16,855 Photos

marieloveshighheel Lunch
ごちそうさまでした!
#DSK#illy
2h

» LOG IN to write comment.

6h avis_oa
Normal avis_oa
avis_oa AURORA(kaoru inoueさんとdskさんのギター•インスト•ユニット)のLIVE盤。これからの季節に最高。もちろんFlareやFjord、Harmony of the Spheresも。
#AURORA#井上薫#DSK#小島大介#charichari#PortofNotes
6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nanoutchip 'T'es un gagnant Serge, t'es un gagnant!' #LesJalouxVontMaigrir #Girls #Dsk #EmileLouis #Babar #ComprendraQuiPourra 17h

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Benedikt Franz
bene_franz Das Ostersingen hat ein Ende! :)
#LimburgerDom #Ostern #Vesper #Singen #DSK #so #viele #Touris
18h

» LOG IN to write comment.

den_swedish_chef Happi 4/20 m8. 4/20 blaze it fagit 19h

» LOG IN to write comment.

ummienabilah By @munirah_muhamad "Rindu pulak nak masuk kelas Cik Azura belajar shorthand, kelas Puan Wahida dgn Puan Ilyana belajar trengkas, kelas Puan Emey belajar note taking. Assignment tak payah cakap la, kalau tak kena guris sehari satu word sampai 1000x tak sah. Menangis jugak la sebab bukan satu word je tapi banyakkk Lepastu bila practical test guris-guris sendiri tak tahu nk baca. Tanya orang sebelah tolong translate kan gurisan. Ummie la selalu jadi mangsa tolong translate kan. Yang bestnya dia boleh baca apa yg aku guris, pastu dia pulak suruh aku translate kan gurisan dia. Haha. Then bila test masing-masing dah macam orang gila conteng dinding, kertas hafal short form n phrases. Susah ok. Susahhh betul nak melekat dalam kepala . Tapi alhamdulillah berkat usaha, doa , lect bantu , no repeat untuk shorthand & trengkas. Terima kasih puan Sekian." via @PhotoRepost_app

Okey tang aku tolong translet kan gurisan die tu lawak.. tp mmg betul. Gurisan org kita sampai boleh baca n paham. Padahal gurisan sendiri minta org tolong translate kan. Aku paham aku tahu sebab aku pun cmtu.. #RinduStudentLife #Psis #Dsk #HoldItAllTogather
22h
  •   munirah_muhamad Hahaha rindu betul. Gurisan xbanyak mana, translate kemain panjang. 22h
  •   nenekshinchan Tulisan ape tu weh 16h
  •   ummienabilah Ni kita panggil Trengkas in Bahasa Melayu and Shorthand in English. Trengkas and Shorthand nampak sama sebab guna gurisan yg sama . Tp sebenarnye die bebeza sbb both of this menggunakan konsonan dan vocal yg lain. 2 gurisan ni di guna pakai oleh secretaries kebiasaannya or wartawan utk catit minit mesyuarat or pape pun yg berkaitan dengan words.. @nenekshinchan 16h
  •   tahirdemc Font apa ni?? Ayam kais tanah pon lg lawa.. 13h
  •   ummienabilah Ayam kais tanah xde meaning kaisan die.. nie kais2 ade meaning punya @tahirdemc 9h
  •   nenekshinchan My god..haha 5h

» LOG IN to write comment.

anirudhsinghshekhawat A new chapter in life might begin here .Hopefully .#dsk #superinfocom #rubika #game art #pune 23h

» LOG IN to write comment.

  •   jobi_37 Its going to be so weird next year without all of us together! :( 1d
  •   missyellis_12 It's gunna be terrible. @jobi_37 1d
  •   jobi_37 I know, it is. This season went by so fassstttt :'( 1d
  •   madimay22 Love you ladies :( 18h
  •   mckenzie_foster97 Thank you for such a wonderful season!! You guys are the best team I've ever had! Love you 16h
  •   haleeeeyyy I'm going to miss this so much 15h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mama_bear_tiff Car show ready. But first let me take a #selfie with #mysonny #dsk #carshow #norco #vw #dskvw 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

danrockology666 #DSK #Supinfocom was Simply AWESOME!! Personally Thought it to be the NASA of all Design schools.. Special Shout Out to my boy Sagnik for being such an Awesome Host! Love u Bro!! Will see you Soon!!! :D 2d

» LOG IN to write comment.

2d berkkok
Normal Berk Kök

» LOG IN to write comment.