71,497 Photos

Amaro mharithd_annas_farid
UKM

» LOG IN to write comment.

30min portbangi
Normal Port Bangi
portbangi Thank you SAB Holdings staffs for having iftar with us at #portbangi yesterday.

#bangi #bandarbarubangi #buffet #buffetramadhan #iftar #malaysia #nilai #kajang #jjcm #foodporn
30min

» LOG IN to write comment.

kcolly_rm99_freepostage #auramawarlens PRADA GRAY

3 MONTH CONTACT LENS
SOFT CONTACT LENS

RM 60 (FREE POSTAGE SM)

Whtsapp/sms fatin 017-3466899

#auramawarlens #sayajuallens #contactlens #igbiz #bangi #putrajaya #kajang #serdang #puchong #cheras

#Repost from @emma_maembong with @repostapp ---
Lens from #auramawarlens PRADA GRAY
Tudung by @hijab_by_emmamaembong #emmamaembong #emavengers @emavengers
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Azniza Arshad
aznizaarshad Best bila badan langsing macamni, baju-baju raya yang dah dibeli tu mesti lebih cantik dan terletak. Nak cari saiz pun lebih mudah.
Puasa + premium beautiful = badan yang langsing, sihat dan kemas.

Yes, pakai #premiumbeautiful secara konsisten, inilah hasilnya. Tak perlu extreme diet, extreme exercise atau makan ubat-ubatan.
Harga promosi raya.
Interested WASAP Niza 0172170783 ya!

#premiumbeautifulpromotion
#premiumbeautiful
#premiumbeautifuloriginal
#premiumbeautifulagent
#premiumbeautifulcorset
#nizajualpremiumbeautiful
#premiumbeautifultestimoni
#aznizaarshad
#kurus #langsing #sihat #cantik #bangi #cheras #nakkurus #lifetimewarranty
3h

» LOG IN to write comment.

cookiess_shopp Semperit! Kuih raya turun temurun yang tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas gituuuu..nak takk??whatsapp 01128390109 for order.RM24,50++pcs.
.
.
Boleh direct walk in ke bazar raya depan ole2 shah alam seksyen 18 utk dapatkan #kuihsemperit ni.atau cod di bangi,nilai,serdang, puchong dan putrajaya pada 19july2014! #sayajualkuihsemperit #sayajualaemperit #semperit #kuihsemperit #bazarraya #bazarraya2014 #seksyen18 #shahalam #denaialam #kuihraya #kuihraya2014 #sayajual #cookies #sayajualmurah #bazarpaknil #bangi #nilai #serdang #puchong #putrajaya #seksyen3bangi #selangor
3h

» LOG IN to write comment.

hidstwiddydinkies Eh, selamat malam, dh lama tak update #shaklee kan? Worry not, saya masih menjual shaklee at the same time don't forget to #prayforgaza ya?

Ini set basic untuk migraine. Baru shj deliver tadi. Semoga migraine cepat sembuh dan boleh menjalani ibadah Ramadhan seperti sedia kala.

So what causes migraine? Gastrik dan angin boleh? Hormone imbalance? Stress? Sinus? Yang penting migraine ini penyakit saraf dan kesihatan mental. Bunyi sahaja bombastic tapi inshaaAllah boleh dikurangkan dgn #bcomplex #bcomp dan #ostematrik
So, telan 4 biji ostematrik ya sebelum tidur. #bukansekadarkalsium
Nite
11h

» LOG IN to write comment.

thepopulous Jangan lupe ye... date kite arini di dataran underground.... dr 1pm hingga 1am... insyaAllah izzue islam , awal & scha pun ade... sure so much fun la... 4h

» LOG IN to write comment.

cookiess_shopp Pisang manis gulung! Sedap.rangup.sedap.rangup.perghh!! Kalau tgh makan ni mak mertua lalu pon tak perasan uols!layannnn jee..RM15/500gram. mai order,whatsapp 01128390109.
.
.
Cod nilai,bangi,puchong, serdang, putrajaya hanya pada 19july atau walk in ke bazar raya depan ole2 shah alam seksyen 18 bermula 1030am-11pm. Grabbbb cepat selagi stok masih ada! #pisangmanis #kerepekpisang #sayajualkerepek #sayajualkerepekpisang #bazarraya #bazarraya2014 #kuihraya #ole2shahalam #seksyen18 #denaialam #shahalam #bangi #nilai #puchong #serdang #putrajaya
4h

» LOG IN to write comment.

hundredeleven Selamat bersahur.. we have 8days before we start our holiday.. saat genting bg kami, jadi mintak kerjasama customer yg baik hati give full details terus ya.. :) n 2days more before we close order utk before raya sbb queu pun dh hmpir penuh. Org ckp awalnya cuti.. harap maklum kami satu persediaan raya pun xbuat lg so we need a week for that hehe *baju raya pn xfikir lg* hehe #printingbaju #printingmurah #cetakbaju #silkscreen #heatpress #sayajualservis #sayajualbaju #sayajual #raglan #raglantee #customade #flesso #kajang #bangi #kl #hundredeleven 4h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Video jakepetrie1997
jakepetrie1997 Late night swim last night #bangi 7h

» LOG IN to write comment.

bakebyyana Biskut Semperit
Sangat lembut dan cair di mulut .. Menyesal xcuba .. Sesiapa nak cod pun blh ye .. Sila wassup sy di 018 9898 439 .. #semperit #syjual #damamsara #murah #cod #shahalam #bangi
8h

» LOG IN to write comment.

syok_choco Makan #syokchoco mase #sahur pon #sodap
#bukakpuasa #bangi#selangor #sedap #chocolate #malaysia

Wassap/sms 0199175324 untuk tempahan
8h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.