kiahveeloy Fiahveeloy pun boleh lah -- kahkahkah.
Thank you so much to my lovely big family for the suprise and thanks guys for the awesome birthday wishes. I love you all very much for the wonderful feelings you gave me on my special day. Thanks for all the doa 'moga murah rezki dipnjg umur', 'moga bjaya in fture', 'moga cpat kahwin cpat ada boifren' and so many more. LOL Allahuma aamiin. This is the most memorable birthday of my life. May God bless you!
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kiahveeloy Ayyek, thanks for the sweetest birthday surprise ever. Mama ayah, thank you for everything. You guys memang never make me disappointed -- lagi buat me nak hugs and nangis dkt bahu memasing. Allah, trima kasih dah pinjamkan umur sepanjang ini moga dipanjangkan lagi hendaknya. Doakan Kiya yang baik baik -- Jzkk! 2d

» LOG IN to write comment.

kiahveeloy Jom Sedekah : Kita mampu hari2 lepak kedai kopi minum kopi mahal. Kita mampu tiap minggu shopping online bank in sana sini. Kita mampu beli apps semata2 utk edit gambar smpai cantik -- Kenapa tidak di bulan yg penuh barakah Allah ni kita bantu pejuang berani yg menjaga Al Aqsa di Palestine?
Cara plg mudah sambil2 stagram tu -- guna cara mesej.
Taip PALESTIN RM10/5/3/1 send to 39111. Mudahkan nak melabur saham akhirat? Mohon repost post ni supaya ramai lagi igers2 awesome join melabur saham akhirat --- Jzkk!
4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kiahveeloy Selamat menyambut ramadhan al Mubarak to all Muslims! Happy fasting and have a blessed ramadhan. First day always tough but we will all be doing it together #vsco #vscocam #vscofilter #vscogood #vscophile #vscodaily #vscophoto #vscocollection #vscofeatures #ikutcarakita #igersmalaysia #projek_tempatan #themalaya_ig #ipostpriceless 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kiahveeloy It is an honor for me to be given this opportunity dapat shoot untuk @thecrunchkl ! Alhamdulillah and thanks abg @syedewa Guys, pls visit their ig @thecrunchkl @thecrunchkl . Abg kacak ni jual cookies yang mmg superblicious sedap. Rasa dia mmg "homemade with love" okay. Sambil kiya shoot sambil mengunyah sbb mmg yummehh! Emma maembong pun suka tau cookies ni serius tak tipu. Pi visit ig depa cepat Next update Kiya post cookies sedap superblicious apa lagi yg abg kacak ni jual okay! 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   mhmdsyfq_ Mini studio kat mana kiah . Boleh sewa 3w
  •   msaryna Kiyaaaaaaaaaa 3w
  •   kiahveeloy Hiksss ala malunya studio kita kecik jaa kahkah @dylaaziz 3w
  •   kiahveeloy Pik, kat rumah ja pik. Buat studio ni pn sbb dpt few projek kena shoot produk. Wiwiwi tak besar pn. Sbb skrg pn masih tgah cari tmpt nk sewa buat studio juga ni kehkeh @mhmdsyfq_ 3w
  •   kiahveeloy Arynaaaaaaa! Get well soon @msaryna 3w
  •   alnsmhyu Studio apa ? Bestnya . Haha 3w
  •   kiahveeloy Wiwiwi akak senior mihmih. Studio utk shoot gmbar je kekeke. Ala kecik ja studio ni bilik kita ni kita renovate sesikit jd acah acah mcm studio. Tp bkn studio betul pun Muahahaha @alnsmhyu 3w
  •   nadiahrahmann Aku harus pergi studio kau ni. Lama dah tak menapak kat sana!!! 7d

» LOG IN to write comment.

kiahveeloy Curhat : Penat dan aku cuba bersangka baik dengan semua yang jadi. Kun faya kun. Tuhan tu selalu ada di tiap susah senang kan? #vscocam #vsco #vscophile #vscophoto #vscofilter #vscogood #vscocollections #vscofeatures #vscodaily #ikutcarakita #projek_tempatan #themalaya_ig #ipostpriceless #igersmalaysia 4w

» LOG IN to write comment.

kiahveeloy Happy Fathers Day, Sjn Adam! Bapak yg paling win bila troll anak anak dia. Bapak yg plg best bila anak dia rajok dia plg lejen and he always knows how to make his daughters melting dgn dia. Lelaki yg selalu ada di tiap susah jatuh aku. You are my end and my beginning. Thanks for everything ayah! #vscocam #vsco #vscophile #vscoedit #vscogood #vscofilter #vscocollections #vscofeatures #vscodaily #vscophoto #ikutcarakita #projek_tempatan #igersmalaysia #themalaya_ig #ini_malaysian 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kiahveeloy Find a partner who makes you happy and they seem to know instinctively how to handle tricky times and keep the relationship fresh and rewarding #vscocam #vsco #vscofood #vscodaily #vscophoto #vscophile #vscofeatures #vscogood #vscomalaysia #ikutcarakita #projek_tempatan #igersmalaysia #ini_malaysian #vscofilter #vscocollections #themalaya_ig #ipostprecious 2mon

» LOG IN to write comment.