[INFO] Our website is currently undergoing maintenance and may temporarily cause some problems.
Sorry for any inconveniences. Stay tuned for updates: Facebook and Twitter.
hyozaradarwin Rome konon 5d

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin ALLAH YUFTAH ALAIKUM- Semoga Allah memberi jalan kepadamu (Cakap camni instead of Good luck) 3w

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Some of us always wonder how does it feel to be in a position which everyday people will tell you this ☞ "eh u are pretty la" "lawa nyeee"

Blablabla

Firstly Alhamdulillah coz Allah gave us a perfect beauty in every of us.
Ya'know what? When I close my eyes and think properly. This answer popped... Best ke org puji cantik tiap kali upload gmbr kat instagram / fb / memanalah..? Best ke? Mcm best
je?
Memang best. We feel more confident. Feel cherished.

Tp kan bila org SELALU puji nnt kita jd riak pulak. X elok pulak. Btl tak?

Lagi best kalau dpt dgr pujian dari org yg kita syg & syg kita je puji kita. Camni mcm lagi best. Best kalau or yg halal je nmpk kecantikan kita ; example fmly and suami or wife. Lagi terasa nikmat & sudah mencukupi :-) Try it one fine day

#MuhasabahDiri
4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin March @oldblossombox #oldblossombox giveaway 😇 @ain_niaa (was wearing black fishtail skirt from OBB) 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin SANGAT STRESSS TAKLEH PERGI @MODVIER 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Now I have pink and sea green new addition. From nenek 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Wishlist 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Don't stop praying for MH370. Ya Allah dimanalah kapal ni Ya Allah.
Yasin ayat 41
Tanda kebesaran Allah ialah Allah angkut semua keturunan merrka dlm 1 kapal.
1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin My current favourite short drama. Now showing season 2. I cant wait for episode 8 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Kisah dia, lepas habis test marketing at 545pm, we went to volleyball court to support CFCM , but dtg2 je dah habis siap menang dpt hadiah. Congrats Puan Che! Beloved OM lecturer doakan aku dpt OM A 1mon
  •   ledideuraegon puan che ajar best ke? 1mon
  •   hyozaradarwin @ledideuraegon betul kata kwn I @AidilArifin best ^^* but bare in ur mind that u have to withstand dgn kelas extra dia slalu buat, kena punctual. Lmbt seminit bahana menanti. Lambat 20mins seorg, ganti 20mins. Kalo satu hari ada kelas dgn dia, 3 org lmbt 20mins. U times. Kena replace 1jam. 1mon
  •   hyozaradarwin @ledideuraegon but she has 20yrs of experiences. She's like a mom to us. So, dont hesitate her ^^* dia bagus in teaching 1mon
  •   ledideuraegon hahah okayy tapi dengar senior cakap macam lain. macam susah je nak dapat opm tu A. thanks btw! 1mon
  •   hyozaradarwin @ledideuraegon mmg lah dia strict. Buat BANYAK latihan. banyak as in 3 atau 4 kali ganda. Again and again. Ktorg sekelas cmtu la. Well, dlm dunia ni kalau nk, kena usaha kan? Mcm tu la :-) 1mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Mock Job interview 2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Repost ftom @nisafana
3 days to go
#TeaterMusikalSudirman
2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin MEREKA 2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Fuckface.Because being cute is too mainstream. #pac#dst#family#theatre#sudirman#hashtag#sampai#l
ebam
2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin She's like an angel fall from heaven

Geez I super love her outfit Purrttyyyyy
2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Nia and I

#DinnerNADIIA
2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin I feel like a pwincessss

#DinnerNADIIA
2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Don't mind my chubby face
Dinner DIIM

Pac performed Zapin for DIIM
2mon

» LOG IN to write comment.

hyozaradarwin Yay 1st attempt. I got my braided crown.

Also can lah

Later I will buy flower crown
2mon

» LOG IN to write comment.