» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Please don't be one. #NoteToSelf 3d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Promosi Kambing Feral & Biri-biri Merino untuk Aqiqah /Sadaqah Ramadhan Special dari ladang #uarlivestock ,
Hanya RM 700 (siap sembelih & melapah) - bulan Ramadhan shj.
Berat hidup: 32kg
Penghantaran: RM 50 KL dan Negeri Sembilan sahaja ==========================
Servis lain:
1) Masak Kari - RM 300
2) Kambing golek - RM 500
==========================
Sila hubungi:
Iskandar - 0122041367

Website : www.facebook.com/uarlivestock
4d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Haircut for my Sonshine. Thank you so much Uncle Steve @76_steve @number76style!!! #Nyawa #Sonshine #PrincePulse #SindromMakMak 5d

» LOG IN to write comment.

Nashville Shera Aiyob
sheraaiyob Swimming and massage time for my Sonshine!!! #Nyawa #Sonshine #PrincePulse #SindromMakMak 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Shera Aiyob
sheraaiyob Thank you so much @ichigoadibeardalee for the lovely picture!!! #AnaqiTurns1 #MajlisAqiqahAnaqi #ThrowbackKatanya 6d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Buat pembuka, penaik dan penambah selera ketika sahur dan berbuka di bulan Ramadhan. Makan gitu dengan nasi panas letak kicap perghhh!!! Sambal Gereh Ikan Masin. RM13 sebotol. To order, please email to purple_aira@yahoo.com #aktivitisampingansukasuka 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob To order, please call or whatsapp 011-26598677. Thank you. 2w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Ni betul-betul punya test mic habis sampai ke mulut tu ha! Kemain test vocal! #Nyawa #Sonshine #PrincePulse 2w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Thank you so much for the ️ pressie, Daddy! -Nadi Anaqi #Nyawa #Sonshine #PrincePulse 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Customised wrapper with moustache by @akudankraf!!! #AnaqiTurns1 #MajlisAqiqahAnaqi 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Dessert table yang bukan hanya cantik dipandang tetapi rasa yang ummphhhh sedap!!! Mini cupcakes, meringue cookies, mini pavlova semua sedap sangat-sangat!!! Pavlova dia serious sedap tak tipu!!! Thank you so much @cakejalantiung and @akudankraf kerana sanggup bersusah-payah melayan kehendak Mommy Anaqi yang kengkadang minta kaki. Haha!!! Tahu korang busy tapi effort korang untuk jadikan semuanya hampir sempurna tu memang tip top lah!!! Jangan serik untuk next event please!!! #AnaqiTurns1 #MajlisAqiqahAnaqi 3w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Walaupun tempahan raya dia dah banyak dan dalam masa yang singkat, dia tetap nak buatkan baju untuk kami bertiga supaya nampak cantik sempena majlis Anaqi. Faham tak kebaikan tuh??? Haih!!! Alhamdulillah thank you so much @ohalmaree!!! Nak recycle untuk raya lah!!! #AnaqiTurns1 #MajlisAqiqahAnaqi 3w
  •   sheraaiyob Belum cuba belum tahu. Owner dia baik sgt! @911mmmik 3w
  •   addawya_on9shop Lawanyeee.kain die pun nmpak macam best je. 3w
  •   mia_udean18 Wahh ... happy birthday to Anaqi...semoga jd anak yg soleh dan berbakti kpd ibu bapa ... btw kak @sheraaiyob pun tambah comell gitue 3w
  •   najwa_my yayyyy... kak @ohalmaree never failed to give the BEST for her customer... agreed! mmg baik,sopan melayan kerenah customer. moga murah rezeki mummy maqeal ;)) 3w
  •   harga_murah_tapi_ori BAju anaqi comey. Hehe 3w
  •   ainhanaz @911mmmik silappp tauu.. @ohalmaree kak ira baik sgt. Ada yg urgent mmg kak ira akan terima tempahan even 2 3 hari je. Wlaupon kite bukan retis or xpenah penah kenal dia, dia akan layan kalau betol2 mampu buat. Tak caya gi tanye customer lain! Hehe 3w
  •   aqila_nadhirah Nice and simple. Orang lawa handsome comel mcm korang pakai apa pun still berseri2. Lapchuuu all to the moon and back (: #zahirilFamily 3w
  •   ohalmaree Tq dear for trusting ohalmaree ")..tq dik @najwa_my @ainhanaz 3w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Nak tema begini begitu dia layan. Nak design begini begitu dia layan. Nak warna begini begitu pun dia layan. Dengan masa yang suntuk dan harga yang sangat reasonable, @beautymewedding sudi melayan kerenah Mommy Anaqi dan berjaya merealisasikan apa yang diingini. Alhamdulillah. Thank you so much @beautymewedding!!! Next kita plan awal sikit okay! Eyh next??? Okbai! #AnaqiTurns1 #MajlisAqiqahAnaqi 3w

» LOG IN to write comment.