Normal Ainor Syahrizal
macintorch Mendidik Hati Untuk Sedekah Tahap 0.001

Tiap kali rasa hendak beli kopi Starbucks atau beli kotak rokok terus sms "Palestin<space>10" ke 39111

Setiap kali teringin hendak makan Mcdonald sms "Palestin<space>5" ke 39111

Setiap kali rasa nak beli Milo Ais (ini yang paling mencabar) sms "Palestin<space>3" ke 39111

bak kata @FynnJamal "Tuhan tidak hitung jumlah. Tiada pertandingan dalam sedeqah.

Diam.

Just because people do not talk about it, does not make them ignorant.

We grief differently"

#prayforgaza
8h

» LOG IN to write comment.

macintorch Segak Kacak Bergaya 22h

» LOG IN to write comment.

macintorch Jangan ingat kita berjaya la sangat hari ini sebab dulu kita rajin belajar, konon dah kerja berusaha siang malam.

Jangan ingat yang belum berjaya sebab dia malas, tak cukup berusaha.

Gagal atau berjaya. Semua itu pun sebab Maha Pencipta yang izinkan.

Tak faham takpe, orang yang dapat taufiq dan hidayah pun kehendakNya juga.
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch Abah : Boys, nak ambil ke project MAMPU, JPM ni?

Asad : Abah. Asad nak tulis.

Affan : Bla ba ba uuu ba ba ba uu bah
2d

» LOG IN to write comment.

macintorch Bersabarlah wahai hati. “Sesungguhnya berjayalah orang-orang yang beriman, iaitu mereka yang khusyuk dalam solatnya.” Surah al-Mukminun, ayat 1-2 3d

» LOG IN to write comment.

macintorch Melayu sabarlah.
Kalau pandai sangat kat universiti terus boleh pandai berniaga, sudah tentu lah kedai dalam KLCC tu penuh peniaga Melayu.
3d
  •   eryzal Dia ada holding power.xsama dhn melayu lain :) *my 2cents 3d
  •   macintorch @eryzal kalau takde holding power, start small *my 2Million hahaha 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch A friend's discovery can lead to your next adventure. 4d

» LOG IN to write comment.

macintorch #affanputra tak main hoki lagi memang la cerah 6d

» LOG IN to write comment.

macintorch "Didiklah anakmu sesuai dengan zamannya" - Saidina Ali r.a

#asadputra nampak macam tengah belajar tajwid padahal main angry bird. sabar je laaa
6d

» LOG IN to write comment.

macintorch Staff bukan kuda untuk ditunggangi 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

macintorch Agaknya Kong bajet keluar Jln TAR nak beli baju raya.
Sekali keluar Jalan Imbi pulaakk.

Aduuuhhh
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch Dia dah keluar daahhh 1w

» LOG IN to write comment.

macintorch Raksasa Baigon keluaaaarrrrr 1w

» LOG IN to write comment.

macintorch Tengok.

Budak-budak ni dah start buat perangai.

Sabar je laaa
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Ainor Syahrizal
macintorch Bos. Hari ini saya balik awal. 1w

» LOG IN to write comment.

macintorch Ini semua salah Ultraman dan Raksasa Baigon 1w

» LOG IN to write comment.

macintorch Siap sedia bawa bekal untuk buka puasa dalam kereta nanti :) 1w

» LOG IN to write comment.

macintorch Selamat Berbuka Puasa :) 1w

» LOG IN to write comment.

macintorch Abang @fathee919 ni kata sedap. Hari ini kita try. 1w

» LOG IN to write comment.