Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Son, symmetry has two meanings. The first is a vague sense of harmonious and beautiful proportion and balance. - Papito @muhammadfkdd 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Merajuk detector alert..!! Inilah wajah isteri bila saya tak perasan perubahan & makeup pada wajahnya... comel ja... Hehe... #DownyMY 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Perkara pertama yg menarik perhatian masa 1st date dgn isteri, dia sangat2 wangi ;) www.clozette.co/downy #cluelessman #DownyMy 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Selamat Hari Lahir Adik non ku sayang @dianahzahari Semoga Allah swt terus merahmati dan memelihara Kehidupan diknon di dunia dan Akhirat Amin... 2w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Standing with his GUCCI outfit...Terima Kasih pakcik @jalil_tj dah padan dah sekarang.. Janji Italy.

#gucci #baby #malaysia @muhammadfkdd
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz @dianadanielleb dah jawab poll dan saya sangat bersetuju dgn keputusan poll tu :) so wanita2 di luar sana jom ramai2 join poll di http:/www.clozette.co/downy #cluelessman #DownyMY cc. @jane_mig 2w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Maaana...Dakcik..comey babah tu...😎 @muhammadfkdd 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Poster 2w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Ingin merasa kelainan bila menonton filem Malaysia...? Filem fantasi Apokalips X berada di pawagan sekarang.... #apokalipsX 2w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Diana sangat teliti dalam penjagaan pakaian saya. Dia menggunakan downy untuk memastikan pakaian saya sentiasa wangi. Saya berasa amat senang sekali.
#downyMY #downy #dayre cc. @dianadanielleb @jane_mig
2w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Kalau bola sepak senang nak timbang..50 X saya boleh timbang..sungguh..tapi bola polo bertaun baru nak buleh...

#dayre #CleanPro #lamartinapolo #ralphlauren cc. @nachofigueras @kuadeq @yudiefazly
3w

» LOG IN to write comment.

Video Farid Kamil ZCD
faridkamilz Hobby saya bila ada break sat shooting.... #dayre #CleanPro #kemcucitangan 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Cuba teka ini babak apa?
Filem 'Apokalips X' yang sedang di tayangkan sekarang ni.... #film #world #art cc. @astroshaw @khalidmamat
3w
  •   wawaden @faridkamilz abang otai 'x'... 3w
  •   spesialis_tinggi_gemuk_ideal Tambah TINGGI mu 5-15 cm? KURUSin? GEMUKin? 15-30 kg Atau Menjadi PUTIH & hilangin JERAWATmu ? BERGARASI DAN PASTI "jaminan uang kembali" invite ---> pin BBM: 75F7DD49 ---> Line/Wechat/KakaoTalk: doctorhealthy 3w
  •   joyjol42four Abang otai 3w
  •   nieza_ny Monopod murah wassap 0129132843 3w
  •   shukriburn @faridkamilz ghost rider 3w
  •   niknurakif Ni babak after gaduh and bunuh anjing. Nak cmpak pedang ke atas and msuk sarung sndiri :) kan ?dah tngok time first day cite ni keluar :) hee 3w
  •   terisahdannie Wooow 2w
  •   apizz_xandria95 Abg pndai setting 125z x?....buat bg laju mcm cite remp-it tu boleh? 2w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Sejak kebelakangan ini baju-baju yang dia pakai semua bau wangi.. #downy cc. @dianadanielleb @jane_mig 3w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Filem Apokalips X di seluruh pawagam Malaysia hari ini.. cc. @astroshaw #apokalipsX 3w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Tak sabar rasanya menantikan Tayangan filem ini di seluruh pawagam nanti.. #film #world #cinema #ralphlauren #raptor 4w

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Bienvenidos Malasia @nachofigueras estamos muy orgullosos de jugar con vos en nuestra cancha, fue un honor para nosotros, gracias por la buena onda.
#nachofigueras #blackwatchpolo #ralphlauren #polo #lamartinapolo cc. @yudiefazly @this_7 @ta_45 @kuadeq @huzainiyunus
4w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz With World Polo Player @nachofigueras at Ampang Polo Club. #nachofigueras #6goal 4w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Di Majlis Pelancaran Downy.. #downy #dayre 4w

» LOG IN to write comment.