fatinliyanaasri Tunjukkan solidariti anda terhadap Palestin dengan memakai tshirt #SaveGaza ini

Kalau korang nak tau tshirt #SaveGaza ini didesign khas oleh @dranwarfazal & @syamsulyusoffilm. Sebelum ni, tshirt ni pernah jadi fenomena sehingga terjual hampir 1000 helai ! Alhamdulillah memang banyak jumlah dana yang dapat disalurkan kepada Palestin hasil daripada penjualan tshirt #SaveGaza ini

Tahun ini, @whitecoatenterprise akan meneruskan usahamurni ini dengan harapan dapat menyalurkan lebih banyak dana kepada Palestin. Inshaallah kami akan menderma sebahagian besar keuntungan kepada Palestin melalui Aqsa Syarif. :: Butiran Tshirt SaveGaza ::
• Harga lengan pendek - RM50 sm/ RM55 ss ( free postage ) • Harga lengan panjang - RM55 sm/ RM 60 ss ( free postage ) • Size - XS, S, L, XL, XXL ( sila ke ig @whitecoatenterprise untuk exact size ) • Untuk membeli, sila hantarkan butiran tempahan ke email rasmi kami - whitecoatenterprise@gmail.com • Jangan lupa follow page kami @whitecoatenterprise untuk sebarang update!

Selamat membeli dan beramal! Semoga Allah mengambil kira usaha kecil kita ini amin

#savegaza #pray4gaza #freepalestin
10h

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Inshaallah esok, owner @cloverush, Afie nak ajak korang untuk walk in dan bershopping di showroom Cloverush Melawati (alamat seperti yang tertera pada ig Cloverush) bermula jam 2 ptg - 10.30malam! So sesiapa yang still tak dapat tudung raya tu boleh lah singgah!

Kebetulan birthday Afie dah nak dekat, jadi @cloverush akan bagi 10% off untuk semua item! Bestkan? Tapi discount ni cuma ada ESOK dan khas untuk WALK IN customer sahaja ️ Dengar cerita tudung Lily (sizeM) kegemaran FL tu dah direstock! Begitu juga dengan Alayna, Amani dan Ayraa halfmoon shawl. Sari halfmoon dan long shawl yang dipakai Anzalna dalam drama Jauh dari Cinta pon ada :) So jangan lupa singgah showroom @cloverush di melawati esok! Kalau tak jumpa, whatsapp 0129694440 untuk alamat ya!

#cloverush #lilybycloverush
1d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Terima kasih yang tidak terhingga kepada kalian yang datang jauh-jauh untuk DROP, DONATE & SHOP!
Alhamdulillah sambutan sangatlah menggalakkan sehingga kami tak menang tangan untuk melayan semua pelanggan
Bayangkan betapa baiknya hati kalian, ada yang datang untuk menderma pakaian baru, siap ada tag dan dalam plastik! Kebetulan yang datang shopping, adalah mereka yang terdiri daripada golongan susah. Terpancar kegembiraan diwajah apabila dapat membeli blouse, jacket, jeans, baju kurung pada harga RM5 sehelai.
Ada seorang makcik ni kata 'Makcik nak pakai baju kurung ni untuk buat raya, cantik sangat'. Walaupun bagi kita baju itu mungkin tak cantik mana, tapi bagi sesetengah orang ia adalah sebaliknya :) Kami gembira kerana dapat membawa kegembiran kepada kalian yang menderma dan kalian yang membeli. Banyak sangat kekurangan dari pihak kami, kami pohon maaf untuk itu ya inshaallah akan kami perbaiki di masa akan datang!

Terima kasih yang tidak terhingga kepada rakan doktor UKM batch 0914 dan UNPAD 08 yang sudi menjayakan project FL x Fadz ini! Merekalah yang bersusah payah mengangkut pakaian berpuluhpuluh kilo, membantu sesi berjual beli dan membantu menghantar pakaian lebihan ke pejabat Islamic Relief, Bangi. Untuk pengetahuan semua, mereka datang seawal jam 8 pgi dan hanya pulang ke rumah jam 10mlm. Mereka berbuka puasa dengan air rm2 yang dibeli dari bazaar sebelum meneruskan kerja-kerja pembersihan :') tolong doakan agar Allah menggandakan pahala buat mereka! Thanks gegirls!

Buat pengetahuan semua, jumlah kutipan jualan semalam mencecah RM4 ribu ringgit. Alhamdulillah! Satu angka yang sangat banyak buat kami (walaupun kami hanya jual semua brg murah2). Pakaian yang tidak habis dijual pula sudah kami sedekahkan kepada Islamic Relief. Kami akan bahagi sama rata hasil jualan ini kepada Aqsa Syarif dan Aman Palestin.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada partner saya @fadzreeneerzdaf, ibubapa, keluarga, rakan-rakan dan 'kamu' yang sentiasa memberi sokongan kepada saya. 'Kamu'...thank you for bringing the best in me! Semoga Allah merahmati kita semua. Assalamualaikum

#flcarbootsale #pray4gaza #freepalestin
1d
  •   ayunifatma @syazwanie_halim i thought u're in d picture. Girl wearing green tudung..? 18h
  •   syazwanie_halim Hahaha. Cantiknya saya @ayunifatma . ^^ 18h
  •   dranwarfazal @fatinliyanaasri ;) Maaf lewat sedar.Jangan nanar.Allah dengar.-Ghafir;60 Teruskan berjuang! 17h
  •   nora_syakilla Tahniah kak aten ! ;) happy dpt jumpa dkt sana & happy gak sbb knl kt lg hehe. May Allah bless you :) 17h
  •   nora_syakilla Ghafir; 60 : And your Lord says, "Call upon Me; I will respond to you. "Indeed, those who disdain My worship will enter Hell [rendered] contemptible. 16h
  •   mamanylazulfa dear, how to contact u? :-) I have business frm sgp to discuss w u :-) 13h
  •   farishfarhan81 Dunia yg kecil...terang lg bersuluh..sy pasti itu 'kamu' 10h
  •   fizanez Tahniah @fatinliyanaasri :) kt dah tengok jgk video yg kne interview tu.. good job ! 5h

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri I was so drained out yesterday, tak sempat nak habiskan upload gambar!

Mashaallah alhamdulillah, walaupun projek #flcarbootsale adalah usaha persendirian bersama @fadzreeneerzdaf tapi pihak Aqsa Syarif turut turun padang untuk memberikan sokongan kepada kami. Terima kasih saudara Irfan & Zul kerana sudi interview kami dan memberikan sedikit cenderamata dari Aqsa Syarif :) Kami memakai mafla Aqsa Syarif dan headgear 'Badar Operation' sebagai tanda solidariti terhadap Palestin. Boleh usha FB page Aqsa Syarif untuk mengetahui recent update di Gaza secara tepat dan terperinci. May Allah bless us amin :)
1d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri We love to make them happy #flcarbootsale 2d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Jom! 4pm til 6pm. Shawl 3 for rm10

#flcarbootsale
2d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Terima kasih diatas sambutan yang amat menggalakkan. Alhamdulillah!

Kami terpaksa memanjangkan waktu operasi. Carbootsale ditutup sekarang utk memberi laluan sesi susun atur dan beribadat. Kami akan buka semula jam 4-6 ptg!

Kami akan memberi PERCUMA beberapa pakaian terpilih ! Jadi jom dtg seksyen 4, bandar bukit mahkota, berdekatan dengan apartment nuri dan bazar ramadhan pukul 4 ptg ini!

Kami tidak menerima sebarang DONATION lagi kerana sudah terlalu banyak. Tq!

#flcarbootsale
3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Kami jaga bahagian tops! Blouse rm5, tshirt 3 rm10. Bawa duit kecil ya :) @faroh99999 @intansabrinahaniff
#flcarbootsale
3d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Drop & Shop for Palestin
Jom ramai ramai datang #flcarbootsale di seksyen 4, bandar bukit mahkota. Sampai pukul 2 ptg ya!
3d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Jom ramai-ramai. Terimakasih diatas sokongan sisters ! 3d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Boleh dapatkan mafla dan tabung kecil merchandise khas dari Aman Palestin! FL bersama wakil Aman Palestin @syamimiazmi
#flcarbootsale
3d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Booth paling hujung, kami pakai baju aman palestin :) harga semua 3 for rm10, rm5, rm10 jee. Lets?

#flcarbootsale
3d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Its happening now! Belum apa apa dah kene serbu. Jom! Cari booth hujung sekali ya, tanya kat petugas hehe

#flcarbootsale
3d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri • 1 hari lagi • ~ FL Carbootsale ~
Esok jangan lupa cari doktor doktor comel ni ye hehe. Inshaallah mereka akan turut serta menjayakan project kecil kecilan FL & Fadz ni ️Wakil dari Aman Palestin @syamimiazmi akan turun padang juga untuk memberi sokongan kepada kami! Korang boleh dapatkan merchandise Palestin seperti mafla, tabung kecil serta jaket tau from her

Sedikit pesanan :
• Carbootsale bermula jam 9 pagi hingga 2 petang di seksyen 4, bandar bukit mahkota, bangi. • Bawa beg shopping anda sendiri cuz we dont provide any plastic bag! • Bawa duit kecil ya untuk memudahkan urusan perniagaan • Jom datang beramai-ramai see you tomorrow!

Sebarang info lanjut seperti alamat serta terma&syarat boleh click #flcarbootsale ️Semoga Allah memberkati usaha kita semua!
3d

» LOG IN to write comment.

Normal Fatin Liyana
fatinliyanaasri • 1 hari lagi •

Lokasi FL CARBOOTSALE :
Seksyen 4, Bandar Bukit Mahkota, Bangi ( berdekatan dengan apartment Nuri ) • disarankan untuk memakai GPS dan mengikut koordinat yang tertera pada gambar • untuk mengetahui lebih lanjut tentang terma dan syarat carbootsale click je #flcarbootsale ok! • Jom Drop & Shop esok ! See you there
3d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri I am simply mengada and manja like that. Especially when @datinnajah is around

Earphone terbelit, bukakan air mineral, koyakkan cili sos, betulkan shawl dan macam macam lagi benda yg menguji kesabaran, semua aku pass kat dia haha

Masa dekat melbourne, baju kena taik burung %#^*£¥, terus berlari lari anak mendapatkan Najah... Thank you mummy ️love you!
4d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri Teman yang akan menerangi kubur kita kelak. Bacalah al Quran setiap hari walaupun cuma sehelai :) 4d

» LOG IN to write comment.

fatinliyanaasri • 3 hari lagi •

Lokasi : Bandar Bukit Mahkota Seksyen 4, Bangi ( berdekatan apartment NURI )

Jom DROP by di our booth dan DONATE pakaian preloved korang! At the same time, korang boleh SHOPPING sekali barangan preloved itu pada harga runtuh️ Yang DROP dapat pahala, yang SHOP pon dapat pahala sebab kami akan salurkan 100% keuntungan kepada Aqsa Syarif & Aman Palestin untuk membantu saudara kita di Gaza, inshaallah!

Ps: FL & Fadz bersama 8 rakan lain akan berada disana seawal jam 9 ya. Jangan lupa date kita

#flcarbootsale #pray4gaza #freepalestin
5d

» LOG IN to write comment.

Sutro Fatin Liyana
fatinliyanaasri What a gloomy Friday morning..
May Allah protect us, our country and our brothers/sisters over there.
Today is Al-kahfi day, have you started yet? Let's 😇

#pray4mh17 #pray4gaza #malaysiatanahtumpahdarahku
5d

» LOG IN to write comment.