jozlynnhanania Salam.. dlm byk2 text yg menarik terasa nk repost yg nih.. dgr mcm kelakar.. mcm x percaya... tp sejujurnya @gaiadoublestemcell mmg terbaik.. aku suka pompuan cantik2 sihat.. mmg aku suka nk share.. tp kalau setakat suh aku upload.. aku x mkn.. dok menipu org sana sini.. ya Allah x sanggup.. aku mmg jenis cerewet ttg dalaman.. penah ada kwn aku dtg msk satu lif ngan aku.. pergghhh bau satu lif 'bwh' dia tuh.. aku yg dok malu.. aku xnk jugak ada di antara followers aku jd mcm tu.. tp kalau ada.. tlg la jgn syg duit... jgn malu2 share ngan #gaiadoublestemcell bkn utk org lain utk diri sendiri jugak.. x rugi pon.. tp yg penting korg jgn lupa minom air suam byk ok.. By @gaiadoublestemcell "Bila customer HAPPY sesangat, akak sebagai pengeluar dan juga wakil kepada semua pengedar mmg rasa sgt puas hati dan terharu sebab dapat kongsi keajaiban dan kebaikan #GAIADOUBLESTEMCELL DRINK ni kpd wanita di luar sana
. " Sebelum ni keputihan teruk yg amat, baru 1 week minum GAIA ni dah kering habis, ntah mana pergi pun tak tau! "
. " ni silap-silap BRA kena tukar size kot, ketat semacam je..pastu berdenyut-denyut je "
.

KEPUTIHAN HILANG, PAYUDARA MEMBESAR & TIDO YG LENA. .

SYUKUR! " via @PhotoRepost_app
3h
  •   farraadam org preggy or tgh pantang blh minum ker? 1h
  •   yusz8 Berapa price? @jozlynnhanania 1h
  •   maya_riss salam sis @farraadam .. preggy x boleh sis ada herba yg mungkin tidak baik utk baby ..tetapi masa pantang memang sgt 2 digalakkan sbb susu akan bertambah utk baby dan memulihkan & menyehatkan badan . wassap utk info lanjut 0182826922 :) 1h
  •   maya_riss salam @yusz8. hanya RM130SM & RM140SS. FREE POSTAGE ! :) boleh wassap 0183836922 utk info lanjut ye. 1h
  •   atikacomot Selain masalah keputihan, apa lg yg bgus ttg produk ni? 1h
  •   maya_riss salam sis @atikacomot 40min
  •   maya_riss @atikacomot - Jom kita kongsi antara keistimewaan GAIA Double Stem Cell Drink lagi
    .
    .
    -sangat baik untuk menyerlahkan kecantikan secara menyeluruh
    -merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut
    -mencantik, melicin dan meremajakan kulit
    -merawat masalah kulit seperti jerawat, kulit kering dan kusam serta Eczema
    -mengatasi masalah seperti senggugut dan melancarkan kitaran haid
    -merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar selepas bersalin
    -menegang, menganjalkan payudara dan punggung
    -menambahkan tenaga pada badan dan melancarkan peredaran darah
    -meningkatkan sistem ketahanan badan dan anti-oksida yang tinggi
    -melambatkan menopaus
    -mengatasi keputihan, kegatalan dan bau

    Pengambilan GAIA Double Stem Cell Drink memberi kesan cepat dalam badan selepas pengambilan dos pertama. Rata-rata kesan awalan seawal 3 hari.
    Antara simptom pengambilan ialah:
    -Tidur nyenyak
    -Tenaga bertambah
    -Memperbaiki masalah dalaman wanita secara keseluruhan
    -Kulit tegang dan bersinar 39min

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Terima kasih @thefoodmansion @zazakidscouture semoga murah rezeki awak sekeluarga.. suka anak2 sya.. paling x tahan.. nenekk dorg pon suka.. hamboi... hehee so kpd sesape yg suka coklat... apa lagi... g order cpt... xpon g intai ig dorg... cargassss... 17h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Pergh.. kelaaaasss ko @amirrajalawak tgk dh ada bisnes sabun basuh baju ngan pewangi baju.. mcm2 bau ada.. 10kg satu botol tu rm35 kalau pewangi rm 40 10kg gak.. sesiapa yg jenis family ramai nk save byk beli kt dia.. pakai sama jek mcm dynamo gak.. satu penutup jek.. so sape yg berminat.. order skrg.. kt @amirrajalawak @amirrajalawak @amirrajalawak cpt2!!! 1d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania lmbt lak upload.. saje nk bg terliur utk yg merindui masakan umah.. hehe arini menu utama udang masak lemak cili api.. lala smbl manis pecah teloq... siakap msk taucu.. sayoq kacang panjang goreng.. pd ketika nih perot kami sekeluarga dh pon kenyang.... alhamdulillah.. syukur.. 3d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Hamboiii bkn main lg cik #GAIADOUBLESTEMCELL menjaja nama iols.. tp xpe.. benda baik yg dia nk share.. kalau x baik dh lama aku block.. hahaha tp betol apa yg CIK GAIA tu bgtau... byk khasiat.. plg x tahan ko baca caption dia yg bwh skali tuh.. ermm.. trus teringat mlm ni mlm JUMAAT.. haha ok uols.. iolss nk mencantikkan diri smbl minum ngan cik gaia.. By @gaiadoublestemcell "Apoooo nak dikato? Kalau selebriti poojaaan kita @jozlynnhanania pun percaya akan kebaikan #gaiadoublestemcell drink, kekakak dan adik-adik kita ni bila lagi nak mencuba? .
Tak yah bancuh-bancuh, tak yah tutup hidung takut rasa ubat, dengan #gaiadoublestemcell drink ni cuma tuang atas sudu, masuk dalam mulut dan telan! Rasa sedap masam manis memang kalau sekali minum mcm nak lagi

Fungsi #gaiadoublestemcell drink ni sangatlah banyak uolls, memang special utk orang perempuan yg paling perihatin tentang kesihatan mahupun kecantikan, luaran dan juga dalaman

NAK SIHAT, NAK BERTENAGA, NAK CANTIK, NAK CERAH, NAK GEBU, NAK KETAT, NAK MONTOK, NAK SUAMI SAYANG SEMUA LAH ALL IN ONE HANYA TERDAPAT DALAM GAIA DOUBLE STEM CELL DRINK NI

NAK TAHU PENANGAN DIA MCM MANA..KENA LAH ORDER YE UOLSS. CUBA SENDIRI BARU TAHU.
OKBAI." via @PhotoRepost_app
4d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Tq @rararerori @amirulzehari utk cap hogoh nih.. moga murah rezeki awak.. bertambahlah koleksi topi dia.. sape minat g lew order.. xpon cer check ig dorg.. 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Terima kasih bebyk buat @sweettoothville yg sudi amik order kita walaupon last minute.. dpt dua cake.. hehe satu shuben kita surprised tuk zizan.. satu lagi yg shuben kita xtau kita lak surprised dia ank branak.. hehe syukur Alhamdulillah semua berjalan dgn lancar.. shuben kita happy.. anak2 happy.. zizan pun happy.. so sesape nk order cake.. leh follow ig @sweettoothville dia mmg hebat buat cake.. paling comel daddy dia yg tlg jd tukang anta cake.. tq uncle.. sian uncle asik mintak maaf jek sb lambat smp.. xpe uncle kami memahami.. ;) 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Selamat hari lahir buat sahabatku @zizanrazak869 .. dh makin tuo.. kawin copek.. mudah2an rezeki makin bertambah.. harap surprised td dpt melepaskan sedikit kerinduan antara kita.. thx jugak buat @emma_maembong yg menjadi dalang wa kenabeb.. hehe moga cpt kawin.. amin 6d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Salam....... Comey x @emeliaismail ???? Hahaha slalu dia hacked hp aku kali ni aku post muka dia jd model @gaiadoublestemcell .. hahaa sorry sume ni bkn la model #GAIADOUBLESTEMCELL yg sbnr.. mau xnyer.. senyum kepot. Senyum senget nk jd model apanyer?? Hehe gurau je yek.. aku dok ngata adik aku jugak.. pdn muka dia.. sibuk buli anak aku smp melalak x pepasal aku geram aku buli dia blik suh beli GAIA.. ok dia ni blom kawin lg.. tp aku paksa dia telan gak.. motiff aku paksa.. sb aku nk dia jaga KESIHATAN DAN KEBERSIHAN dalaman.. skrg elok la.. esok2 xtau kan.. k3na lak pemakanan kita zaman skrg x sama mcm dulu.. fast food jd kesedapan.. buah2an n sayur2an pon bkn mcm dulu.. dulu mak n pak kita petik blkg umah jek.. sume tanam sendiri.. jd adanya GAIA ni sekurang2nya dpt bantu membersihkan dan membuang apa yg x elok lam bdn kita.. tp utk semua org yg dh try gaia jgn lupa BANYAKKAN MINUM AIR MASAK.. br cpt nmpk perubahan dkt diri.. so apa lagik.. cpt minum GAIA.. @youem78 @kam2u @sidtamrin 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Johan & Ozlynn
jozlynnhanania Jemput tgk Dinner malam nih.. ntah nape plak teringin nk mkn bihun PAMA.. sedap gilosss sb pedas hehe cuma bihun dia agak keras ckit.. tp xleh nk komplen byk sb pembantu umah aku yg tlg masakkan.. bkn dia x pandai msk tp mmg s3lama nih aku yg x kasi dia masak.. aku lbh suka msk sendiri.. jd mungkin sb dia dh lama x memasak so skill tu dh larik kot.. hehehe apa pon bersyukur.. #pembantuakubaikwehjgnnkhentamhahaha 7d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Salam.. Terima kasih @theshopaholicbaby kita order.. lom sempat bayar tau2 dh smp.. bila tanya acc no trus dia bgtau dia hadiahkan kita.. ya Allah.. moga murah rezeki awak dan dilindungi Allah dunia akhirat.. kalau semua org nk tau.. kita rajin gak shopping ngan #theshopaholicbaby nih mmg x byk hal.. kejap dpt brg yg kita order.. so pada sape nk order n berminat pd cereal dispenser ni leh order.. dia ada yg single jugak k.. muah2 buat @theshopaholicbaby 1w
  •   sumiyatiesapar Kedap udara ke ? 7d
  •   jozlynnhanania @widanurqalby salam dik.. ye laaa.. kita teringin lak.. boleh kirim dr awak ke.. 7d
  •   wanshima_3643 Klu nk harum manis boleh order dr sy RM17 1kg harga pasaran skrg RM20 sekg, buah di jamin manis n berkualiti 7d
  •   widanurqalby @jozlynnhanania InsyaAllah kita cuba kak, boleh wasap @ emel sy x? 0193535752 nurwahida_jp@psis.edu.my 7d
  •   qyra_zul Ape fungsi bnda ni @jozlynnhanania 7d
  •   sweetulalaenterprise Bestnyer dispenser. .keje jdi mudah! Suke la! 7d
  •   uk1stopcentre Well said @jozlynnhanania mana la ada artis saje2 mntk brg free. I pn ada certain aŕtis nk order brg tp i bg free as a gift je sbg tanda penghargaan diorg promote our ig.bkn nya diorg mntk pn,tp kita ni sbg seller sendiri yg mmg nk bg.yes,marketing strategi.tak salah pn rs nye.hee.ok kakkkkk..klu kita nk bg gift dkt akk jgk boleee?hihi. Ni email kite: uk1stop_centre@yahoo.com kite jual brg2 dari uk :) btw,hr tu husband kita tjmpe akk dgn johan kt giant bukit antarabangsa.johan senyum kt dia ms tu.mgkin dia igt angah rajalawak kot.sbb husband sy biģ size mcm angah.haha.mgkin akk and abg johan igt lg kot..lg pn xrmai org yg big size mcm suami sy tu.hihi..ok sorry kak tpanjang plk.dh mcm buat karangan dh.hihi ;) sorryyyy taw @jozlynnhanania 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Kami memang comel 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania By @adifashla "Wakil @era_fm utk team bolasepak #RadioUnited di Frenz United Football Academy di Janda Baik ptg tadi." via @PhotoRepost_app kejadian semlm.. huhu menang 3- 2 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania 1. 2 pinggan laksa aku makan td.. alhamdulillah.. lepas gian.. tq shuben walaupon sesat smp gak ke lokasi
2. Makcik nih la yg bertanggungjwp msk laksa sedap tu.. baik dia layan kenah aku.
3. Si mamimok ni la yg berjaya merialisasikan apa yg aku inginkan pd ketika dan saat ini.. makcik tu mak dia.. tenciu mami aiman syg mami
4. Tu dia make up artis atau mak andam tersohor.. dia pon hantu laksa dia ni kakak pd mamimok aku tuh.. cer ko tgk.. dh beranak 3 tp msh ingin menjaga kecantikan luaran dan dalaman..
5. Lepas dia melahap 2 pinggan laksa.. dia buktikan pd aku yg dia jugak akan setia minum #gaiadoublestemcell setiap pg n mlm.. bgs.. mcm nih aku suka..
Hahhh dh xde cite dah.. so kengkwn.. korg jgn lupa minum gaia ok.. ingat kesihatan tetap menjadi keutamaan.. @kam2u @gaiadoublestemcell @youem78
1w
  •   kam2u @jozlynnhanania haammmbboooiiii selesanya as menyebutt nama beta..... Lapp uuuu aaa aiman pjg story nya kannnn @mizah4u nmpk x 1w
  •   99fina Visit my ig..;) bundle murh.. 1w
  •   voguepatternia Hye. Visit my ig for branded handbag below rm200 inc postage. Hurry up guys. Baju lawa2. Dropship is needed! 1w
  •   syarfadelia02 Sudaj craving laksa time2 nie .... haduiiii 1w
  •   iftitah_online Jom dptkn dari fara..
    FREE POSTAGE KE SELURUH MSIA. JB AREA BOLE COD.. NK DELIVERY TERUS KE RUMAH PUN BOLE...
    GAIA Double Stem Cell Drink
    RETAIL PRICE:
    RM 130 (s/m)
    RM 140 (s/s)
    Free Postage
    Isipadu : 500 ml
    Whatsapp - 0127477723
    Sms/call - 0189499692
    #GAIADOUBLESTEMCELL 1w
  •   ayuct76 Jom dapatkn #gaiadoublestemcell dr sy juga..1 btl rm130sm rm140ss.....berminat sms/whatsapp 0123732748 @ 0122724464...COD AREA KL & SELANGOR. AGEN DIPERLUKAN SEGERA!!! 6d
  •   stylishta_collection Hi lovelies. Sy jual Hbag Chanel, guess, Gucci, coach dan byk lg. Jom follow my ig utk disc istimewa 5d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Salam... kawan2 semua.. jgn lupa ye temujanji malam ni tepat pukul 10mlm di astro warna #skooloflawak @132 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Gurauan manja.. paling x tahan helmet apollooooo tuhh.. hahahaha ntah apa la masalah aku asik kantoi jek.. betol la org tua2 ckp.. kalau dh sebantal.. selengan.. sepinggan.. sebilik.. nk mengenakan atau menipu tu mmg slalu x menjadi... x kira shuben kenakan isteri ke.. isteri kenakan shuben ke.. aduyaiii.. haha oh ye.. ni video semlm.. berdating.. huhu 1w

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Hahaha bwk kete smbl hiburkan anak suh tdo.. 2w
  •   karnimahadi84 #jozlynnhanania johan: xde kje laen ke? ozlyn: hahaha alamak ktoi pulak hahaha 1w
  •   sheraroni Yeay sis @jozlynnhanania balas komen kite!!!!!!!!!! 1w
  •   licious_candy_furla Hahahahahahah 1w
  •   wawai87 @jozlynnhanania ....smpoi la..hahaha.tiap2 mlm sblm nk tdo mesti tgk ig korang..mmg suka gila dri 1st johan msk raja lawak smpai skrg mmg ske lawak dia..dia pandang camera xckp pon blh buat owg gelak..anugerah Allah bg kt dia...hope korang sekeluarga happy selamanya... 1w
  •   tqah_i Kelako Giler... Kak nk request blh... Please upload video everyday... Best sngt... 6d
  •   fairuz8786 Hahaha.. 3d
  •   myralanina kelakor laaa kome berdua ni...mihihiji 3d
  •   sofeab @dilasaur HUAHAHA 13h

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Hah... tunggu apoooo laie... follow @gaiadoublestemcell aku nk bgtau betol2 nih.. rugi korg x beli.. rugi korg x follow.. rugi x join.. rugi xnk cantik.. rugi.... erm... rugi... ah sume rugi ar kalau x like 2w
  •   maya_riss hi @mylasharmila.. Gaia bagus utk seluruh tubuh badan sis.. 2w
  •   miraaidilfirman @jozlynnhanania akk untuk yg dh khwin jek ke??ank dara bole x??heh 2w
  •   iftitah_online Jom dptkn dari fara..
    FREE POSTAGE KE SELURUH MSIA. JB AREA BOLE COD.. NK DELIVERY TERUS KE RUMAH PUN BOLE...
    GAIA Double Stem Cell Drink
    RETAIL PRICE:
    RM 130 (s/m)
    RM 140 (s/s)
    Free Postage
    Isipadu : 500 ml
    Whatsapp - 0127477723
    Sms/call - 0189499692
    #GAIADOUBLESTEMCELL 2w
  •   ayuct76 Jom sihat luar dan dalam dengan #gaiadoublestemcell dan dptkan dr sy juga..berminat sms/whatsapp 0123732748 @ 0122724464..COD AREA KL & SELANGOR 2w
  •   diyana_melaka "GAIA Double Stem Cell Drink" - Khas dari wanita untuk wanita, kecantikan sebenar seorang wanita lahir dari kesihatan dalaman yang sempurna

    HARGA PASARAN :
    RM130 (s/m)
    RM140 (s/s)
    Free Postage

    Isipadu : 500ml (untuk sebulan ++) Pengedar diperlukan. PM di sini >>> http://bit.ly/1kwiOPW atau WHATSAPP 0173450483. #MELAKA area boleh COD. @miraaidilfirman 2w
  •   ayuct76 Jom dapatkn #gaiadoublestemcell dr sy juga..1 btl rm130sm rm140ss.....berminat sms/whatsapp 0123732748 @ 0122724464...COD AREA KL & SELANGOR. AGEN DIPERLUKAN SEGERA!!! 6d

» LOG IN to write comment.

jozlynnhanania Hehe comel betoi la shuben aku nih.. ngah aku dok lyn instagram dia dtg bwk @gaiadoublestemcell hahaha.. trus aku suh freeze!!!! Amik gambar dulu... dia pon layan kan aje aku nih.. mmg ni la rutin dia tiap mlm n tiap pg.. selain mengingatkan aku n anak2 waktu solat.. dia jugak la yg mengingatkan masa mkn ubat.. alar korg tau je la pompuan ni kdg penat sikit sume lupa.. pastu ngada2.. tp aku ngada bkn ngan laki org lain.. aku ngada ngan shuben aku.. n shuben aku sonok layan aku.. hehe.. td sempat gak aku ngada2 xnk mkn.. dia trus ckp "nak cantik.. nak sihat.. nak baby lg kan??? Hah.. makan.. kalau papa leh ngandung papa dh makan dh #gaiadoublestemcell nih".. hahaha muka mcm x bersalah jek.. ok dh la.. aku nk tdo.. korg pon jgn lupa makan ye.. kalau xde org nk tlg suapkan.. kowg leh ketuk umah sblh tlg suapkan.. xpon guard dpn umah kowg ke.. hahaha salammmm 2w

» LOG IN to write comment.