izyanizzati Yes. This. Solitude, so precious. 2w

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Good morning, rise and shine! ๐ŸŒž 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Macam beruang 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Life is really simple. But we insist on making it complicated 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Hello, workplace ๐Ÿ˜ด 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Everything's gonna be super duper

Happy working everybody!
2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Maybe I was a cat in my previous life. So... yeah. 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Thanks very much to those who dropped by our booth at Graduan Aspire 2014 Career & Postgraduate Fair. Sincerest apologies kalau ada mana-mana yang tak terlayan dengan soalan-soalan cepumas atau tak menjawab pun soalan anda Anyway good luck with your application! #throwbacksemalam 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati --- (31:18). Dah kerja besar ada wang besar dapat position besar kereta besar ada semua besar. Jangan sombong๏ธ 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Because I can't go outside and play 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Staying indoor though it's Sunday. Been wondering kenapa lately senang sangat demam panas 2mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Kepala besaq. Ayam. #sundate 3mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Aku complicated. Sangat complicated. Nampak ja simple, happy go lucky tak kisah ke benda.

But looks can be deceiving, yeah?

Aku jenis thinker, suka memikir. Dan itu buatkan aku jadi lagi complicated dan complicated kuasa sejuta. Ok hiperbola.
Tapi dah setahun. Dia tahan pe'el aku dengan jayanya.
Aku terus nak doa orang itu boleh tahan kerenah complicated aku sampai bila-bila.
Dan aku jugak doa semoga aku dijadikan manusia simple, tak secomplicated sekarang demi kemajuan hidup dan benda-benda yang sewaktu dengannya.
3mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Had a good morning 3mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Eye contact is a dangerous, dangerous thing. But lovely, oh so lovely 3mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Somebody left a little note 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Supporting @annazerul the Producer! #projekKAMU2 3mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati In a nutshell... #acahacahpersonalitytest 4mon

» LOG IN to write comment.

izyanizzati Not sure why jelly beans have to be so cute and tiny and cute and soooo cute 4mon

» LOG IN to write comment.