serinaredzuawan Seorang lagi selebriti sukarelawan yg baik hati sudi mendermakan pakaian dan kasut beliau @salinasaibi82 terima kasih..salina..,kecik kecik anak dia dah dedahkan dengan sifat pemurah dan penderma oleh ibu dia..syukur!Jom kawan2 jgn lupa datang ke sogo utk beli barang dan pakaian lelongan selebriti.Duit kutipan akan kami salurkan sepenuhnya buat rumah baitul amal anak anak yatim dan miskin. 10h

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Wow...pasangan suami isteri yg berhati mulia!! Tq so much to my bro @jovianmandagie designer hebat dan bertaraf dunia with his pretty wife @ninaismailsabri sudi dermakan pakaian u all utk lelongan amal bantu anak anak yatim dan miskin,bermula 15hb & 20 hb bertempat di Sogo shopping mall Jam 11pagi-6ptg.Jom dapatkan Baju yg penuh gaya ala ala model! wang hasil lelong akan di salurkan sepenuhnya di rumah Baitul Amal. 1d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Terima kasih DJ Radio Era comel lotee berbakat besar shasha al khred sudi mendermakan pakaian dia yg cun melecun! Jom kepada peminat semua boleh dptkan baju shasha akan di lelong pd 15hb dan 20hb julai bertempat di sogo shopping centre jam 11 pagi-6ptg..semua dana akan di salurkan ke rumah anak2 yatim dan miskin.Moga Allah swt sahaja dpt balas jasa kalian.. 2d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Ambooiii..anak dara i sorang ni si Isabella Saffiya bukan main posing mcm model ratu kebaya gituuuu!! Belikan dia baju raya saja suh dia cuba..tengok lah gaya dia dengan tanggan di pinggang..so cute!! @chefwan58 2d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Sempena bulan yg mulia ni serina dan rakan rakan selebriti bermurah hati dermakan barangan dan pakaian mereka utk di lelong. Semua kutipan wang akan di salurkan sepenuhnya pada anak anak yatim dan miskin,terima kasih @zizannin sudi dermakan barang2 u.moga allah merahmati usaha kita semua.Tarikh lelongan adalah 15hb julai dan 20 hb julai bermula jam 11pagi-6.30 petang di G floor SOGO Mall .Jom semua shopping sambil menderma bantu mereka yg kurang bernasib baik. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan With model otai masih bergetah kak nik marini..singgah di butik dia semalam cantik2 baju blouse dan jubah di TTDI..,sambil tu beli juadah berbuka puasa ayam kuzie dan stew daging yg sungguh lazat!! Best of luck sis for ur biz. 4d

» LOG IN to write comment.

Normal serinaredzuawan
serinaredzuawan Kepada org sabah kota kinabalu jom rebut peluang datang ke taklimat pelancongan serina,dpt bercuti ke hotel mewah satu dunia..termasuk naik airlines yg best best harga borong! Paling best tak lama lagi kami ada pakej umrah dan haji stay di hotel 5 bintang dekat dengan kaabah.Harga lebih murah dari pakej di luar.Tiket masuk Only Rm60 sahaja siap dengan juadah buka puasa di Hotel tabung haji. Berminat boleh hubungi i melalui email. serinaredzuawan@gmail.com sambil bercuti sambil jana pendapatan us dollar tiap minggu memang best!! Boleh kumpul duit raya!! 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan TQ kepada pelanggan serina so lucky baru sampai stok kuih raya terus sambar!! TQ juga pekena char koay teow i.Siapa nak tart nenas,semperit dan sarang semut boleh datang restoran i tau..:-) 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Yeayyyy!! Buku idaman ku..kitab masa al chef wan papakuuu!! Anak pun kena bebel dlm buku masakan..jgn dapur tak berasap kata papa!! He..he..maksudnya jgn jd hiasan je buku ni TQ so much rina akan selalu masak semua resepi best2 ni tuk suami dan cucu 2 kesayangan papa! LOVE U..kepada yg nak beli boleh dptkan stok di kedai buku popular!! 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Kepada penggemar tart gulung..jom cepat dptkan promosi 3 bekas RM100 sahaja!! Padat dan montok jem nenasnya. Kalau beli 1 bekas rm35. Ada 50 biji dlm 1 bekas.Siapa nak i poskan boleh tapi risiko pecah mungkin berlaku.So amik by hand is the best lah. Boleh lah beli di Restoran char Koay teow simply delicious penang mai,jalan pju 5/20A The strand Kota damansara. 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Jom pekena char koay teow simply delicious penang mai..Jalan PJU 5/20A The strand kota damansara. Tutup jam 12mlm bulan puasa.03-61514112 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Bersama kak @syanie_hisham and hubby love birds..pasangan suami isteri yg romantik!! Semoga berbahagia hingga akhir hayat sis! Sure happy 1st year beraya sebagai suami isteri. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Terima kasih abg @divaazwanavazz jemput serina ke majlis berbuka puasa yg meriah..mkanan sedap2..cantik dekorasi majlis! Dapat juga serina bagi angpau raya pada anak yatim yg comel ni..syukur alhamdulillah. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Serina juga ada jual kuih raya tradisional juga..sarang semut!! Best kuih ni. Rasa lemak2 tau..warna pun ceria sure budak2 kecik suka makan. Only RM30 sahaja 1 bekas.Boleh dptkan di Restoran serina,char koay teow simply delicious..Bermula esok. Kami juga ada tart nenas bentuk bunga dan tart gulung.Semperit pun ada!! :-) 1w

» LOG IN to write comment.

Normal serinaredzuawan
serinaredzuawan Serina nak ucapkan selamat berpuasa kepada peminat2 dan sahabat artis dan wartawan semoga ramadhan ni memberi seribu keberkatan,selamat menunaikan ibadah terawikh juga..Maaf di pinta jika ada salah dan silap dari Serina. 2w

» LOG IN to write comment.

Normal serinaredzuawan
serinaredzuawan Kepada penggemar Tart Nenas boleh dptkan di Restoran serina,homemade tart,100% muslim product! Jem nenas nya sedap sgt..yg membuatnya pun org berpengalaman.Terasa butter nya lemak berkrim..Hanya RM32 ada 40 Biji..skali cuba sure nak lagi!!! Alamat Restoran Char Koay Teow Simply Delicious Penang Mai,jalan pju 5/20A Encorp Strand Kota damansara.03-61514112. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Syukur Alhamdulillah selesai tugas..di Terengganu..group di sana bersemangat! Paling best tak lama lagi Dreamtrips package ada pakej umrah dan Haji..itu yg buat lebih ramai yg tak sabar nak join jadi ahli kami.Sesiapa berminat boleh hubungi email:serinaredzuawan@gmail.com 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Tahniah sis Izreene..1st customer yg merasmikan terima voucher ke spa Hanya kepada mereka yg pertama kali dtg berkunjung ke Restoran Serina di The strand kota damansara.Sambil makan dpt juga relaxing kan diri di spa.Jom cepat datang cuba char koay teow dan maklumkan pd my staff u all nak voucher spa mereka akan bagi ok. 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Jom orang orang terengganu sesiapa berminat nak join me gi travel murah dlm malaysia dan luar negara? Semuanya harga borong! Yg paling best tak lama lagi kami ada pakej umrah dan Haji.Sambil bercuti happy happy anda juga berpeluang menjana pendapatan us dollar setiap minggu.Jom berminat sila datang ke lokasi yg tertera ya.Boleh email juga pd i,if sesiapa nak datang serinaredzuawan@gmail.com jumpa esok di Terengganu!!! 3w

» LOG IN to write comment.

Normal serinaredzuawan
serinaredzuawan Best best ni...ada promosi hebat sempena ramadhan! Siapa yang datang makan di restoran Char Koay Teow serina di The strand kota damansara,boleh dptkan voucher sesi spa RM50! Alammi Spa ni memang best sgt relaxing,servis terbaik..menggunakan herba2 tradisional melayu..Produk Tanamera dah terkenal di seluruh dunia..Jom dtg pekena char koay teow then minta dari staff restoran i voucher tu ok.promosi bermula esok. Lokasi spa di Level 3 Sooka Sentral berhadapan bangunan KL Sentral je. 3w

» LOG IN to write comment.