hotfm976 @chad_hotfm & @deen_hotfm lepak dengan Mark Adam uols! Jom dengarkan #zon30 sekarang 8h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Nantikan #Akustika #AMKrew bersama Kris Dayanti esok! 9h
  •   ibunajla Ehhhh...fizie pon besh laa...ok je ngn ag and fafau..pg2 da tersengih2 dgr @amkrew..xder over pon..biasa je..we love the new trio amkrew!!! 8h
  •   syamimim Yup, ok je @fizie_hotfm . Best. 8h
  •   dayahamim @fizie_hotfm gila.. aku suka! Kdg2 mcm org gila aku gelak sensorang.. xde hal lah. Keep it up bro! 7h
  •   irmadilla1012 Tersengeh kerna am krew 7h
  •   norlainimohamad Ok ape @fizie_hotfm ...dia berbakat kot. Padahal die bru je join hot fm kelate. Umur baru setahun jagung,tapi die dh mmpu smpai ke pringkat ni...well done fizie..keep it up. Sape2 yg byk sgt komen tu snang je tutup telinga xyah dgr. Xbaik kondem org mcm tu,kecik ati dia. Dia tgh blajar kot,,sekurang2 nya die lagi glamer dari kita..kan @fizie_hotfm kannn...hehee..ape pon paling tabik spring lah kt brader April atas luahan rasa kat fafau @therealfafau semalam...terbaeeeekkkk...hotfm besshhhh;) 6h
  •   jonahkhan Watched the video 3 times because of @therealfafau. Apasal la awak ni charming. Salam Dari Singapore 6h
  •   syiarizzad rezeki daripada allah kpd hang ler fizi kt hotfm...sat lagi ada job masuk pengacara tv...masyuk...fafau ...aq dah masuk 4 serries..sabar x sabar menanti ko kawin...ag...bila nak tambah askar.. 30min

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Haha! @Alifsatar sempat bergurau & berskype bsama Ricky Martin yng ketika ini berada di Sydney Australia. @sonymusicmy #ProjekLaguSuper 12h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Untung hari ni semuaPemenang2 #ProjekLaguSuper dpt berjumpa dgn 3 penyanyi hebat @alifsatar @jud1ka & @sezairi @sonymusicmy 13h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Yay kita dpt skype zecara langsung dgn Ricky Martin sempena kolaborasi bersama @alifsatar @jud1ka & @sezairi @sonymusicmy #ProjekLaguSuper 14h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Pagi! kejap lagi bakal berlangsung sidang media pelancaran super song lagu "Vida"(versi asia) kolaborasi Ricky Martin bersama @Alifsatar, @jud1ka & @sezairi @sonymusicmy #ProjekLaguSuper 18h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Pensyarah April komen di facebook HOT FM. #amkrew 21h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Undi di LINE Hot FM, anda setuju atau tidak kalau April keluar dgn Fara? Cari @hotfm di aplikasi LINE untuk undi #amkrew #aprilfara 21h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Siapa setuju @therealfafau keluar dgn April, pemanggil yg minat Fara semalam? #amkrew 21h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Siapa tahu lagu ni? #amkrew #sukasuka #sukadrR eh? 22h
  •   kyrin_sofea #SukaDrR!! =* 22h
  •   perfumessshop Aiyo..vokal hancur..cmne nk teka ni??=) 22h
  •   aleendayat83 Baru lps dgr panggilan hangit..kelako...kekeke..gelak punye la beria ria smpi kelar air mata... sekali pndg kiri kanan.. pemandu kete kete sebelah pandang je... mereng ke budak ni agaknye kate dorg..kekekek 21h
  •   azianmarzuki_anggerikbiz huahua... 21h
  •   ezleenina gembala meniup lagu... "seruling anak gembala" kann.. 20h
  •   asasmah Aduh.. lgu pew ahh ag nyanyi niy, 19h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Kalau 'terer' tiru gaya @therealfafau ni, pakai je apa2 asalkan nampak mcm headphone, pos di instagram, hashtag #amkrewadagaya & tag @hotfm976. Yang paling best akan dapat headphone ekslusif Hot FM 22h

» LOG IN to write comment.

Normal hotfm976
hotfm976 Cayalah @deen_hotfm membawa kemenangan lawan teka lagu 90-an malam ni. Terima kasih @iamneeta #zon30 1d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 @iamneeta di #zon30. Cabaran apa pulak malam ni? Terus dengarkan Hot FM 1d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Selamat petang! Kami & pemenang2 #ProjekLaguSuper dah sampai di Jakarta. Acara ptg ni kami di majlis pelancaran album terbaru Yuvie & Nuno #StillTheOne @sonymusicmy 1d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Comel tak 'keychain' ni? Kalau nak, kena la dapatkan #kunciAMKrew dulu. Mcm mana? Terus dengarkan Hot FM 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #amkrew kenakan dr.R nyanyi lagu rock. hashtag #sukadrR ramai2 di twitter, pleaseeee 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Hari suara sedunia. Kongsikan dengan dr R apa yang anda nak suarakan tapi tak berani. #amkrew 2d
  •   gedungpolo_rl_murah Ahah,. #fafauloveapril pengakuan 2d
  •   hijab_sang_pencinta saya suka dia . . . . 2d
  •   sherryema Dh saya suarakan tp masalahnya org tu terlampau bebal 2d
  •   sherryema Minta pendapat rakan2 hot Fm tentang. Housemate sy yg muka kalah tembok bsr china lg bebal orgnye yg suka mkn makanan org. Dia x pernah nk beli barang dapur utk masak. Tahunya nk join mkn apa yg kteorg masak.kteorg x pelawa mkn pon dia ambik sendiri mknan tu. 2d
  •   sherryema Bknnya x mampu nk beli brg dapur,sedangkn baju berjenama lg mahal harganya mampu pulak nk beli.sy dan housemate yg lain dh perli & ckp direct gn dia tp dia msh dgn muka kalah tembok bsr china 2d
  •   rayban_kaca_rm30_freepostage Hmm. Sy bersuara ahh. Jgn marah keh hehe. Farah fauzana. Hmmmmmm you ni.... 2d
  •   azruljiro Saya suka dgn ff.. 2d
  •   suzynurfathia Haaa.. nihhh.. 18hb ni besday sy... @realfafau wishhh nahhh.. hgn marahh.. hari ni kan hati suara seduniaaa!!! Haahahaa.. cuma skr ni boleh taip je... :p #amkrew 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Selamat pagi semua! Kitorang & pemenang #ProjekLaguSuper @farrashikin dah nak berlepas ke Jakarta jap je lagi dgn @alifsatar @sonymusicmy. Jumpa di Jakarta jap lagi :D 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 dr. R tampil ranggi harini (ayat ala2 majalah fesyen) tapi 'briefcase' dia tetap maintain... #amkrew #drR 2d

» LOG IN to write comment.