schazainal Abang syg sy belanja. 6d

» LOG IN to write comment.

schazainal Once bila kau kena timpa masalah dekat dekat nak ramadhan ni rasa macam give up dengan life kau pun ada. Tp ni antara orang paling penting yang pernah aku ada. Ayah dan mak
Dugaan datang tanpa kita minta. Kadang kadang Allah uji kau bagi kau ingat dekat Dia. Allah

Selamat menyambut Ramadhan Al mubarak
2w

» LOG IN to write comment.

schazainal Thanks to Ammar untuk baju yang aku pakai ni. And thanks jugak sebab dah iron kan. ️ Lepas ni course DIB dah boleh buat baju sendiri rasanya. 2w

» LOG IN to write comment.

schazainal First day acah acah jadi senior yg ala ala sopan tapi tak sopan sangat

Btw shawl cantik from @domihijab .
2w

» LOG IN to write comment.

schazainal Wedding lagi. Tak sabar nak tunggu wedding sendiri. Hahahaha 4w

» LOG IN to write comment.

schazainal Selesai majlis akad nikah and advance birthday suprise for my grandma. Have fun with them. 4w

» LOG IN to write comment.

schazainal Happy Birthday to my atok yang ke 82. 4w

» LOG IN to write comment.

schazainal Hujan hujan, dapat cenggini.
Syokk. Hahaha. Jemput makan.
2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Kawan saya.
Lepak kejap.
2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Kesayangan saya.

Dah dekat dua tahun dah tinggal sekolah british kat jalan daud tu. Tapi syukur Allah beri scha kawan-kawan macam mereka.
Ada yang takde. Nevermind, nanti kita lepak semua. Nanti this year kita iftar sesama okay sayang2 semua. Ada rezeki, panjang umur kita jumpa lagi. Love you all
2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Subahanallah.
Syuran Ya Allah. Saat ada orang yang dok hentam2 scha bagai nak gila. Call maki2. Text cakap bisnes mcm hakktuihh lah apa lah. Aku manusia. Sampai kadang2 aku nangis2 esak2 celah tiang tau. Kadang2 sampai satu tahap, i said to Haq aku nak quit je online shop tu.
Tapi ada nya customer macam ni lah aku kuat gilorrr macam abang sado ko tahu. Aduhhh. Bisa pengsan baca ini post. hahahaha.
Ni antara orang2 paling buat aku terharu sampai mutiara nak jatuh ke bumi. Cewahhhh. Sungguh. Bersyukur. Allah beri yang pahit kalahkan ubat. Tp lepas tu Dia beri aku yang paling manis sampai boleh buat aku kencing manis. . Alhamdulillah.
2mon
  •   missdy_ Be strong pretty . Heee 2mon
  •   schazainal @missdy_ thank you syg 2mon
  •   aliaasyura Macam mana aku boleh taktau wujudnya ig shop ko ni babe? Haha weh buat sendiri ea semua? Lawo siutt rasa nak order tp pening nak cane sbb semua lawo! Haha 2mon
  •   schazainal @aliaasyura alahai. Kekakak cantik alia ni. Cemana lahai kau tak tahu. Tumpang sedih. Hahaha. Iye kakak cantik. Buat sendiri. Order lah. Pilih yang mana berkenan di hati. Nanti aku bg free gift. Untuk kau je. Hikhik 2mon
  •   aliaasyura Perghh siap ada free gift pulak ni yang best. Haha okay aku survey2 dulu okay babe hehe 2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Erti "KAWAN". Ambil iktibar. Tak semua yang namanya kawan tu betul-betul kita boleh panggil dia kawan. Kalau kau rasa dia ada time kau susah senang, jatuh bangun kau pun dia still ada untuk hulur tangan dia, gelak gelak ketawa pun dengan kau. ITU BARU NAMA KAWAN. ! 2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Time ni muka happy. Hati berbunga- bunga sebab dah sudah presentation. Tak sangka next sem i dh part 5. Wuhuuuu. Tak sabar rasanya nk buli junior. Kita tunggu ye adik2 kecik. Kak Yong ipoh balik nanti bulan 6. Hahahahaha. *gelakjahat* 3mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Im done with this poli need. Omaigeee. Separuh gila juga lah buat. Kita pun dh siap2 nak present besok. Malam ni kita tinggal iron baju untuk present besok. Prepare lappy semua. *mood excited nk present. Hahahaha. Wish me luck for tomorrow. Semoga lec tu murah hati nak bg scha markah penuh. Hehehehe ️. Aminnnn. 3mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Alhamdulillah. Dah selamat sampai. Ipohhhh. Kita rest dulu. 3mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Scha dapat telekung baru lagi. Alhamdulillah. Kakak Cun Ct dgn Ustaz Gen2 Nazir yg bg. Hahahaha. Serius dia orang anggap scha mcm adik sendiri. Ustaz Nazir selalu ckp scha buli staff-staff Maij. Hehehe. Sorry eh. Sayang Maij 3mon
  •   suhaylataufik waaaa..... jles... dlu kte dapat bju krung.... 3mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Berakhir sudah khidmat di MAIJ. Sedihhhhhh . Alhamdulillah. Sebahagian maij dh jadi family sendiri. Last day dia orang buat jamuan untuk saya . Terhawuuuu. . Thanks untuk hadiah ni jugak. Kak Mar, Kak Lin, Kakak Cun Ct, Ustaz Gen2 Nazir and hadiah dr Maij. Rezeki tak diduga. Terima kasih Maij. 3mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Ni dia. Dua hari aku dok tunggu apa yg dia nk keluarkan. Tetiba gebor JOHO katekooo. Pehhh. Ni elak pergi johor beli sendiri je. Kan seronok kalau gebor ni ada jual online. Sebab ni limited. Kalau boleh nk sangat grab benda ni. Untuk travel kan.
Sebab nya aku nk sangat , sebab aku teringat when i need to sleep at tbs. pastu sejuk gilosshh kan. So kalau bawak benda alah ni takde lah sejuk sangat kan. Mana tahu nanti aku kena tidur kat tbs lg. So takde lah sampai tulang belakang aku menggigil tahan sejuk.
Now, kena carik orang yg dok jb untuk belikan
3mon
  •   ndhrhzdn Aku selalu lalu tp tak singgah pon. 3mon
  •   schazainal @ndhrhzdn alahhh. Awat tak singgah? Hahaha. Kau ada nk pergi jb lg tak? 3mon
  •   ndhrhzdn Buat masa skrg tak pergi lg. Tak singgah sbb mahal haha 3mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Projek baruuuu. Hehehe. . Benda mcm ni kadang-kadang untuk aku stop je belajar then sambung buat benda seni mcm ni.
Rasa mcm aku salah amik course ni. Benda ni orang tengok mcm leceh. Memang leceh. Tp aku suka. Dia mcm buat kita lagi fikir mcm mana nak jd lagi kreatif dr orang lain.
Stay tune. Tengah bincang2 dengan my mum. Design sendiri. Then after siap, kita tengok hasilnya mcm mana. Wuhuu. Mohon lah jadi.
3mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Asyik gambar berwarna je kan. So kita buat biar hitam putih je. Ye dokkk. Muka kenyang lepas wedding. Ni pun tekak mcm rasa nak makan lagi. Dapat bubur mcd ke. Best ni. Wuhuu. 3mon

» LOG IN to write comment.