meanmijer Out now!! Katira from alam barzakh!! Dapatkan sebelum meninggal dunia!! #ParamJb 1w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Happy birthday @syafiqsarkawi ! 2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Tetamu dari jauh @tulang 2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Dan Syaaban pun melabuhkan tirainya. Ahlan wasahlan ya Ramadhan! 2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Bila Ramadhan memanggilmu.
Mengetuk pintu hidupmu.
Sambut ia sepenuh rindu.
Dakap ia sepenuh cinta.
Dan biarkan jemari indahnya.
Merengkuhmu dalam istana ampunan-Nya yang maha esa.
2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Rindu dah touring. Rindu mental down kena kayuh waktu matahari terpacak atas kepala, rindu lalu atas jalanraya yang sunyi, rindu kayuh basikal basah lencun waktu hujan lebat, dan yang pasti rindu pemandangan yang indah macam ni lepas habis kayuh untuk setiap perhentian. Setiap tempat ada ceritanya tersendiri. Diammah, aku tengah KLMJ touring ni. Kah kah kah 2w
  •   _kord1 Okay okay. Nextweek aku register. Aku coba walaupun aku tak mampu sampai full 2w
  •   meanmijer @_kord1 category lain dah habis full. Tinggal full marathon je. Daftar cepat sebelum tutup 2w
  •   _kord1 Ya ya. 1hb baru gaji. Aku register nanti aku kasitau, berapa rm? 2w
  •   meanmijer @_kord1 rm80 kalau racepack ko amik sendiri. Check website dia la woi! Ingat ni chatroom keeeeee 2w
  •   _blckbrdx Kemajuan laa. Dah pi touring. Kalau tak, asek pos "teringin touring" jee. Hehe. Ni dah "rindu touring" 2w
  •   tumbukrusuk Kenapa kayuh jauh2? Bas kan ada. :( 2w
  •   meanmijer @tumbukrusuk tak besttt 2w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Hehehe. I'm in! :) 3w
  •   meanmijer @mizzjohanna 42.195km 3w
  •   madeywa dah daftar jgn lupa training 3w
  •   meanmijer @syahirahbaker jom laaaa 3w
  •   syahirahbaker Perrghhhh... FM eh!! Cayalaaah. Aku x brani lagi nak buat FM. Confirm terkencit2 lari nanti. haha. 3w
  •   meanmijer @syahirahbaker sebab category lain dah penuh. And sebab dah biasa sgt dgn fun run. Hahahaha aku tebas je ni 3w
  •   syahirahbaker Chewwwaaah. Statement 'dah biasa sgt dgn fun run' tu x boleh belah. Hahahaa. Hentam je lari nanti. Janji ending dapat medal + finisher tshirt. 3w
  •   meanmijer @syahirahbaker yeahhh sebenarnya aku sengaja bakar ko ajak fm jugak ni. Mana musim fun run lagi. Kelakar lah. Kah kah kah 3w
  •   syahirahbaker X pe. Kau pg dulu. Kalau kau mcm steaadyyyy je smpai finishing line, aku join nanti. Sbb kalau @meanmijer boleh buat, @syahirahbaker lagi lah boleh buat kaaaan. Hahahaha. (Amacam, ayat aku cukup berlagak x? ) 3w

» LOG IN to write comment.

meanmijer It's a hot sunny day to shoot. #vscocam 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

meanmijer Sunday ride #vscocam 3w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Farewell @rezazer ,touring partner aku. Semoga sukses dalam karier ditempat baru dan diberkati perjalanan hidupnya. Aminnn #jbkidsnightlife 3w

» LOG IN to write comment.

meanmijer I hope this path leads me back where I belong. I ride along the lonely road. 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

meanmijer Dia datang ke Melaka semata-mata nak bergambar dengan kami. 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal meanmijer
meanmijer Selamat senin! #melakatour14 #vscocam 4w
  •   meanmijer @nohmochtar beli 1 la basikal. Boleh folo abang 4w
  •   nohmochtar Berapa modal ea? Seram jugak dengar modal sapit perabis kat beskal 4w
  •   meanmijer @nohmochtar sapit offroad. Mmg kasor sikit modal. Touring murah sikit. Kalau pandai cari seribu lebih dah siap dapat rack dgn bag sekali 4w
  •   nohmochtar Lepas kahwin la aku sambar sebijik.. hehehe.. nanti aku dah beli kau jgn quit pulak! 4w
  •   meanmijer @nohmochtar kahwin bila woi? Ko usya Fuji touring bike. Rm1400 tak silap aku 4w
  •   nohmochtar Tahun depan inshaAllah. Aku pon rasa aku dah boleh start survey2 ni. Buat bakar semangat! 4w
  •   meanmijer @nohmochtar kahwin tu kahwin la. Boleh je ni kalau nak mula skrg. Lepas raya ni abang nak try buat kota bahru-jb. Jom la 4w
  •   foccaz Ejas tu turun Kelantan @meanmijer nati boleh kita tour Bukit Gerik, minum teh atas puncak 3w

» LOG IN to write comment.

meanmijer A big thanks to @lannshaukani for hosting our #melakatour14 for today. Gue pasti kembali ke sini lagi! 4w

» LOG IN to write comment.

meanmijer How does it feel to be outside your comfort zone? It's scary, you're nervous. Just do it scared. That's how we all grow. #melakatour14 4w

» LOG IN to write comment.

meanmijer Mengapal laut. #melakatour14 #vscocam 4w

» LOG IN to write comment.