858 Photos

abjadstyle Alalaaa comelnye awak. Thanks for wearing that shirt. Thanks support @emma_maembong . Comel sungguh. Happy shooting ye. ️ For those yang masih belum dapatkan baju abjad, check out our new design.. Design yg emma pakai ni dah habis stok so tgk yg design baru ye?
Selain online, korang gak bleh chekitdout dekat @kedaipelik ye. Heee tq korang yang sentiasa support.. #lokal #lokalah #lokalmy #localbrand #lokalbrand #lokalworld #localapparel #lokalapparel #lokalcloting #localclothing #limitededition #tempatan #abjad #sapotlokal #awakbeli #abjadstyle #sapotlokal #streetwearclothing #katasapot #kedaipelik #malaysiabrand #madeinmalaysia #igersmalaysia
3d

» LOG IN to write comment.

abjadstyle hi guys!! mai beli baju raya!!
kiri: ABJAD RAGLAN RM48 (Sale)
kanan: ABJAD PURPLE GREY RM45 keluaran terbaru abjad. harga tak termasuk posting.

available size: S M L XL

mulai minggu depan boleh cod di JB.

online order:
whatsapp 0193703771 /
www.abjadstyle.com

#abjad #abjadstyle #lokalah #sapotlokal
5d

» LOG IN to write comment.

Hefe dyah ardhita hendrasari

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aein_ezani Mark by : un-official teacher .
#walaupun# #abjad# #tunggang# #terbalik#

Dapat A+ .. Uuuuuuuu ..
3w

» LOG IN to write comment.

abjadstyle Repost from @thegreatnav "Abjad Style #BumiGerman @abjadstyle"
Ehemm!! bawa abjad sampai ke german? insyaAllah one fine day kalau ada rezeki.Thank you bro yang selalu support kami. #abjad #abjadstyle #lokalah #lokal #lokalmy #lokalbrand #localbrand #madeinmalaysia #malaysiabrand #sapotlokal
4w

» LOG IN to write comment.

Normal Fashion Online
abjadstyle Dapatkan koleksi ABJAD ROUND terbaru HANYA di @kedaipelik Shah Alam. t-shirt ni tak ada dijual di website abjad. hanya boleh di KEDAI PELIK, SHAH ALAM sahaja. #lokal #lokalah #lokalmy #lokalbrand #localbrand #lokalclothing #localclothing #kedaipelik #sapotlokal #supportlocal #streetwear #street #streetwearclothing #madeinmalaysia #malaysiabrand #tempatan #sayajual #abjad #abjadstyle 1mon
  •   mohdidrismi Cantik bajunya but kedai ada kat Shah Alam je pulokkk. 5d
  •   abjadstyle boleh post.nak size apa? whatsapp kami 0193703771 @mohdidrismi 5d
  •   mohdidrismi Terima kasih. If pos macam susah sikit sebab tak boleh try dulu. Takut nanti size salah T_T tadi ada nampak baju design Johor. Design dia memang ada tulisan Johor tu je ea? Or ada tambahan sikit. Cewah. 5d
  •   abjadstyle oh yang johor tu ada di @theyasstore boleh contact dia. area johor ke bro? @mohdidrismi 5d
  •   mohdidrismi Ohh terima kasih. A ah area Johor. Kenapa ya? Ada local brand yg lain area sini ea? 5d
  •   abjadstyle kami pun johor. tp skrg merantau bro. next week insyaAllah ada dijohor ;) @mohdidrismi 5d
  •   mohdidrismi Oh la yeke. Ok ok if ada dekat Johor nanti post la ya biar kami semua tahu. In syaa Allah kami datang. Ok? Btw terima kasih. ;) 5d
  •   abjadstyle orait bro! thankyou support @mohdidrismi 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

juliadychenko муравьиные иероглифы #ant #abjad #layers #script 1mon

» LOG IN to write comment.

yulviderosa Bgn tdr dikejutkan hadiah ultah #girangnya #puzzle #abjad #johor #KL @qoerbi 1mon

» LOG IN to write comment.

Valencia yulvi de rosa

» LOG IN to write comment.

panadol35 The South Arabian alphabet, it was used to write Old South Arabian languages of Sabaic, Qatabanic, Hadramautic, Minaic and Himyaritic. It dates back to the 9th century BC to 7th century AD. It's written from right to left but can also be written from left to right but with flipped characters.
#SouthArabia #SouthArabian #OldSouthArabian #Abjad #HistoryofYemen #YemeniHistory #YemeniScriptures #9thCenturyBC #Sabaic #Qatabanic #Hadramautic #Minaic #Himyaritic #ArabianHistory #OldLanguages #DeadLanguages #ExtinctLanguages #yemen
1mon

» LOG IN to write comment.