12h nurulism
Video Nurul Zainodin
nurulism Idris ikut saja. Roar! 12h

» LOG IN to write comment.

12h nurulism
Video Nurul Zainodin
nurulism Miss Polly Has A Dolly. 12h

» LOG IN to write comment.

13h nurulism
Normal Nurul Zainodin
nurulism That means winter. 13h

» LOG IN to write comment.

nurulism Good morning. Selamat berpuasa hari ke 13, dari Yusuf yang tidak berpuasa 18h

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Spaghetti in tomato sauce with dried tomatoes and vegies.

#NurulismKitchen

Bila malas, cook spaghetti.
1d
  •   deanna_adnan ahh sedapssss. tp hubs i x ske pasta! i bila mls msk sardin n goreng nuggets. i knowwww so unhealthy!hehe 1d
  •   arinaliaa Hiasan pinggan yg sgt cantik! 1d
  •   iezam87 syg buat mcm ni sedapkan @sherilydiahana 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism It's sunny. 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Yusufy. Nama timangan yang diberi oleh abang dan kakaknya. Or sometimes, Susuf.

Ada-ada je.
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Bukan selalu dapat. Bila dapat, punyalah bersyukur kanak-kanak ini 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Kalau nak tahu, dalam masa sehari saya kena lukis dinosaur berkali-kali. Atas permintaan Idris. Peminat dinosaur (dan pig juga ada di situ)

#HaramMakan
#TakHaramLukis
#
2d
  •   beazara Soooo, mummy pun jadi pakar melukis dinosaur.. hehehe 2d
  •   zeta0311 Dia peminat George ke.? Yg kt umah ni asyik duk suh lukis fish..adik..mak fish..ayah fish..tp nasib la sng sket nk lukis dari dua menda yg u kena lukis ni 2d
  •   mizpreity Sunyi stegram kite dari update2 chika..hari2 dok stalk and adore ur life..(termasuk membaca entry2 lama from the first dalam nuruloveme secara bersiri)...tehehehe...happy ramadhan! 2d
  •   yunayuni Hahaha hashtagg 2d
  •   jueshaf hashtag deep..hahaha 2d
  •   drhizwani Nampak cam Godzilla 2d
  •   nuharahman Kak @nurulism, nurulism.com dah xde ke? T-T 12h

» LOG IN to write comment.

nurulism 11 months. Dah boleh menapak dah. Tapi kecenderungan dia ialah memanjat. Jadi kita strap dia diam diam dalam trike. 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism The sun shines brightly today selepas beberapa hari yang hujan. And it's breezy. Not bad for winter. Boleh kids main dekat backyard. 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Anak saya menangis tak sabar tunggu makanan disuap. Makanan sudah di depan mata.

Anak palestine juga menangis. Tiada makan. Terseksa. Tiada keamanan. Hilang mak, hilang ayah. Tunggu masa bom tiba hancurkan segala-galanya termasuk kaki, tangan dan daging mereka.

Allahuakhbar. Kasihani dan lindungi mereka, Ya Allah. Perkenankanlah doa-doa mukmin yang berpuasa ini. Untuk saudara kami yang jauh dan menderita.

#PrayForPalestine #StopWar #Palestine #LaknatIsrael
2d
  •   asmaramz Dhia pun sometimes nangis mcm ni bila lambat suap. Sebak jugak la bukan nanti teringat yg kat Palestine, teringat homeless & org miskin kat Msia ni pun. Agaknya mcm tu la anak kecik diorg nangis tp takde apa nak suap..T_T 2d
  •   oneazmah Amin ya Rabbalalamin 2d
  •   horsetrooper Amin.. 2d
  •   safrahusairi sama ngan anak sy..menangis mcm org xdpt makanan..padahal makanan dh dkt ngan mulut dh.. 2d
  •   wyhana Amin 2d
  •   yaya_othman Amin 2d
  •   mmyadamia Amin... 2d
  •   surayayus Amin 1d

» LOG IN to write comment.

nurulism 8.30 am. Semua sudah mandi, sudah breakfast dan boleh menterbalikkan rumah with toyssss! 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Perebutan bayi. 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism 5.20am. Sahur for 10th Ramadhan. 4d
  •   youramoi Da 10th ramadhan da waaahhh tak perasan hihihi 4d
  •   yana_makhtar Selamat berpuasa😀my sister yg introduce your ig..mmg best follow u@nurulism 4d
  •   nurulism @yana_makhtar selamat berpuasa! Glad that you like it :) 3d
  •   nurulism @88maizara selamat berpuasa to you too. 3d
  •   nurulism @youramoi laju betul kan? 3d
  •   fnazmi I wonder how kak nurul dan husband terawih kt sana? 3d
  •   nurulism @fnazmi my husband pergi mosque. I terawih at home je. By 7pm, I put them all to sleep. So lepastu I bolehlah terawih dengan aman. 3d
  •   fnazmi very nice! 3d

» LOG IN to write comment.

nurulism Berbuka hari ini dari Afghan takeaway. Kerana bangun pagi tadi terus terasa seperti tak mahu masak.

Boost juga ada. Sebenarnya boleh dikatakan hampir nak dekat hari hari suami saya pulang bawa Boost. Saya rasa dia patut buka kedai Boost sendiri.
4d
  •   nurulism @khdjhx dah try Juice Works. But I prefer Boost still. 4d
  •   nurulism @sarahshukor Tapi tak boleh buat selalulah, Kak Sarah. Sini kedai makan luar choices tak banyak. Kalau tak masak, memang kena hadaplah nasi arab, pizza, kebab, noodle. Tu je lah. Nak ikut selera sendiri, kena juga masak. 4d
  •   happy_ichigo Boost my favourite; brekkie to gogo and king william choc. Idris dan medina suka yg mana ye chika, dira nk try... Hihihi 4d
  •   nurulism @happy_ichigo King William Choc is my favorite too! Bebudak ni suka Strawberry Squeeze. 4d
  •   happy_ichigo Will try strawberry squeeze next time... 4d
  •   ciarebaha Kat kl ade ke boost ni. Chika hari2 mention teringin pula. Gulp 4d
  •   nurulism @ciarebaha ada Ciare. 3d
  •   eizajaafar Tadi nampak boost kt ou. Terus teringat idris. Nak beli tapi belum waktu buka puasa. Hampa. 2d

» LOG IN to write comment.

nurulism Baru mula holiday dah asyik tanya esok dia sekolah ke tak? Hari hari mintak nak pergi sekolah. Relaxlah, Medina. Mummy pon nak goyang kaki sikit. 4d
  •   shes0eiraz Ah how u do it dear? Juggling btwn motherhood & everything. 3 kids & cooking marvelously! U will be my next idol! 4d
  •   nurulism @shes0eiraz Bila dah sampai turn you nanti, you'll develop that 'talent' No secret recipes. 4d
  •   farahamizah I pun tak tahan Adrian sehari bape kali ckp nak pegi school 4d
  •   nurulism @farahamizah bebudak ni laaaa. Suka benar kat sekolah. Bagus mmg bagus. Tapi sesekali kan best duduk rumah. 4d

» LOG IN to write comment.

nurulism Koleksi peminat @boost_juice 5d

» LOG IN to write comment.

nurulism Mudah tersentuh 5d
  •   zeera.azman i rasa memang anak kedua mudah tersentuh la kak @nurulism 5d
  •   fatinabilahahmadyani Haha exactly. I'm the second child and I'm, too. And pernah baca physiologically anak kedua mmg sensitif dia lebih sikit so pay attention to Idris 5d
  •   joelynzhi Mine also mudah tersentuh n mudah mengamuk..nk kena cakap sgt2 lembut baru nk dgr kata.. 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Nurul Zainodin
nurulism Para peminat fanatik Boost. 5d

» LOG IN to write comment.