» LOG IN to write comment.

izniahalim Selamat pagi. Pagi pagi dh kira kos utk convo. Saman plus yuran convo yg harus disetelkan mencecah RM300++ kah kah kah. Akak headache. 1d
  •   izniahalim Tonggg ahhh gaji besor, ayah kasi duit lagii @anysszali 1d
  •   izniahalim @izyanariffin thanks 1d
  •   mimisaidi Aku pon sama T_T. Bila last byr wey 1d
  •   izniahalim Kena bayar sbelum amek jubah mimi. Kau kena amek jubah bila?. @mimisaidi 1d
  •   mimisaidi Aku amik 4/5. So 31 ni boleh byr lg la eh. Kena tggu gaji woi nak byr 1d
  •   izniahalim Aku amek 3/5. Ha aku pun tggu gaji nak bayar benda benda ni. Nanesss @mimisaidi tapi gaji kau mcm sedaaap je. Kau kerja utusan eh?. 1d
  •   qausarshuraddin Tamk sanggup nak kira lagi . Huaaaahuaaa 1d
  •   mimisaidi Aah utusan. Entah la sdp ke x. Tapi aku belum spend gaji utk diri aku lg ni T_T 24h

» LOG IN to write comment.

izniahalim Thank you Kak Ewin utk perfume yang comel ni. 2d
  •   muntata Untung laaaaa hoiiii 2d

» LOG IN to write comment.

izniahalim *buat buat macam ada dekat Ipoh jugak* #tekamanaLiamanaNia #tekamanaLiamanaIzzat #kahkahkah 3d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Bakal memiliki suzuki swift, dan sudah mendapat tempat di Harris Bakar. Gaji starting mampu membayar hantaran anak gadis(bertaraf degree holder). Pm utk details. 4d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Yang depan sekali tu, barissss sedia! 4d
  •   wizlia Is tat captain amereka shirt? Get me one jugakkkk! 4d
  •   izniahalim Rembat mel punya belilah sendiri! @wizlia 4d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Cepat cepat cepat dah lambat masuk office! Oh wait ada ️! Selfie dengan mh### dulu! 7d

» LOG IN to write comment.

izniahalim Press conference in 3..2..1 #pc #mas #peramugarikekita #nakbalik #masukoffice 1w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Thank you =') ATTN :
@wizlia
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Izzzzzz😴
izniahalim Saturday morning, breakfast with my Captain ️ Congrats Lex Fc! :') 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Itu diaaa masuk masuk mph grab sticker dulu. First time melmel nya setuju nak take part lekat sticker dkt belakang hp ha ha ha 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Every morning 2w

» LOG IN to write comment.

izniahalim "Malam ni kita tanak tengok bola" 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Dengan si Monster Model, @sherilsheridan. Dengan si Monster @wizlia Thank you untuk tudung tudung cantik yg dapat diskaun tuuuu 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Menangis di dalam office yang sunyi sepi kenapa semua cutiii.. 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Salam Jumaat. Terima kasih singgah breakfast dengan kitaaa 3w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Good night. 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

izniahalim Takpelah uols, iols still happy @moonlllightsss @izzatinorza walaupun korang tak say hi. Nasi kandar line clear sekali 4w

» LOG IN to write comment.

izniahalim Patutlah pagi pagi dh baik na dgn Aunty Nia sampai memanjat manjat, nak main hp Aunty Nia rupanya -_______-" 4w

» LOG IN to write comment.