Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..This great man once said,"I don't care if other people spread the words that I am fat, short, or blue-eyed. I am ME!" I believe, there is not a person in this imperfect world who could please everybody, so just listen to your heart.. :')
#VeryInspiringQuote #BJHabibie
9h

» LOG IN to write comment.

Hefe ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..will be happening this sunday on #Rio? ;) #DoubleTap if you agree!! #WorldCup2014 #Final #GERARG 3d

» LOG IN to write comment.

Valencia ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..my favourite bakery.. #kamps #berlin #germany #backstube 3d

» LOG IN to write comment.

Sierra ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..can't wait to shop in there!! ♡ #calzedonia #newopening 3d

» LOG IN to write comment.

Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..the Empire State Building in New York shine gold, red & black for one night to honor the advancement of #germany in the #WorldCup2014.. 4d

» LOG IN to write comment.

Valencia ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..two things i love: germany and indonesia.. 4d

» LOG IN to write comment.

X-Pro II ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein After a great 7-1 winning for Germany in semifinal of #WorldCup2014 it is time to #PrayForIndonesia for a safe election today.. Maybe also a 7okow1 score for us? ;) #RamePilih2 #Salam2Jari 5d

» LOG IN to write comment.

Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..Happy International Kissing Day.. 1w

» LOG IN to write comment.

Video ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein 》Hear and watch the nature waving their hands at you saying, "Hello, how do you do?"《
Smile, because life is good! ♡
Happy Weekend, everyone!! ^.^*~
1w

» LOG IN to write comment.

Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..at KBRI Berlin for the event "Tag der öffenen Tür 2014" nice deco by @sannezoe and her team.. ;) #kbriberlin #indonesiaku 1w

» LOG IN to write comment.

Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein hey hey! bahkan tim nasional jerman salam dua jari loh!! ♡ #salamduajari #pilpres2014 #indonesiagermany #indojerman #dfb #dermannschaft 2w

» LOG IN to write comment.

Kelvin ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..seems like i'm not one-sided in missing my baby sister.. ♡ #thankyou #doubletap #nostraightline 2w

» LOG IN to write comment.

Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..welcome sweet July.. ♡ 2w

» LOG IN to write comment.

Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein WNI di luar negri..
Sudahkah menggunakan hak suaramu per pos untuk PilPres 2014? Jgn lupa dicoblos dan kirim balik ke PPLN yg bertanggung jawab sebelum 9 Juli. Semoga yg terbaik diizinkan Tuhan menang.

Salam dua jari dari Berlin.
Maju Indonesiaku!

#meinallererstesMalwählen
#myvoiceformycountry
#pilpres2014
2w

» LOG IN to write comment.

Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..Prostata cancer has the highest occurance among all cancers for men, but be careful because too much consume of chilies also increases the risk of gastric cancer.. 3w

» LOG IN to write comment.

Normal ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein 》Selamat ulang tahun yang ke-78, Eyang Habibie! ♡《 3w

» LOG IN to write comment.

Kelvin ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..new doesn't always mean better..
》Arrogance comes before fall《
3w
  •   pamelaridwan Hahahha ini lucu banget tp aku awalnya mati2an nggamau pake kindle, eh abs dibeliin mau nggamau pake, skrg malah nggamau beli paperback lagi. Kindle is so practical 3w
  •   kasumilein hihi.. iya.. aku sih nichts gegen normale Kindle.. yang dimaksud di sini cuman Kindle yg hochnäsig.. lol~ eh tapi bukannya enakan paperwhite karna matiin lampu juga bisa dibaca yah @cassandrapamela ? 3w
  •   kasumilein ooooo.. paperback... salah baca tadi.. lol 3w
  •   kasumilein menurut aku sih dua2nya ada deren daseinsberechtigungnya pam.. :) praktis untuk dibawa2 bt unterwegs atau kalo mo liburan yg entspannt bgt dan ga mau bawa 10 buku di koper.. tp utk fans and collector masih lebih enak punya rak buku di rumah yang bisa dihias warna-warni dgn buku kesukaan kita.. dan bayangin kalo ketemu pengarang bukunya dan kita cuman beli di kindle gimana dapetin persönlicher Autogram-nya? Masa digital? Haiks.. Lain rasanya.. Dibanding per Hand geschrieben. Kalo digital semua orang bisa copy paste atau edit dari download-an internet.. Ya kan? 3w
  •   pamelaridwan Iya ci benerr. Kadang ada buku2 semacem buku2 coffee table yg emg lbh enak beli paperback nya.. tp kalau buat jalan2 sih emg kindle ud paling praktis hehe 3w

» LOG IN to write comment.

X-Pro II ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ♡ TOTORO ♡
..who else still remembers and adores him?.. :))))
3w

» LOG IN to write comment.

Valencia ✿ Kasumi Hime ♔*•.¸¸
kasumilein ..tea time: a daily event at my parent-in-law's home.. ♡ #throwback 4w

» LOG IN to write comment.