mynametere And her family wish you a very happy Election Day #iphonesia #fromwhereistand #salam2jari #gerakcepat #ootd #IndonesiaHebat #wiwt #thesillyus 2d

» LOG IN to write comment.

mynametere Karena dari awal gue tahu mau milih siapa, tanpa perlu harus kasih comment yang sifatnya judging ke temen-temen di social media. Ya masa iya bukan lagi temen cuma karena pilihan mereka yang gak kita demen #gerakcepat #thesillyus 3d

» LOG IN to write comment.

mynametere Chit chat over dinner with Le Husband talking about .... Mirror wall for our little nest #thesillyus 2w

» LOG IN to write comment.

mynametere Current reading : Show your work by Mas Ganteng Austin Kleon. "One little blog post is nothing on its own, but publish a thousand blog posts over a decade, and it turns into your life's work" >> salah satu yang bikin gue nge-blog lagi tuh blog #thepradonos nya @wortje ... Kangen lihat blog nya tuh disini *nunjuk dada* #thesillyus 2w
  •   wortje @arninta @7evene11even @diendoetz husshh ini apaaa komen di IG tere! maafkan aku teman2, sepertinya masih trauma nge-blog sampai batas yg tdk ditentukan 2w
  •   mynametere @wortje marai ngembeng moto bengi-bengi :") 2w
  •   misswhadevr Mauuu! Beli dimana bukunya, tere? 2w
  •   mynametere @misswhadevr di Periplus aja kalo mau beli, kemarin beli buku yang pertama di Aksara selisih 50ribu ... Aku cedih cekalih hahahah eh periplus Ada online nya, delivery cuma nambah 7ribu hihihi 2w
  •   notesdina Aku bacanya kok Austin Klepon ya... 2w
  •   mynametere @notesdina aku yo sering salah nyebut jadi Klepon kok 2w
  •   magicpopup Pop up card only 95k. Pop up frame 195k. Check our ig :) 2w
  •   mynametere @magicpopup thank you but no thanks 2w

» LOG IN to write comment.

mynametere An unwrapped letter table from @dvnart_interior ... Some of friends at da office insist to see the table ta-daaaa!! #iphonesia #dvnart #lettertable #table #weekend #thesillyus #furniture 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

mynametere Because island hopping was just too mainstream why not try ... Hotel hopping Breakfast with Le Husband, Maskoko @positiverebel enjoying @mytrip_magazine Good Morning! ๐Ÿ˜Ž #thesillyus 3w

» LOG IN to write comment.

mynametere Somebody got his first ambigram tattoo Le Husband is so cool !! @positiverebel you rocks!! #thesillyus 3w

» LOG IN to write comment.

mynametere 2nd time ordering the moist lapis Surabaya from @prunee_id and they gave me the sweet message with sweet chocolate, you made me the happiest little girl yesterday Thank you Team! #iphonesia #thesillyus 3w

» LOG IN to write comment.

mynametere The package from @dvnart_interior is here!! Super yeay! Thank you! #thesillyus 3w

» LOG IN to write comment.

mynametere Sweet moment supported by @prunee_id Happy team, happy tummy ๐Ÿ˜Ž #iphonesia #friday #prunee #lapissurabaya #nutella #weekend #thesillyus #cumadixl 3w

» LOG IN to write comment.

mynametere Coming home to you gives me that feeling, the feeling that I can put any sadness to sleep and wake up to a better day tomorrow @positiverebel #EdisiIstriSoleha #thesillyus 3w

» LOG IN to write comment.

mynametere "We have to be curious about the world in which we live .. " #thesillyus 3w

» LOG IN to write comment.

mynametere @rahmacihuy 's artworks .. She's not trying to get famous off it, she's do it because it makes her happy Go check other artworks at her IG. Her artworks tell stories #kunstactually 4w

» LOG IN to write comment.

mynametere All I can see is ... LOE #thesillyus 4w

» LOG IN to write comment.

mynametere @tanameracoffee at 9am Saturday Morning ๐ŸŒž๐ŸŒž shine bright !! #iphonesia #tanamera #tanameracoffee #coffee #thesillyus #thursday 4w

» LOG IN to write comment.

mynametere Maskoko and his super krezi mode #thesillyus 4w

» LOG IN to write comment.

mynametere Another super late post hahaha we're instantly in love with @tanameracoffee banana caramel and latte ... #iphonesia #latte #bananacaramel #thursday #tanameracoffee #tanamera #coffee #instafood #foodporn #foodgasm #thesillyus 4w

» LOG IN to write comment.

mynametere "Sak karep mu ae Mas ... " #thesillyus #superLatePost 4w

» LOG IN to write comment.

mynametere Anak Kost ngajak makan anak Kost Yang penting rukun dan bahagia #thesillyus 1mon

» LOG IN to write comment.