tashashilla This is how i work Tajuk album Ohhh..tidak tidak️enjoy #BTS #Trailer #WanEmbong 12h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tashashilla Back to work #WanEmbong #trailer 22h

» LOG IN to write comment.

tashashilla Strong leg is very important 3d

» LOG IN to write comment.

Normal tashashilla
tashashilla Im sweaty now,if u mess with me,i'll kick u...heheheheh😈 3d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Im a fighter wannabe ️😀 3d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Good muay thai experience with my first thai trainer khab khun na ka 3d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Releasing stress by doing muaythai at Ao Nang Raja Gym 3d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Hi guys...jangan la cepat melenting...i just need u guys respect my instagram...sblum ni i ok je...tp kalau dah iklan berjela2 satu page agak2la...i faham u guys nak buat business tp jgn la sampai over sgt iklan tu..pls jgn nk libatkan agama..benda simple...u be nice with me..i will be nice with u 3d
  •   monopod_harga_runtuh_rm35 hehehe sabar je lar 3d
  •   thetudungsss Thats true. Mmg tak salah org sama agama tlg satu sama lain but we have to respect @tashashilla also as this is her ig. Klau dia tak benarkan, haram tau. Niaga secara berhemah bukan serbu gambar artis je utk advertise. Banyak lagi artis lain buat review berbayar so blh contact mereka 3d
  •   cottons_department Betul..if tasha dah x kasi tu better stop je. X halal t. Boleh ke ruang komen instashop yg artis lain sediakan..Peace..bye2 3d
  •   ejaehsan nak delete pun dah tak larat kan kak? huhu 3d
  •   erry_nazrin Jenguk insta i..xde jual pape pn 3d
  •   perfume_square Yup..btul tu ;-) respect each other 3d
  •   arydillajs @tashashilla biasa lah jadi terkenal ni ckp sikit je dah org perbesarkan.. Benda kecik tula nti jd isu.. Sabar ye sygggg.. Dugaan org yg trkenal ni kan.. Byk sabar tau! Love uuu sis! 2d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Hi guys pls respect my instagram! NO unnecessary advertisement on my comment wall!!! This is not pasar malam! Im not your business agency! Thank you and have a good day 3d

» LOG IN to write comment.

Normal tashashilla

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tashashilla Relaxing time on the boat after swimming @hansek42 #freedomtation 4d

» LOG IN to write comment.

Normal tashashilla
tashashilla Best island view behind me 4d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Lying free in the sea#freedom 4d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Chilling with a coconut in the sea 4d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Snorkeling time 4d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Alhamdullilah,sudah 3tahun kita bersama @tashashillateam .Semoga ikatan kita akan kekal bersama.Sokongan sayang2ku akan dihargai selamanya.Jauh dimata dekat dihati.love u olls #Repost from @ejaehsan with @repostapp --- dah lama rasanya tak jumpe dengan mereka2 ni. semua dah busy dengan study n kerjaya masing2, ada yg jauh nun kat kelantan/sabah. rindu korang. rindu nak lepak sesama. rindu nak buli memasing . hari ni 13 April 2014, genap 3tahun perkenalan kita. walaupun tak mcm dulu, tp semoga semuanya selamat di bawah lindungan Allah swt. Aminn. (tolong sebak). hahaha. #TST #3rdAnniversary @tashashillateam 6d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Sayang2ku,tasha hilang phone..kepada sesiapa yg ada no tasha bole Sms balik no.ph pd tasha yea...Susah nk buat kerja hilang phonebook ni...tolong tau ...Love ya..tq 6d

» LOG IN to write comment.