serinaredzuawan Selesa dan cantik tudung di @permatajauharah harga sangat berpatutan..hasil kerja yg halus .kawan2 boleh beli ya?Terima kasih @permatajauharah sudi beri i cuba tudung ni.InsyAllah 1 day ada niat nak berhijab juga. 2h

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan TQ Adik comel sudi beli baju dan kasut @stacyanam yg stylo!! Duit derma akan di salurkan ke rumah anak yatim dan miskin 2d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Terima kasih kepada pelanggan yg sudi membeli baju jenama @therealfafau ..sambil menderma utk anak yatim dan miskin.Baju fafau cantik2 tau..i pun nak beli lah..harap2 ada lah size i..:-) he..he.. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Yeayy..baju fafau fah sampai..cantik sgt!! Jom beli Rm150 dpt kasut serina juga warna purple matching tau..TQ my dear @therealfafau moga di murahkan rezeki sudi dermakan baju u.2day last day kami lelong di KL sogo Tingkat 7 ,jam 11 pagi-6ptg.. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Terima kasih pelanggan bertuah beli kurung raya serina 4 tahun lepas..he..he zaman slim melimmm u ols!! Alhamdulillah derma kakak ni masuk terus ke dalam tabung anak yatim dan miskin. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Woww..cun baju dan kasut stacy dermakan..dia kata baju dan kasut ni only pakai for photoshoot je.TQ my adik diva @stacyanam sudi dermakan baju utk dilelong.Jom ramai ramai dtg Ke KL Sogo hari ini 20hb julai dari jam 11 pagi -6ptg.Semua kutipan akan disalurkan pada rumah anak yatim dan miskin. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Selamat pagi semua syukur rezeki di hari ahad..1st customer dtg beli baju selebriti sambim menyumbang for anak anak yatim dan miskin anjuran Puteri umno Cawangan jalan p.ramlee bahagian bukit bintang.Jom ramai2 datang ke KL Sogo Level 7 lelongan bermula jam 11 pagi-6 petang. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Wahh..manis nya cik adik @therealfafau setelah berhijab! Ni lah baju farah fauzana yg sudi di lelongkan bagi mengumpul dana derma pada anak yatim dan miskin ..moga Allah swt murah kan rezeki mu sahabat sudi bekerjasama dlm projek amal ni.So sesiapa nak beli baju fafau ni cepat datang esok 20hb Julai di KL Sogo Shopping mall.Semua kutipan akan disalurkan sepenuhnya rumah Baitul amal Chow kit utk membantu anak yatim dan miskin. 4d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Raya nak dekat ni..u all dah beli baju raya??jom gi shopping di booth little heaven terletak di shopping mall The curve..baju cantik2,harga berpatutan..yg moden ada yg tradisional pun ada..for children pun ada juga!!terbaik lah..congrats..@reenizz proud of u sis..best of luck for ur biz 4d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Terima kasih tak terhingga juga pada sahabatku..@sitisarahraissuddin sudi dermakan pakaian dia yg cantik2..so sesiapa nak beli baju sarah pls dtg ke KL Sogo shopping mall 20hb Julai Jam 11pagi -6ptg!! Jualan penghabisan stok..sambil shopping sambil menderma pd anak yatim dan miskin. 4d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Terima kasih kepada ahli ahli puteri umno cawangan Jalan p ramlee,adik adiku yg bekerja keras utk jayakan jualan lelong amal ni,tak lupa juga kepada sahabat selebriti yg sudi menderma pakaian mereka @salinasaibi82 @honeyzara @stacyanam ,shasha DJ Era, @chef_zam ,@jovianmandagie @ninaismailsabri @zizannin dan bantu lelong pakaian.TQ so much juga pd KL SOGO sponsor lokasi kami.Moga Allah swt merahmati kita semua aminn... 4d

» LOG IN to write comment.

Normal serinaredzuawan
serinaredzuawan Jom kawan2 kita beli t.shirt ni sambil support usaha murni 2 anak muda kita adik @syamsulyusoffilm dan @dranwarfazal ..mereka berdua memang berjiwa jihad..jom support mereka.Hasil kutipan akan di dermakan ke bumi Gaza Palestin. 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Sweet moment masa jualan lelong di KL Sogo bersama sahabat selebriti @honeyzara @salinasaibi82 shasha al khred dan pelanggan yg membeli pakaian selebriti.TQ for the supports! 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan TQ Sis Amy mastura sudi dermakan baju dia untuk di lelong,syukur semalam baju dia dah pun di beli sekaligus menyumbang dana tabung rumah amal anak yatim dan miskin..alhamdulillah.. 7d
  •   irabellamunira Salam sis @serinaredzuawan sy banyak baju2 kurung nk derma.. mcm mane yer sy nk salurkan? Ade cntct no. Yg bole sy hubungi 7d
  •   shoanne7 Babe good job and alhamdulillah dapat sambutan..sorry aku tak dpt join smalam..insyaallah will try to make it for the next one. 7d
  •   jeans_kanak2_murah Alhamdulillahh 7d
  •   addahasif mimi my niece..hahaha 7d
  •   _peninggiherbal Yang pengen TINGGI, naikin tingginya sampai 15 CM, FREE ONGKIR, cek IG aku yuk :) 7d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Terima kasih kak..ramai juga insan yg prihatin di malaysia ni.sudi menderma pd rumah baitul amal.Moga Allah sahaja dpt membalas jasa akak.. 7d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan TQ pelanggan yg sudi shopping barang2 selebriti..akak ni beli set perfum Victoria secret.Thanks adikku @shasha_alkhred..sudi dtg tadi memeriahkan jualan amal.. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan TQ my dear salina sudi dtg..By @salinasaibi82 "Jualan Lelong Barangan Selebriti utk Kutipan Amal Rumah Anak2 Yatim & Miskin..@Sogo 7floor @serinaredzuawan" via @PhotoRepost_app 1w
  •   peninggi_herbal_ampuh Nicee one wow 1w
  •   naime93_fat_to_fit Jom join weight loss challenge dan menangi wang TUNAI rm1000 rm500 rm300 and 10 lucky draw. Berminat? Sila ke ig sy 1w
  •   littleponet_fitflop FITFLOP OpEn 4 PrE OrDeR. ETA after Hari Raya 1w
  •   free_forexclass Jom Jom join . Income rm900 sehari TANPA MODAL . Pelik tapi benar, daripada kita berFB, WECHAT, WHATSAPP, tiada hasil, apa kata sambil2 tu kita buat income?? saya nak berkongsi 1 program yang bole buat income sampingan, FREE REGISTRATION, TIADA BAYARAN & TIADA TIPU MUSLIHAT. ( kalau anda rasa program ini menipu, anda tidak rugi pun kerana anda tidak keluar wang sesen pun) program ini tak payah cari orang, tak payah beli atau jual barang, syarat kelayakan nya anda perlu ada laman sosial seperti FB, WHATSAPP, WECHAT, untuk sebarkan, anda perlu buka laman yang saya lampirkan dan daftar sebagai ahli...mudahkan?? Selepas register anda akan mendapat USD25 X 3.4 = RM85 dan anda akan mendapat link anda sendiri. Setiap orang yang buka link anda pula dan daftar, anda akan menerima USD10 X 3.4 = RM34. duit anda boleh pilih sama ada masuk Acc atau pos ke rumah. JOM REGISTER open link di bawah untuk daftar. Jom try. Tak rugi satu sen pun.

    Click on this link and earn $900 per day out of nothing
    Jom click link ni http://jobandcash.com/?share=25341 1w
  •   rosekhalid89 I tot yesterday. Oh rugi tak pergi.. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Syukur Alhamdulillah segala persiapan berjalan lancar,terima kasih pihak Sogo Shopping mall sudi menaja lokasi Jualan Lelong Amal pakaian dan barangan selebriti tempatan di anjurkan oleh Puteri Umno Cawangan Jalan P.Ramlee Bahagian bukit bintang,Di antara selebriti yg terlibat sudi menderma pakaian mereka,Amy mastura,@sitisarahraissuddin @salinasaibi82 @zizannin @thanujaananthan @chef_zam @stacyanam shasha DJ Era @shuibsepahtu,fazlina Md daud dan Ogy Md daud @jovianmandagie @ninaismailsabri .@honeyzara hasil kutipan akan dermakan ke rumah Baitul Amal rumah anak yatim dan miskin.Tarikh lelongan 15hn dan 20hb Julai Jam 11pagi-6ptg di tingkat 7 Sogo shopping mall. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Sahabatku @honeyzara geng drama Roda2 KL juga sudi dermakan baju !! TQ So much bestie...baju Hanny cantik2 tau..jom ramai ramai dtg 2day jam 11pagi-6ptg Tingkat 7 Sogo Shopping Mall..jom kawan2 baju lelong murah sangat! Duit yg anda dermakan akan di salurkan ke tabung Rumah Anak anak yatim & Miskin. 1w

» LOG IN to write comment.

Normal serinaredzuawan
serinaredzuawan Seorang lagi selebriti sukarelawan yg baik hati sudi mendermakan pakaian dan kasut beliau @salinasaibi82 terima kasih..salina..,kecik kecik anak dia dah dedahkan dengan sifat pemurah dan penderma oleh ibu dia..syukur!Jom kawan2 jgn lupa datang ke sogo utk beli barang dan pakaian lelongan selebriti.Duit kutipan akan kami salurkan sepenuhnya buat rumah baitul amal anak anak yatim dan miskin. 1w

» LOG IN to write comment.