fatinliyanaasri She goes panic everytime Im sitting for an exam. Without fail, she will got up in the middle of the night, performing her tahajud and the next day, performing another dhuha just for me. "Ive already asked Allah to help you, so dont you worry. Just do your part, you'll do great"

These words she uttered are very soothing. It really helps me to calm down so that i can concentrate and do better in the exam. I always believe in the power of dua. Especially dua by our own mother.
Love your mom, inshaallah dunia akhirat akan selamat ♡
For those yang dah lama tak call mak, cpt call. Yang dah lama tak balik rumah, jenguklah.
#mom&daughterbonding #datingberdua #tipsFL
5h

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Korang dah tengok @byfatinsuhana punya lebaran's collection?

Tema BFS untuk lebaran kali ini adalah GLAMRAYA sebab ia fokuskan kepada high quality sequins! Lawa giler, tengoklah ke 6 6 design diatas!
Pastu ada size S,M,L and XL. Untuk yang tinggi melebihi 170cm, korang boleh request nak panjang mana dress itu. So jangan risau dress korang senteng hehe.

Kalau korang berminat, korang kena pre-order dulu tau. PREORDER starts : 22 april -6 mei 2014. Postage akan dibuat pada minggu pertama puasa. Just follow diorang kalau nak tau lebih lanjut!

@byfatinsuhana
@byfatinsuhana
@byfatinsuhana

Ps: FL suka yang warna biru gelap, korang suka yang mana? =)
2d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Finally, an entry! Ni warm up tau sebab dah lama giler tak update blog. Next time baru buat entry panjang sikit hehe. Jemput baca, thanks alot!

#honeykoyuki.blogspot.com
2d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Bestfriends at home 2d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Today is the day that Ive been waiting the most for the rest of my life.
After all the hardship, tears,sweats and palpitations, I am now a doctor. Alhamdulillah, ya Allah!
Thank you for all the doas family, bff, doctors, teachers, friends & fans
FL boleh!

Dr Fatin Liyana (MD UKM)

#Flsproudmoment #medicukm09/14
3d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Proud moment no 2 : Delivered a speech in front of my beloved batchmates, doctors and professors. That was my first time ever since I entered medical school! FL boleh yeah!

#Flsproudmoment #medicukm09/14 #farewelldinner #spamgambar
5d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Proud moment no 1 : Walked the dean, Prof Dato Dr. Raymond Azman Ali, senior consultant neurologist down the red carpet ♡

#Flsproudmoment #medicukm09/14 #farewelldinner #spamgambar
5d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Result belum keluar..tapi dah pergi kursus houseman..
Prepare for the real world katenye...aaaaaa migrain terus. Nak lari pergi pulau lah cmni T_T
5d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Bowling with darlings @aimisyairahkz @fatinlaily89 @hanazaty. Kalah teruk ya FL harini. Walaupun tak biasa main bowling tapi aku ni takdele teruk nau. Namun harini longkang adalah destinasi pilihan. Ngeng sangat sampai malu nk lempar bola, harap2 orang sebelah tak judgemental kekeeke 6d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Housemates sekarang ♡ dah matang kurang sikit buat benda bukan2 haha. Tempat mengadu, ketawa dan bersedih selama 3 tahun =') 6d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Masa kat Bandung dulu, kami housemates.Teringat dulu, rumah banjir paras dada. Pastu dapat duit derma mangsa banjir, pergi berjoli kat Paris Van Java hahaha. Walaupun hidup serba miskin tapi bill internet tak pernah miss bayar. Good investment. Kan aku dah jadi blogger skang kekeke. Dorang ni supporter aku no 1 dulu tau. Siap inbox faker, bagi nasihat jangan tiru housemate ite @emayina @faroh99999 6d
  •   nnnajihah_ Cantiknya akak! Adore u and ur career-to-be . :) 6d
  •   bawalplainflowy Gojessss nye kaktin 6d
  •   fatinliyanaasri Thanks girls! Korang pon sure meletop pakai makeup n dress up! We are all beautifu 6d
  •   faroh99999 Hehe membuahkan hasil wlaupun byr tenet jauh kat rancaekekekekek.skang pon still jd supporter lg ni.sedih la pulok..tp somban ngan kl dkt je bole la dtg mlawat jln siamang gagap hehe 5d
  •   madihahdaisy Sama dress, tapi lain colour.. Cantik akak dgn colour hijau ni ^_^ 5d
  •   atiqahjamal Kak fatin, pkai heels kee flatshoes? 5d
  •   afrinarose Dr @fatinliyanaasri ...flowercrown beli ktne? 2d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Our farewell dinner last night =) Dress from @minazboutique, shawl from @arlenedotmy . Thanks kak tira nazri for the pic!

#medicukm09/14 #farewelldinner
6d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Power jugakla kann hahaha speed 50 6d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Main softbol macam nak pukul perompak wuwuw buat malu org somban yo 6d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Yesterday was a success =) Thank you so much my beautiful friend/co-director @intansabrinahaniff for stood by me since the very beginning

#farewelldinner #medicukm09/14
6d

» LOG IN to write comment.

Normal Fatin Liyana

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri First time jumpa Farah masa dekat korea. Baik sangat dia bawak kita jalan-jalan, naik 4D dengan shopping makanan korea hehe. Kita taktau baca, jadi farah tolong bacakan ingredient untuk kita sebab takut ada dweji hikhik. Pastu terjumpa tadi! Rinduuuu @farahlee_♡ tak sabar nak tunggu baby hee 1w

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri My family's favourite ♡ bila balik seremban mesti without fail akan pergi lunch dekat chinese restaurant, klana resort. Dimsum dia sedap! 1w

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri My bonding time with le gym. Sorry ive been neglecting you ever since my pro exam started. Now lets =) 1w

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Macam berkaliber je dia ni miahaha. Thanks @arlenedotmy for the handmade tiedye shawl! Lovin it 1w

» LOG IN to write comment.