kieranhotfm Ini dia tetamu ROCK@hotfm976 ini petang jam 4 hingga 6 nanti.. saudara azadan dan ustaz asri drpd RABBANI.. dengarkan aktiviti mereka di bulan Ramadhan ini dan ALBUM TERBARU RABBANI.. kalau terlepas.. esok pagi ada lagi jam 10am smp 12tghari.. atau Selasa tepat jam 12tghmalam.. 34min

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Yeahh!!! Kami di @mydinmalaysia musim perayaan 2014 nih.. @saba_168 --- By @melinderbhullar "Malaysia - A country where one can experience a multitude of cultural celebrations and festivals, as well as good food all year round. #onemalaysia" via @PhotoRepost_app 1d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm By @hotfm976 "Siapa yg terlepas utk salin nombor akaun bagi Tabung Kemanusiaan Palestin Media Prima Berhad di #amkrew pagi tadi, boleh sumbangkan bantuan anda ke akaun Maybank 5642-7651-0331. Sama2 kita bantu saudara kita di Palestin" via @PhotoRepost_app 1d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Tengok la ini mudak kicikkss.. dah lah tak *kuase* .. pastu jadi tukang rasa kueh ye .. ni lah anakanda bongsu ku Muhammad Iman.. #kicikkss #mysygsss #buahati #adamiman @sugarmallow8 @cikyang_kapasputeh 2d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Inilah dia #mysahur hehehe... selamat sahur kawan kawan... #sahur #12ramadhan #alhamdulillah 2d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Majlis Iftarb MPRN di KLGCC with @eiwan_ridwan @saba_168 3d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Majlis Iftar MPRN di KLGCC.. 3d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Alhamdulillah.. rezeki di bulan ramadhan yg mulia ini.. saya dihadiahkan songkok yang sangat eksklusif.. STYLE TUN drpd En Sardi Dahar.. terima kasih atas pemberian ini.. kpd anda yg ingin mendapatkan songkok STYLE TUN ini bole ke alamat ini .. SARDI DAHAR, A/1-07 KOMPLEKS PERNIAGAAN PEKAN RABU, ALOR STAR KEDAH atau hubungi beliau di talian ini 012 494 2960 / 04 732 4539
Sangat cantik songkok ini.. ringan.. boleh dilipat pulak tu dan tidak mengecut.. bole la dapatkan satu utk hari raya yg bakal menjelma nanti atau bole juga dijadikan hadiah utk ayah ke.. atau org tersayang..
3d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Alhamdulillah... selesai sudah hajat kami nk buka puasa dgn pendengar 10ramadhan hari ni... tenkiuu kpd Aunul Tic Mubin Hafiz Ila dan pasangan masing kerana dtg tadi... #bukapuasajammerz #10ramadhan #hotfmjamm #jammerz 4d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Ini lah tugas ku setiap hari isnin selepas on air di hotfm.. terus ke bandar puteri puchong utk temankan iman.. sbb abg namm ada kelass piano.. #kicikkss #mysygsss #buahati #adamiman #ilovemykicikksssoomuchh 5d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm THIS!!!! Is the LOVE of my life... soo thankfull to ALLAH for giving me such a wonderfull mother and childrens. nothing is this world can replace this... #sayangMAK #kicikkss #mysygsss #buahati #adamiman #7Ramadhan1453H #rabbani #bukapuasa #syukurpadaALLAH 7d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Waaaa.... Namm nakk stage dgn Rabbani laaa tadi masa *buke kuase*... hihihi... anak ayah dah berani dah skrg ye... veli gud! Cmtu laa... tamau takut2 lagi... Iman mana? Kikiki... biasalahhh... biarlah rahsia... #bukapuasa #rabbani #kicikkss #mysygsss #buahati #adamiman #syukurpadaALLAH #7Ramadhan1453H 7d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Bersama kicikkss *buke kuase* hihi.. di PKPS bersama @rabbani ... #kicikkss #mysygsss #adamiman #buahati #syukurpadaALLAH #rezeki 7d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm ROCK HOTFM skrg!!! Bersama @hafizhamidun hingga jam 6ptg ni... #rockhotfm #rockje @hotfm976 7d
  •   azrulzaidi @kieranhotfm bro..aku bila lg..haha..try cari single aku tajuk cerita kita ada lg x dlm archive 7d
  •   kieranhotfm @azrulzaidi insyaallah bro.. nanti wa check ehh 7d
  •   mr_dausyusop Hello @hotfm976 dah lama dah hotfm kt utara ni (pnang, kedah n perlis x ada stereo). Lama2 jadi bosan la dgar @hotfm976 ni..dah byk kali da org bagi aduan,tapu buat derdddd jer..saya mmg pndengar setia hotfm..tp skrg di sbabkan trkanan sound sistem radio hotfm yg mcm radio 60an tu sy beralih ke radio era.korang igat ni zaman radio kaset ke??tak macam radio era,dari dulu smpai skrg diorang sntiasa kemaskini liputan radio korang..sy sbgai pndengar hotfm amat kecewa dgn pihak radio @hotfm976 ni..mcm ni ke nk brangan jd stesen rdio no.1??mmg layak pon radio era dri dulu lg no.1,sebab diorang sntiasa mnjaga deria telinga pndengar2 diorang!! @kieranhotfm 7d

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm By @cikyang_kapasputeh "Recording for hotfm hari raya programme.. hotfm juniorsss with mummy @sharifahaleya n uncle @deen_hotfm ....haaaaaaiiiihhhhhhlaaaa..mcm2 gelagat..shud we laugh,or shud we cry.? what say you ayahh.? @kieranhotfm" via @PhotoRepost_app 1w
  •   mamassieta_din Ehhh adam iman in the house laahhh..wahhhh ada gaya die yer..oommeyyyy. buka puasa dgn ayah skali lah ni yer huhuhu so cuweett 😀 @kieranhotfm 1w
  •   shaz_hotfm Ni kalau masuk my kids-rosak show... Kecek klate ori....haha 1w
  •   sharifahaleya Kalau boleh mmg kita nak anak mu @shaz_hotfm ... anak si @ainhotfmtganu pun yg takleh nak berckp tu pun kitorg tarik skali. Hehehe... 1w
  •   ainhotfmtganu Kalu ank ambe msuk show ni, dia pandai cakap "aaaaaa aaaaaaa aaaaaa" je lah.. kan trpinga2 plak yg lain.. haha 1w

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Alhamdulillah... rezeki di bulan ramadhan... terima kasih @kimaruoriginal ... kwn kwn sila lah lawat @kimaruoriginal ni.. byk rekaan yg menariksss... 1w

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm By @kieransfoodproducts "Kek Lapis Kukus Assam Hajjah Kamariah kembali lagi.. Hanya RM50/2kg. Permintaan terhad. Free delivery/min 3 ketul. Ini cake sgt 'rare' ye.. Hehe.. Sila buat tempahan skrg.. Limited order.. Jangan lupa.. Untuk tempahan sila hubungi 019 3268294 SMS ONLY #keklapiskukusassam #hajjahkamariah
#sangatsedap
#laindariyanglain #order0193268294 @kieranhotfm" via @PhotoRepost_app
1w

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm SALAM RAMADHAN - By @deen_hotfm "Salam ramadhan daripada kami, jejaka-jejaka terhangat malaya @ikhwanhotfm @kieranhotfm @fizie_hotfm #hotfm" via @PhotoRepost_app 2w

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Salam kawan kawan.. jemput lah FOLLOW instag ni ye.. @kieransfoodproducts @kieransfoodproducts @kieransfoodproducts .. projek terbaru saya bermula bulan ramadhan ni.. AIR MINUMAN KELAPA LAUT.. sedia utk diminum terutama ketila bulan puasa ni kan.. masa berbuka.. memang ummphh laahh.. buat masa ni kawasan edaran terhad.. kalau ada yg berminat nak jual dipersilakan.. bole hubungi nombor yg tertera di @kieransfoodproducts tu ye.. Follow lah ye.. @kieransfoodproducts @kieransfoodproducts @kieransfoodproducts 2w

» LOG IN to write comment.

kieranhotfm Selamat mengerjakan ibadah puasa drpd kami JAMMERZ di Hotfm Jamm @lizahotfm @ikhwanhotfm 2w

» LOG IN to write comment.