trinitytraveler The love shack.
#Bali #Indonesia
1d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler How about playing golf while looking at the iconic Tanah Lot temple?
#Bali #Indonesia #travel #golf
1d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Bebek Bengil (crispy fried dirty duck) is Indonesia's best duck dish originally from Ubud #Bali. Not to mention their best Sambal Matah! Ahh sooo goood! *nom nom*
For dessert, try this Black Russian cake. Recommended!
By the way, you don't have to go all the way to its restaurant in Ubud cuz they also have in Nusa Dua.
2d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Good morning from #Bali! If only I could do this everyday..
#Indonesia #travel
2d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler The Kissing Booth.
#Bali #Indonesia #travel
2d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Nasi Babi Guling (suckling pig with rice) - famous Balinese cuisine. The best are in Warung Pak Malen (left) in Seminyak and Warung Pak Dobiel (right) in Nusa Dua.
#Bali #IndonesianFood
2d
  •   franzcynarta Dsna menu babi jrg gagal.. 2d
  •   kalsinbud Babi guling BaliRe..pemuteran buleleng. Dekat pura Pulaki. TOP. ENAK. ayo mampir 2d
  •   angeli_papilaya mantabbbs... 2d
  •   heldadharmawan Pak Dobil emang rada terkenal kak @trinitytraveler tp wkt kesana liat pak dobilnya nyomot2 lauk, pegang2 uang n nyomot lauk lg, lgs ilang selera makankuuhh 😯😦 jd kyknya msh milih bagul chandra di denpasar 2d
  •   firahermana @rezza :p 2d
  •   luciaida07 babi guling di penatih denpasar timur juga enak tante :) 1d
  •   tanti_lie @henny_kd iya... Malen mnrtku lbh uenak polll 6h
  •   bang_bunk Wainih... 4h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Photobombed by the fish @ Crystal Bay #Bali :)
#diving #Indonesia
5d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler The world's best crab dish here - fried crab with salted egg sauce!
#Bali #IndonesianFood
5d
  •   lisaelita Dimana ini lokasinya? 5d
  •   ratipus @ccath7 haha makannya semua kuliner harus kita coba dulu, setelah ga nemu kuliner baru lagi, nah diet deh kita haha 5d
  •   ccath7 @ratipus itu artinya pas kita pulang kampung baru dah habis kulinerny 5d
  •   ratipus @ccath7 ooh i dont think so, haha gua pulkam ke bdg eh taunya bnyak bgt kuliner baru yg belom gua coba, hayo gmna lu juga pulkam gtu loh haha 5d
  •   tolelojing Aseeeek 5d
  •   ekalisty Gw biasa masak kyk gini pake udang. Yummmm 5d
  •   margarethaswann @dewaayuputeri mana nih put,ajakin ke sini klo ke bali ya:D 5d
  •   deveeaja @daviddepe sampah bgt lu tb2 udh disana!!!! 5d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Having delicious pork satay while waiting for the sunset :)
#Bali #streetfood #Indonesia
6d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Recommended Japanese teppanyaki restaurant here. Open 6-9 PM by reservation only. #Bali 6d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Sunset at Petitenget Beach today.
#Bali #sunset #Indonesia #travel
6d
  •   ochella 6d
  •   ccath7 Wow lg di bali! Hoping to be able to meet you! 6d
  •   sandydesirey Hi @trinitytraveler mumpung di Bali, mampir ke de Opera yuk, cobain Thai food sambil nyantai di pinggir pantai. Check my ig please. Mampir yah gratissss 6d
  •   lanny_54 Lagi di bali ya mbak. Mau mengejar mola2 ya..... Good luck 6d
  •   3wardani @juwitatjahjadi kt ga liat sunset gini nih 6d
  •   trinitytraveler wah kita ber7 org loh :p @sandydesirey 6d
  •   juwitatjahjadi Pas di bandaraaaa @3wardani 6d
  •   sandydesirey Ebuset banyak bgt ya gratis @trinitytraveler aja lol tp Thai food disini dijamin enak loh. Kan @trinitytraveler doyan makan sekalian review makanannya. Tom yum, pad Thai sama aromatic dry curry nya to die for loh hehe temen2nya gratis tidur2an di sunbed deh sama gratis berenang *ngerayu abes. I'm your 1st batch fans loh n punya semua buku the naked traveler termasuk si komik itu. Ayo donk mampir pengen foto bareng ️*malu sama umur sebenernya ngomong gini 6d

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Golden sunset over Burleigh Beach - maybe that's why they call "Gold Coast". #GoldCoast #SeeAustralia #travel #sunset #beach 1w

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler An afternoon in Rio de Janeiro as seen from Cristo Redentor, 2012. #Brazil #TNTrtw 2w

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Nearly 190 million Indonesians vote today for presidential election, including me at the polling station.
Go Indonesia!
2w

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Me at #Sydney Harbour Bridge (pic by Anton). #Australia #travel 2w

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler QVB (Queen Victoria Building) at night. #Sydney #Australia #E3exploreOz 2w

» LOG IN to write comment.

trinitytraveler Parliament House and War Memorial as seen from Mount Ainslie (834 masl). #Canberra #ACT #SeeAustralia #travel 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.