» LOG IN to write comment.

X-Pro II Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler Masa untuk menelaah kitab keramat untuk menjawab audit #safety #health #act #badassken #malaysia 4mon

» LOG IN to write comment.

Hefe Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler Dua hari keje kene ride KL-Subang-Shah Alam dari jam 11.00 a.m-3.00 p.m di bawah terik matahari membakar kulitku. Ada segelintir masyarakat keliru dan memanggilku Remy! Remy! Remy Ishak! Beginilah nasib seorang Jurutera Keselamatan
#dark #night #remyishak #kucintakauseorang #badassken #malaysia
5mon

» LOG IN to write comment.

Hefe Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler Bila nak ride lagi ni??? #ht4s #ride #sunset #lc135 #akatsuki 5mon

» LOG IN to write comment.

Sierra Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler Hasil potongan rambut oleh anak buah yg bernama ajiqmok. Ajiq...pakcu suruh potong macam K-Pop, bukan macam anak menteri...and Nora D. Please stop calling me, i'm not him!! #aku #bukan #kekasih #noradanish #badassken #malaysia 6mon
  •   ctainibasri Ceh.. Cam bdk sek pn ada. Mklumla hr ni hr prtama sek.. 6mon

» LOG IN to write comment.

Valencia Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler My new 501 finally arrived from New York!Pesan kat member yg keje kat sana. Beli kat NY tapi made in Indonesia hahaha! Pepehal pun jimat Rm 200 dari beli di Malaysia dan jimat RM 100 dari beli di Indonesia. Camne leh jadik camni ek??? #jeans #501 #badassken #malaysia 7mon

» LOG IN to write comment.

Valencia Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler Lama gila tak ber IG....back to kick some a** #kawan #anak-anak #menteri #venuzuela #yang #bukan #kapel #dgn #juri #maharajalawak #mega #tu 7mon

» LOG IN to write comment.

Brannan Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler Levis 501 yang ke-3 koyak dlm masa 10 tahun. Kira sehelai boleh tahan 3 tahun setengah la...kay la tu..sebagai second jeans after CK, Guess, Tough, Armani
#jeans #levis #501 #multipurpose #nak #kene #beli #lagi #badassken #malaysia
8mon

» LOG IN to write comment.

Rise Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler Great Teacher OnizuKen: Tok Guru merangkap Master Sifu Marc Marquez masa Marquez darjah 6 Dahlia
#motogp #sepang #teacher #instagrammers #paddock #speed #superbike #instagrammers #igers #gf #gf_malaysia #badassken #malaysia
8mon

» LOG IN to write comment.

Hudson Khairul Nizam Mohammad
redheartdribler Banyak2 kete kat rumah, my mom choose to ride with me! #jom#ride#with#ken #fly #motogp #ridewithmom #motorcycle #fast #safe #badassken #malaysia 8mon

» LOG IN to write comment.

Valencia Khairul Nizam Mohammad

» LOG IN to write comment.