Normal Khairul Ammar
khairulammar by @farahnuratikah "all my life... ive been searching for a boyfr who has a moustache and ive found one! pandai masak pulak tu, eeee bonus HAHAHAHA PUIK NAHH AKU DA POST NI ESPECIALLY FOR YA COUSIN @khairulammar" via @InstaReposts 8mon
  •   khairulammar @zaemrahmn shaver hilang bro! Hahahaa 8mon
  •   khairulammar @faradiyana kalau real real u orang pertama i bagi tahu FD. Haha 8mon
  •   khairulammar @aainakona ni no shave 2013 kona. Bukan november dah. Hahaha 8mon
  •   faradiyana Hahaaa orang pertama? I claim okay nanti. Melodi pun you takboleh bgtau dulu okay. Hahhaa 8mon
  •   khairulammar @faradiyana hhuihh, melodi untuk retis je FD. I ni tukang masak jer uollss. Haha 8mon
  •   faradiyana Tukang masak sekarang pun mcm retis dahh uolls. Buat apa je sekarang ? Kerja eh? 8mon
  •   modalrm55_got_rm700 Shopping? Xckuap gaji bulan... Mari sertai saya d 1wsp.. Daftar hanya rm55 and bole buat duit shingga rm700 seminggu atau sebulan..lebih usaha lebih duit... Scrol my ig... Add my wechat saya kongsi dengan anda cara untuk membuat duit... Tak susah yang penting kita jujur n ikhlas... Mari2 kita jana income side income... 5mon
  •   sya_mirasakri Hai brotha! XD @khairulammar 5mon

» LOG IN to write comment.

khairulammar Amir Zack's brother wedding. @taufiqmahadzir @afiqyusof15 11mon

» LOG IN to write comment.

khairulammar Terlalu penat beraya today. Layan PSP jap then i'm off to bed. Goodnight 11mon

» LOG IN to write comment.

khairulammar Raden Aqilah Nabila. #LittleCousin #Raya 11mon

» LOG IN to write comment.

khairulammar Di kesempatan ini saya dengan rasa rendah hati dan diri ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI to my family, friends, and everyone who has been supporting me until now. Dipohon maaf andai tersilap tutur kata, yang menguris hati secara sedar dan tidak sedar. Have a blessed raya everyone!

MAAF ZAHIR BATIN
11mon

» LOG IN to write comment.

11mon khairulammar
Amaro Khairul Ammar

» LOG IN to write comment.

khairulammar My first intavideo on my first Deadlift. #WorldWarZ 1y

» LOG IN to write comment.

Hudson Khairul Ammar
khairulammar Tak sabar nak tengok Chelsea kena tibai. Hahaha #CFC #KTBFFH #HarimauMalaya #MalaysiaBoleh 1y

» LOG IN to write comment.

khairulammar 2014 Concept Camaro. How can you resist this lah weh? #Bumblebee #Transformer4 1y

» LOG IN to write comment.

Hudson Khairul Ammar

» LOG IN to write comment.

khairulammar Just a simple Spicy Mac n Cheese for Mama. #MothersDay 1y

» LOG IN to write comment.

  •   chatiey Gambar rambut panjang manaaa? Haha 1y
  •   adibnor Aku takkan lupa gmbr last tu kau pernah bg aku. Sampai mati aku ingat! Mengundang gila, sumpah. Hahahahaha 1y
  •   wiwinruslan Ya Allah..egt sape..siap mekap plak tu pic last tuu..miahahhahahhahaha~ 1y
  •   _nrlfthh Comel. 1y
  •   amiraidayu_ THAT LAST PICTURE REALLY TURN ON! Hahahahahah 1y
  •   khaiguerol Yang last tu cam pundek. Hahaa 1y
  •   ohhjustkaka Yg last plg style..hahahah 1y
  •   elyelina Pic yg last tu lawakla @khairulammar .. 11mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

khairulammar Keep calm and Bake Apam Bintik-bintik while waiting for #PRU13 's results 1y

» LOG IN to write comment.

khairulammar Bumped into an accident at Plus highway heading south include a bus and 10 other cars. Please drive safe Malaysians. #HeavyRain #GE13 1y

» LOG IN to write comment.

khairulammar Menyusukan anak Hellboy. #Dutchlady 1y

» LOG IN to write comment.

khairulammar Futsal tournament. Wish us luck! #FCC #VROX #TOTAL90 1y

» LOG IN to write comment.

Normal Khairul Ammar
khairulammar Can't wait for this TINY machine tonight. Jyeahhh! #IronMan3 #Marvel #OneUtama 1y

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

khairulammar Congratulations again @ChefAdu for your book launch. All the best! #MenaraKL #MasterChefMalaysiaFamily 1y

» LOG IN to write comment.