48,888 Photos

foodoverphysique Seriously delicious mini pies from Boscastle including beef burgundy, chicken and leek, Moroccan lamb and butter chicken (my fav) ... perfect snack between wine tasting @goodfoodwine #goodfoodie #goodfoodwine #boscastlepies #butterchicken @nicole_grego @deanna_difalco 32min

» LOG IN to write comment.

46min ryricca
Normal Ricca Yang
ryricca "AYAM GORENG MENTEGA"

Pertama kali makan di resto yg baru di buka di Nagoya Ciwalk, namanya sih "Bebek Tepi Sawah" tapi pas masuk suasananya kayak "Putri Tepi Istana", the waiters and waitresses really give their best services!
Sebenarnya mau banget pesan menu ayam yang ada sambal khas bali nya, tapi kata dokter sementara ga bole makan yg pedes, nasib emang nasib... (ceritanya curhat)
Tapi berkat ayam goreng mentega ini, ngga cemberut lagi deh! Memang sih ngga pedes, tapi WANGInyaaa dan ENAKnyaaa itu bisa mengobati rasa sedih ku! Worth it!! #deliciousfood#delicious#yummy#musttry#makananenak#instafood#foodstagram#foodlover#makanmakan#kulinerbatam#kulinerindonesia#makanmalam#maknyus#batam#indonesian#batamfood#foodporn#makanan#nomnom#nyamnyam#foodlicious#asian#food#recommendedfood#bebektepisawah#butterchicken
46min

» LOG IN to write comment.

biggydee @luke_peressini butter chicken & rice... Doooo it ;-) there is only so much "clean eating" one can enjoy! Unless sauce is clean to you? Don't even know what's normal these days haha
#cleaneating #iifym #butterchicken #shredlife #musclefood
5h

» LOG IN to write comment.

Lo-fi Juanita Dargaville

» LOG IN to write comment.

Normal Live Love Motives

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

melbarestaurant TONIGHT: Szechuan Prawns,
Butter Chicken, Paratha Bread
Crème Caramel Macaron, Grand Marnier Soufflé, M&M Naan, Lindt Chocolate Fountain & @connoisseuricecream
11h

» LOG IN to write comment.

jivaproductions Welcome to my kitchen. Doing one of the things I enjoy most. #cooking
#daal #saag #indiancooking #curry #butterchicken
11h

» LOG IN to write comment.

hayley6897smith Lunch with this gorgeous girl #friends #suchababe #butterchicken 11h

» LOG IN to write comment.