xamertx Asianman rec Vs TvFreak rec 2d

» LOG IN to write comment.

xamertx The most beautiful girl 5d

» LOG IN to write comment.

xamertx Bekalan 7:41 1w
  •   akmal_komal seluaq lipat=nice 1w
  •   xamertx Kena pekecik kaki lg ni @akmal_komal , kena lak pala kain baru betui2 nice 1w
  •   xamertx Kahkahkah 1w
  •   akmal_komal susah jadi gemuk ni,sluaq kena beli size besaq pastu kena potong kaki pulak...mmg cutting dh hilang la..hahahha 1w
  •   xamertx Betui tu komal! Apa apa pun hidup kena truskan gak! @akmal_komal belasah ja mana mampu! 1w
  •   circle3_three Pm kasut! 1w

» LOG IN to write comment.

xamertx Luke n Leia 2w

» LOG IN to write comment.

xamertx Thrash 3w

» LOG IN to write comment.

xamertx You dont have to be old to be wise-JP 3w

» LOG IN to write comment.

xamertx TH X Simpsons 4w

» LOG IN to write comment.

xamertx All day i dream bout soccer 4w

» LOG IN to write comment.

xamertx B O R E D 1mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Them crazy, them crazy
We gonna chase those crazy
Baldheads out of town
Chase those crazy baldheads -robert nesta marley
1mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Only analog is original by Nik Ezani 1mon

» LOG IN to write comment.

xamertx You are freaking me out - Samiam 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Score this 2 cd! Mr brett mmg power!! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Pagi.Ohayo.Morning Langkawi 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx 20years of SMASH! 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon xamertx
Normal xamertx
xamertx Its saturday morning 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Today hauls , syukran!! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx "Asalamualaikum ma,semoga mama tenang2 aja disana ya.jgn riso kan kami,insyallah kami takkan pernah lupa mama dan Happy mothers day,ma. Abg syg dan rindu ma!" 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Its a pussy cat!!! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Punk O Rama vol1 2mon
  •   bkkisthereason Classic!!! 2mon
  •   mhdanih Amet..hg tau kat mana mana yang boleh servis player dgn nk tukaq mata dia sekali..? 2mon
  •   aiekeia Aku beli kaset ni masa aku form 3 @xamertx.. Masa tu mana nak cari internet 2mon
  •   xamertx @ilovetehoais a ah! Leh tambah speaker n subwoofer 2mon
  •   xamertx @aiekeia album ni sgt classic 2mon
  •   xamertx @mhdanih hurm xtau plak area utara, kalu jarum tu ada jual kat ampcorp 2mon
  •   xamertx @aiekeia sgt classic album ni weiii 2mon
  •   aiekeia Dr compilation ni la aku tau pasal band punk lain. Skrg ni tak tau dah mana aku letak kaset tu 2mon

» LOG IN to write comment.