nursakinahsoleh Bagi anda yang tercari-cari IG yang boleh sediakan kelengkapan wanita dari hujung rambut ke hujung kaki cepat visit ig @mywardrobecouture @mywardrobecouture @mywardrobecouture nak tau apa yang mereka ada..!! 1) Ada dress , top , blouse cantik-cantik yang dihasilkan dari material sangat berkualiti.. Ada dress lace , tutu dress , denim dress , peplum top and macam-macam top lagi

2) Terdapat juga palazzo pants , denim palazzo , ripped jeans , lycra skirt , batik skirt dan skirt chiffon juga

3) Aksesori pula terdiri dari cermin mata , beg tangan , kasut jelly , shawl , channel brooch and macam-macan aksesori wanita lagi.. Harga semua memang sangat berpatutan dengan barangan yang dijual..paling best pihak My Wardrobe Couture juga ada Butik mereka sendiri yang terletak di Petaling Jaya Selangor.. Jadi apa lagi jom ramai-ramai berkunjung ke butik mereka untuk shopping sakan..
5h

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh #arifkhayr facetime with #diansafra #mubaby vs #ynwababy Kebetulan pakai baju team masing masing. Kalau korang nak tahu, Dian lahir awal sehari je dari Khayr! @shshuhaila 6h

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Faatima & Co
Aurah friendly
Practical
Exquisite
Launches on 19 April 2014
Be the first to own the debut collection at a promotion price!

Follow them at @faatimaandco @faatimaanco @faatimaanco
13h

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Tenun ikat pants 3rd batch will post out latest by Sunday. Sorry for delayed. Stocks just arrived last night Nak packing sementara Dian tengah nap #keynaboutique 15h

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Morning! Send in below details to
nanano.vendors@gmail.com

Name of brand :
Name of owner :
Contact No :
Instagram :
Website :
Facebook :
Nature of business :

No foods vendor are allowed

Available for
Clothing
Handbag
Accessories
Shoes
Shawl / Scarf

Loves,
Nanano Team
16h

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Selamat pagiii semua #ynwababy #diansafra #day113 16h

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Fav! 17h

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Cari bayi tersembunyi #diansafra #day112 @shafikismail 2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Dear mommy ili @bebetotz,

I wanna win this baby bouncer so that I will not disturbing mami & dedi. I can play alone bouncing myself with the cute toys. Yeay!! I know since i'm in mami's tummy, we regularly come to @bebetotz and did shop! You always be kind to mami & dedi. First time, dedi bought my sexy bugaboo ride from @bebetotz When i am 3months old, i visited your shop and got poo poo! Haha funny me! Sorry but i will always support and keep shopping with @bebetotz #bebetotzbouncebaby
2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Assalamualaikum. Holla holli people!

Ada 1 cerita pasal instashop meletooppp!
@zebramallow menjual pelbagai phone accessories dan gadgets seperti

1. Lifeproof case -> waterproof, snowproof, shockproof dan dirtproof.
Lepas ni boleh ambek gamba time snorkeling atau time mandi hujan!

2. Monopod -> ni utk peng'selfie' tegar
Sgt trending skrg, antara brg cool yg perlu ada. :) 3. Chanel case. Alahai cantik sgt case ni nampak elegant dan classy tauuu. Alaaaa mcm nora danish dan memey suhaiza gitcheeww.

4. UAG case yg tahan lasak dgn design cantik dan terkini.
Dan juga ada 3 in1 clip lens, bluetooth shutter dan macam2 lagi!

Best psl instashop ni, brg2 dgn harga mampu milik dan semuanya FREE POSTAGE.

Jom follow @zebramallow @zebramallow @zebramallow skrg dan berikan
Passcode: "zebramallowmeletoppp"
Bg membolehkan korang dpt diskaun rm5 utk setiap pembelian. (^.^)
2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Yeay! Mami dedi dah balik dari workkk @shafikismail #diansafra #day111 2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Dian Safra, mami love you so much! #diansafra #day111 2d
  •   azniazizan Love the angle!nicely captured! 1d
  •   ai_zen Terpusing2 tab nk tgk pix... Hehehe... 1d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Assalamualaikum adik akak cantik semua. Terutama kepada hijabis, stylista. Jom ramai-ramai follow @zafshijab @zafshijab @zafshijab

Banyak design tudung yang menarik. , berkualiti. Yang penting, SENANG PAKAI! Semua tudung bawal bidang 45. Jangan risau. Tudung yang kami jual tidak singkat :) Lagi banyak awak awak beli, lagi banyak diskaun awak dapat! Jangan lupa, follow kami! :) @zafshijab
@zafshijab
@zafshijab
2d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Hye2..meh cni nk ajak korang tgk bunga magik..apa 2 bunga magik?? Bunga magik yang tahan 10 tahun!!
Hadiah terbaik untuk si 'dia'

Sudah ramai yang dpt kn 'little flower' yg di import khas dari Taiwan ini.

Apa itu 'LITTLE FLOWER'? -100% bunga tulen
-Jepun teknologi
-100% di import dari TAIWAN
-Tahan 10 tahun
-Bunga ini akan TIDUR bila semburkan air
-Bunga ini akan MEKAR bila kering
-TIDAK perlu siram air
-TIDAK perlu baja
-TIDAK perlu sinaran matahari
- Bunga ini ada banyak variasi warna

Kalau nak buat engraving pun bollleeyyyy..boleh tulis apa2 yg korang nak..cth macam gmbr last 2..tp cas la ye..hikhikhik

Tggu apa lg..dpt kn sementara stok masih ada..dan follow @thesecretgardens @thesecretgardens @thesecretgardens

Wassap to order 0196842734 :)
3d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Korang.. Korang.. Korang...
@scarfperfumedotcom
@scarfperfumedotcom
@scarfperfumedotcom

Nak story best malam ni utk korang2 yg tercari2 mana nak dapat perfume yg EDP
Bau lembut
Free alcohol
Bau x pening kepala
Senang bawa dalam handbeg

Ha!
Sini ig korang boleh usha tengok dia punya perfume made in malaysia sip ada KKM no tapi bau dia serius mcm perfume brand!

X caya?
Kena try dulu la.. Tunggu apa lagi?
Laju2 follow ig @scarfperfumedotcom
3d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Impiana by Rinanda merupakan satu brand baru yg memperkenalkan instant-scarf yg stylenya amat unik. Direka sendiri oleh founder dia, instant-scarf itu memberikan hasil samada classy ataupun young and chic. And you can even style the instant-scarf your own way, in other words, you can create your own style.
Tapi bagi sesiapa yang rasa macam tak reti nak style it your own way, tak payah risau sebab owner dia sendiri dah upload beberapa video tutorial dkt IG. Jadi apa2 boleh refer dkt video tu.
Lepas tu bagi sesiapa yang ada anak, Impiana by Rinanda ada jual scrunch pants for kids. The design is funky and yet comfortable. So what r u waiting for, let's follow
@impianabyrinanda @impianabyrinanda @impianabyrinanda

They'll come out with Raya Collection soon. So to keep yourself updated, let's follow

@impianabyrinanda

Thanks!
3d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Biasalah bila jadi mak mak mata memang ada eye bag berkilo Selamat pagiii#selfie 3d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Sesape yg suka make up boleh try FLAWLESS LOTION ni.. Yg malas make up pun lagi lah digalakkan pakai lotion ni.. Ia adalah MAKE UP BASE yang:
berfungsi sbg pelembap and mengandungi sun protector
sesuai utk semua jenis kulit
sesuai pd open pores skin. Ia mengecilkan liang2 yg terbuka so nnt make up lg nmpk smooth.
kulit lagi nampak natural
meratakan tona kulit sblm apply make up
make up jd glow and long lasting
apply lotion ni before start make up

Pada yg malas make up, pakai je lotion ni n compact powder pun dah cukup. Xyah make up tebal2 pun.. Mmg sgt berbaloi2 pakai ni..
Utk info yg lebih terperinci, boleh contact @shshuhaila (whatsapp-0175112577)
4d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Scarfsweethoney menampilkan kelainan dalam rekaan hijab. Rekaan 'best selling' SSH ialah TIHANY iaitu sequin wide shawl dan juga ATHIFA pleated shawl. Buat yang suka lipat2 shawl tu kat bahagian atas kepala, boleh cuba Athifa sebab dah direka khas untuk anda. Tak yah susah2 dah k.. satu lagi sebab SSH bertapak lama dalam industri ini adalah kerana kualiti jahitan dan pemilihan material yang sangat dititik beratkan oleh pemilik dua beradik ini.
Selain menjual hijab rekaan unik, @scarfsweethoney juga memberi nilai tambah kepada para pelanggan dengan menunjukkan tutorial hijab lebih 50 jenis. Tengok dan cuba, korang dah jadi pakar dalam pemakaian tudung. Terus ke hashtag #hijabtutorialbyssh
Twitter : scarfsweethoney
Facebook : scarfsweethoney
Pinterest : scarfsweethoney
Website : www.scarfsweethoney.com
Email : scarfsweethoney@yahoo.com
Whatsapp : +60132057908
4d

» LOG IN to write comment.

nursakinahsoleh Kerteh-KL-Kerteh #ootdkina 4d

» LOG IN to write comment.