•   thesitijr Omg munahirzi! Hahahaha 16min
  •   pakar_kulit_eczema Hahahaha 15min
  •   dnaanuar Hidup munah hirzi! Hihihi 14min
  •   beautylicious_desire Hahaha 12min
  •   kalerpastel Sape deme ni 9min
  •   malikxbeyonce Lol hirzi. Um @kalerpastel they're Singaporean youtuber 5min
  •   bossventurehere Hai..ingin menambahkan lagi side income anda? Marilah join kami di BossVenture ;). Anda tidak payah mau cari org bawah.. :) duduk diam-diam masih dapat duit dollar setiap hari. Mau tau lebih lanjut pasal BV atau anda berminat boleh visit IG sy atau anda juga boleh WA sy di 0138727119 (joe). Kalau anda di sekitar KK kita boleh meet up :D. Saya jamin anda tidak akan rugi/menyesal kalau join BV ni.. jangan malu jangan segan untuk bertanya :D..have a nice day 4min
  •   sofeaaakassim @kalerpastel diorg ni popular kat youtube sbb video diorg funny . org singapore :) 4min

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Trust me it's my lullaby. (Testing out new dancing water speaker!) 13h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Sighhhh kenapa sweet sangat?! 18h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Alahai awak! 18h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Do you know why I love you #FoxyKax #XpaxKax ? Sebab #BFF tidak akan kata kita sokong team lopek walaupun team kita tengah lopek waktu itu. Dia tetap akan bersama-sama sampai ke akhir garisan. A true BFF understands you and your choice. Thanks for sticking with me throughout musim World Cup inih. Ehem @hairulazreen !!! 18h
  •   urrawoonie Depa kata pic messi pegang tshirt tu edit semata.pastu yg barca fc p israel tu sume sbb friendly match.sekali tu je kelihatan depa dengan israel.pada tahun 2013. 14h
  •   nazlie_totol Israil ttp israil....dan argentina bersekutu dngan nye. 13h
  •   nadsaid Yeahh....go Argentina pls don't spread the rumours...Messi bkn pnyokong Israel.. 10h
  •   ifahhhcun Kak Hanis , messi ni penyokong tegar Israel . Jangan minat sangat . Gitu gitu jaa k . Goodluck Argentina . Saya germany @haniszalikha 3h
  •   lukman_arif Aphal plk argntna nk brskutu ngn israel..plik2 je 3h
  •   lukman_arif Viral ini tersebar meluas di laman web serta di facebook sejurus selepas bedilan bom di gaza. Demi menunjukkan betapa diri itu prihatin, maka ramailah yang turut serta untuk menge-share di wall masing-masing. Yang lebih menakjubkan ramai ustaz-ustaz dengan imej mulia turut serta menyebarkan berita ini. Maka lahirlah komen-komen seperti di bawah. -“Boikot messi. Dia Yahudi n penyokong kuat Israel rupanya “ -“sy peminat dia.tetapi dh tau dia ni puak2 yg menyokong israel yahudi terus sy membencinya.xguna punya messi..” - “Baru tau. Say NO to Messi.!!” - “Boikotlah Messi…Boikotlah Argentina… Boikotlah Barcelona…” - “Kalau ini idola sesetengah umat islam..baik hentikan!!!” Pelbagai tohmahan dihambur…. Kesian Messi….. Tapi, tahukah kita sejauh mana kebenarannya?? Kebenarannya:- Ya, memang benar Messi dan Barcelona telah ke Israel pada tahun 2013.

    NAMUN,

    Hakikatnya pada masa yang sama mereka juga telah mengadakan lawatan ke Palestin! Barcelona telah mengadakan “PEACE TOUR” ke Palestin & Israel dengan harapan bola sepak dijadikan sebagai medium untuk perdamaian. Messi sendiri telah bersalaman dengan presiden Palestin yang turut serta pada sesi temuramah bersama-sama rakan-rakan Barcelona yang lain.

    Home 2h
  •   lukman_arif 4ever argentina 2h
  •   trezcy Typical MALAYsian 2h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Sentiasa support whatever I do, the precious beauty store @bbtylcs . They have the best deals for beauty junkies! 19h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha More congratulatory gifts from my @karnivalteratakglam vendors. Ya Allah murahkan rezeki mereka ya please. Tag yourself and you may use my picture whenever I wear it. That black stud sling-bag from @hashtagsrihartamas though 19h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Congratulatory gifts from my vendors of @karnivalteratakglam to me *nangis terharu* . Please tag yourself, tak dan nak tag semua. Tapi if I pakai, you may use my picture okay? Thank you so much, especially yang bagi skirts, pilih extra panjang untuk cheq yang tinggi nih, how thoughtful! Pastu pastu pastu baju Melinda Looi nak pakai third day Raya love you @dianadanielleb !!! 21h

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Siapa yang nak rambut sihat dan beralun?! Cepat serbu @shawncutlerbangsar ! Complete set tuh dia bagi, cuma RM500! I miss you @shawncutlerbangsar , see you soon, my hair really needs you (Bertudung atau tidak, pasti mahukan rambut sihat untuk kepuasan diri, manjakan diri anda setahun sekali, raya datang lagi ) 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Khusyuk gilaaaaaaaaaaa. (Ikut mummy dia @leanazainal yang gila rock kapak sebab lahir akhir 80an LOL). 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Why would you do thaaaaaat?! @instagram 1d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha www.julesmd.com 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Buffet Ramadhan memang patut harga murah2 sebab nak jamu orang berpuasa besar rahmatnya. Macam @mjkcoffeehouse BK6 satu kepala dia charge RM19.90 jer ya Allah. Surau disediakan. Bless these people. 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Pagi tadi kan, waktu sahur kan, bersembang pasal seafood. Tetiba terlintas hati nak makan ketam. Allah makbul doa lain macam cepatnya waktu bulan Ramadhan ni :') Makan buffet Ramadhan kat @mjkcoffeehouse BK6 . RM19.90 jer satu kepala like what is thisss T_T 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Tiada sup kambing sebaik sup kambing @mjkcoffeehouse BK6. 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Setiap kali taip I love you dihujani love love #beetalk #apps 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha More design baju raya for you girls! Okay, design baju yang simple yet elegant dekat atas ni dari @izz_intishaar. They all baru sahaja launch ready-to-wear raya collection semalam with more exciting new colors! Before this, @izz_intishaar dah pun open their raya pre-order. And atas sambutan yang sangat mengalakkan so they did RTW but with very limited pieces. Jadi, untuk tak terlepas dapatkan @izz_intishaar RTW Eid Collection dengan harga yang menarik, cepat2 pergi ke ig @izz_intishaar dan follow mereka! 2d

» LOG IN to write comment.

haniszalikha Just hanging out with my aunty in her meeting. 2d

» LOG IN to write comment.

Nashville Hanis Zalikha
haniszalikha I am babysitting Dedobot whole day sampai meeting pun kena buat kat rumah. I salute mothers everywhere. These little attention-seeking humans are cute for photos but totally NOT cute bila takleh tinggal satu saat nak kena ngadap jer sampai mandi pun takleh tutup pintu what is thisss 2d

» LOG IN to write comment.