michellesther BBQ Smoked Beef 2w

» LOG IN to write comment.

michellesther Sop Duren Brownies and Strawberry #nyamnyam 2w

» LOG IN to write comment.

michellesther #throwbackmonday bersama xsos dan 2 guru kesayangan 2w

» LOG IN to write comment.

michellesther an ideal day should begin with a cute little yawn on your face, a cup of tea in your hand & a morning text from your lovely guy on your mobile (haha). Goedemorgen Have a great day! #sleepyface 2w

» LOG IN to write comment.

michellesther lemme' introduce this birthday girl si tukang kentut
Gorgeous maximal, suara kentutnya cetar membahana, cewe paling konyol yang pernah gue temuin, punya hampir banyak kesamaan sama gue, baik banget, pinter banget soal itung2an, lawak banget anaknya, kocak, gokil, periang banget, suka ngelakuin hal aneh, paling gak suka sama daging babi, takut sama anjing&kucing HAHA, kadang suka nyuekin gue huahaha. Tapi gue sayang sama dia kokk! Happy birthday once again, sukses kedepannya! i love you
3w
  •   karinabiwardani weiiii michelleeeeeeeee ada adaa ajaaaaa nihhh ihh! aduhh maaf chellee bukannyaa nyueeekinn! tpii gw kan mooddy chellee😛😛 maapp yaaaakkk mulai skaraang gamaau moodyy lgii dechh heheheeyy ! THANKYOUU ONCE AGAIN CHELLEEEE! THANKYOU FOR THE UNEXPECTED SURPRISEE! IM REALLY HAPPY TO HAVE FRIENDS LIKE YOUU GUYSS! MAKASIHH BANGEET UNTUKK HARI INII YAAA! SEENEEENG BANGEET DEEHHH GANYANGKAAAA 3w
  •   jordijonarto Folbekk cell @michellesther 2w
  •   michellesther Uda gw folbek dari kapan tau kali jor wkwkwk @jordijonarto 2w
  •   jordijonarto Iya yaa ? Maap ga tau , makasiahh ,.wkwkwkk @michellesther 2w

» LOG IN to write comment.

  •   michellesther "If you don't think you have any blessings, remember your heart is still beating" #lavender 3w
  •   mchui14 Nancep deh quote-nya... 3w

» LOG IN to write comment.

michellesther God opens millions of flowers without forcing the buds, it reminds us not to force anything for things happen in the right time #daisy 3w

» LOG IN to write comment.

michellesther whatever makes you smile, keep it 4w

» LOG IN to write comment.

michellesther throwback thursday #publicspeaking #newscasting 1mon

» LOG IN to write comment.

michellesther uda pasrah sih sama Civic, jadi.... #yaudalahya 1mon

» LOG IN to write comment.

michellesther masih exams sih, tapi sehari relaxing dulu boleh lah baru besok belajar lagi hehe 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

michellesther kangen tempat ini #throwback #sg #pagihari 2mon

» LOG IN to write comment.

michellesther hiphiphip 2mon

» LOG IN to write comment.

michellesther mini Pringles sour&cream 2mon

» LOG IN to write comment.

michellesther happiness. simple as a pan of martabak haha
can't get enough of this fatty food!
2mon

» LOG IN to write comment.

michellesther Big thanks to you all @ellendianty @winniebenjamin @olsha_shaa @ivy_impi @olineline_ @michellyyn @kikiipriscilla @mariajessicap especially to these people yang uda bikinin kue seenak ini buat gue! @karinabiwardani @fionajz renata and merry God bless you all! 2mon

» LOG IN to write comment.