616 Photos

dmstreetonline Order for #batch30 done! Dah pos petang tadi. Thankyouuuuu semua . Tracking no semua dah hantar thru email okay?
Next order, insya Allah minggu depan hari Isnin. Nanti apa2 kami akan update sehari sebelum . #batch30 #P30 #dmstreet1
5h

» LOG IN to write comment.

  •   ppoonnxx Pogi talaga kayong dalawa! 3d

» LOG IN to write comment.

  •   syiraqila Korang da stat? Rajin nye,,,,alahai,,,bg sket rajin tu kat ku,,,, 3d

» LOG IN to write comment.

dmstreetonline Hi korang! Kami akan buka oder untuk batch #30 harini (21/4/14, Isnin) pada pukul 11pagi-9malam. .

Boleh refer blog (link di bio instagram kami) untuk cara order, & pilih design. Jadi waktu kami buka order boleh terus email kepada kami ;) #batch30 #dmstreet2014
4d

» LOG IN to write comment.

zqwnnnnx Because angklung is my passion ,so do food . #samura #seniwarisan #pawanasukma #batch30 #imissyguys #bambooshaker #samiansawiyo 4d
  •   aidaliyanaismail rindu kan ? btw , haritu aku nmpak kau kat mos. beli donut kah ? 4d
  •   mdhfzdnn Aku takde 😑😑 3d
  •   zqwnnnnx donut ,bila masakah ?hahaha btw sangaaaaaaaat rindu ,time ni kau katna eh sozi hehe 3d

» LOG IN to write comment.

Lo-fi KuLai
pratikshakamble Final Shoot day at fatmu #batch30 amazing work done by my frnd #priyanka
Proud of u darling !! ^_^
5d

» LOG IN to write comment.

Normal Kim Ocampo Falcis
iamkimfalcis Missing you guys so much! Kelan ang get-together ng wave 30? @simply_honesty @meowyel #NSM #TCS #Batch30 #Friends #Colleagues #BGC #TheFort #Starbucks 1w

» LOG IN to write comment.

areziz_ahmad This is our legacy. They're mine and go find yours 😛 #batch30 #ktmp #final #year #kolumpo #friend 2w

» LOG IN to write comment.

maslindarohnawi Harini tetiba rasa nak pakai baju pujangga. #SAMURA #Batch30 #Pujangga #Yellow #RinduBlock #RinduDorm 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Keever Policarpio
kibertastic batch 30 is a powerhouse!! very blessed for the opportunity and the people around me who inspires me! this is it! :D

#MADP #batch30
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aimanhaziqqq Zaman muda2 duluuu hahaha kurusnyaa aku #form4 #sarjana3 #samura #batch30 3w

» LOG IN to write comment.

evansvinylcuts_evc Big thanks to @ggelectricsolutions for rewiring calibrating and making my heat press a little more energy friendly, found my first ever stencil exacto knife set #circa2002 and finish the final touches on a custom #batch30 # likechesse #teamcrane competition team member. #exactoknife #reggae #heatpress #patchingtheworldonegiatatime #heatpressinggisb4itwascool #WHITTIERCA #EVC #evansvinylcuts#bjjpatches 3w

» LOG IN to write comment.

sitifairuzs_ Suddenly remembered how life of 2miu. Being up there was an unforgettable memories that we ever had. Everyone is a winner. So bad when kita sesaja lambat turun lab ckgu faizulme alasan 'jauh ckgu, perhimpunan habis lambat' sdgkan dok melepak kat kelas. How a shame when ada bergaduh pasal tak puas hati dgn org tu gelak. Takut nya time khatami sepak meje guru wktu hr sabtu tu. A big miracle when i saw afiq looked so down just bcz a girl. How i miss all of u that keep me calm when i cried at the back bcz a guy. Recently we talked ' kalau aku takde nanti' bcz at that time lagu black yg ketawa bsama mngis bsama tu tgh famous gila hehe hmm remember when ejai paksa aku record wani pnya suara dlm mp? Hehe till now its still in there.mm, rmmber how hairil & yana dijodohkan? Hehe the best part is waktu gotong royong kita je yg paling smgt nak cuci kipas smua. Hmm and now,everyone of us had our own target. Smua bawak haluan masing2 hehe just wanna wish goodluck whenever u go, jangan lupa diri. Take care. I love u #2MIU2013 #batch30 4w

» LOG IN to write comment.

areziz_ahmad Hematology second half of the last sem. #ktmp #imr #kolumpo #batch30 #hematology #final #year 4w

» LOG IN to write comment.