMTganu sapa kul 4 ptg ni neh... :) 3w

» LOG IN to write comment.

hotfm976 by @ainhotfmtganu "Awok kite mmg sporting abih arr.. mitok maaf ah abg hk tepi skali, xmuat masuk gambo, napok tangan je.. nok menang rm100 jgn lupe pakat kejo @hotfmzoomerz #Tganu utk sertai #BolaSakan di #hotfmtganu sepanjang mggu ni okayh! :)" via @PhotoRepost_app 3w

» LOG IN to write comment.

ainhotfmtganu Awok kite mmg sporting abih arr.. mitok maaf ah abg hk tepi skali, xmuat masuk gambo, napok tangan je.. nok menang rm100 jgn lupe pakat kejo @hotfmzoomerz #Tganu utk sertai #BolaSakan di #hotfmtganu sepanjang mggu ni okayh! :) 3w

» LOG IN to write comment.

hotfmzoomerz Nak duit ? Jom sekarang ni kejar lintasan Hot FM Zoomerz Tganu di Lagun Kuala Ibai okay , bole la jumpa juga penyampai Hot FM Tganu iaitu Ain dan menang duit jugak sempena bola sakan Hot FM Tganu #hotfm #hotfmtganu #zoomerz #zoomerztganu #hotfmzoomerz 3w

» LOG IN to write comment.

rea_hotfm Talian undian dibuka di tganu.hotfm.com.my. Boleh undi lagu favourite masing2 di #zon30 bersama Rea malam ni ok. Pukul 8-12 malam. #hotfmtganu #hotfmzon #105.0 3w

» LOG IN to write comment.

Sierra Rea Hot FM Tganu
rea_hotfm Tudia akak kita hok menang RM100 dalam #bolasakan #hotfmtganu. Power akak ni sepak bola hehe. Yg lain nk menang duit jgk kena dgr sokmo Hot FM Tganu okay? 3w

» LOG IN to write comment.