» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ikanabella Org selalu tanya Ika soalan2 cute
Why you kurus?
Why perut you flat je ?
Why size seluar you 24?

Hahaha at first malas nk share dgn org sebab nnt semua pulak kecik mcm kiteee ehehhe ..

Tp tak guna pun feeling sorang2 kan? Rasa mcm org kerdil disamping org2 besar heehhe .. So Ika nk share bagaimana Ika kurus dan dpt duit bila kurus hahaha
Hahahahhahaha bunyi mcm kelakar kan? But this is really happening .. I gemok > I try product > I berjaya kurus dlm tempoh yg dijanjikan >
I dapat pulangan
Kalau dah rimas dgn bf/gf yg tak habis2 suruh diet boleh call pembantu Ika

Zarul
0123449436

Izzaty
01112426206 .. Kita set an appointment jumpa Ika TONIGHT !! Ika share dgn korang mcm mana nk kecik molek seluar size 24 harini terhad kepada 10 org shj yeeee!! Ramai2 cannot Ika busy sikit harini .. Shooting 😑 penat lah Jenab
Oh btw tak kisah lah you lelaki,perempuan,pondan atau pengkid sekali pun semuaaaaa boleh try hahaha walupun you'all makan pil hormone !! Hahahahaha
Oh and ini bukan #productcantikmurah #ubatkurusmurah #ubatkurusbawahrm10
#ubatlangsingmurahnaw2harinitelanesokkeding
BUKAN ye!! Ini bukan #productlangsingciritbirit
Kalau ada #hashtag utk product ni pun it might be #productlangsingsiapakurusdaparbenefit or maybe #kurusdapatduitpundapatb or maybe #kaukurusakupunnakkurus
Tapi yg pasti product ni
#kurusdancantik #sesuaidenganhargadankelebihan

Pm/ whatsapp

Zarul
0123449436

Izzaty
01112426206

Oi lanun jgn meniaga kt sini eh!! Aku tembak karang !!
23h

» LOG IN to write comment.

ikanabella Haaa nin diaaaa nak habaq mai !! Haahha happy belated birthday my dear brother @zarulhaqeem kakak syg la kt Zarul @zackhaqeem and Nabil Haqeem !! Hehehe tidak lupa jua pada adik ipar dan bakal adik ipar ku .. And on your 24th birthday ini akak doakan yg paling baik utk adik kakak semoga tercapai apa yg kamu impikan moga berhasil apa yg kamu kejarkan .. Always remember buat apa2 semua kerana Yang Esa dan sentiasa mintak Mak Ayah doakan kejayaan kita InsyaAllah jalan nya lebih mudah .. Pesan kakak sentiasa pegang pada prinsip hidup sentiasa yakin dan jgn kenal apa itu putus asa .. Bila dah kaya nnt jgn lupa kakak!! Hahahahaha i love Zarul !
Oh btw adik sy ni ada benda baik nak kongsi dgn korang .. Memandangkan sy lihat sendiri taraf hidupnya makinnnnn baik sy tak segan nk share dgn korang! Di usia 24 dah ada rumah dan kereta sendiri bkn senang ye? Lain lah kalau bapak kau tansri hahahaha or anak org kayooooo kan? Malu dah nak mntak duit mak bapak follow dia dan tya dia.. Nnt boleh jd geng !!
2d

» LOG IN to write comment.

ikanabella It doesn't mean age. It means Sensitivity, Manners and how you React !! Be wise 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ikanabella While waiting .. 2d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Nahhh!! Hasma belanja la sikit lepas rambut ikal tak berapa nak ikal di apit jejaka handsome @aedyashrafxx @hafeezmikail dan Hasma nervous tak tau mana nk pilih hahahahah Zaf or Safuan sotong , dua2 buat hati Hasma kembang kuncup ..!! Tp takpe akhirnya Hasma kembali kepangkal jalan ... aku sayang korang woi sapa yg tgk #ktar #keranaterpaksaakurelakan ni weyyyy! Ok ok ok korang punya pasal aku pakai baju kurung ok? 2d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Penyokong2 #ktar #keranaterpaksaakurelakan !!! Hasma sayang korang woi!! Hahahahahaha terima kasih ar sebab sudiiii sokong, puji2 hasma .. Hahaha tp hasma tak makan puji ! 😑Lebiu la tijah ,melah, peah, kiah, dan kwn2 meh hasma ciom sikit !! Sukeee la tu #KTAR #KeranaTerpaksaAkuRelakan
#slotAkasia

#KaryaSeni
@tv3Malaysia
#IkaNabella #IkaNabila

#IkaOnSet
2d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Its her birthday!! Her 18th birthday !! Wish you all the best princess may all your wish come true .. Have a good one have a blast @qasihabdulrahim .. Stayyyy positive!! 2d

» LOG IN to write comment.

ikanabella Our pink day!! Sarah with her one and only Abg Luqman #MaafJikaAkuTakSempurna #MJATS
#SlotAkasia
Director : @ShuhaimiLua

Producer : @HajiZil #zeelproduction
@tv3Malaysia
#IkaNabella #IkaOnSet
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.