farahdianaanuar Mcm comel jeeeteringin tp dh ada 3 stroller xpa,tggu adik Elsa #hellokitty 1d

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Bonding membonding lepas ni blh jln 1 mall dgn penuh fokus & penuh beg di tgn #balasdendam #babyelsa #1y8m @imjohan7 2d

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Tamat sudah siri jelajah konsert Elsa Perry,masa utk pulang ke pulau Alhamdulillah #safelyarrived #babyelsa cc @thesheriankidz holaaa,pink boot dh muat dahhhhh,anak dara saya dh besauuuuuutqtqtq @thesheriankidz 2d

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Selamat jalan ma @farizahmajid jgn lupa doakan kami pulak sampai di sana nnt,insyaAllah#LOML #umrah #mom #daughter #love #siblings #onehappyfamilyatairport 3d

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar @imjohan7 #LOML #love #us #Elsa my scallop top terbaik dari @baniandco 1w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Enjoy the moment @thedeeno CONGRATULATIONS BRO️Proud of u moga terus sukses dan sentiasa dimurahkan rezekimu amin #convo #KLMU #PICC 1w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar On the way to Uitm Jengka with my youngest sista & #Elsa @sisnabeelah @anuarali @farizahmajid my red kepok kepok shawl is from @forhawwa' 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Org yg selalu temankan saya menyanyi kt sekolah,sbb saya ni pemalutakotcikgu suro pform baru pformhewhew,Alhamdulillah msg2 dah beranakpinak,moga besar lg keluarga kita nnt insyaAllah @iejabieja #Elsa #Damia #classmate #CBN #CBNers #friendship #forever 2w
  •   farahdianaanuar Pn rosnani was my form 3 class teacher sista,if im not mistaken..mcmna blh lupa,semua cikgu masih sy igt dr tadika smpai ke UitmAlhamdulillah..anak teacher rosnani ke?? @farah_ferdaus 2w
  •   syaalhabsyie Bile tgk balik...Semua muke xbrubah kan.. tp masing2 dah ade family n kids.. ;) @farahdianaanuar 2w
  •   farahdianaanuar Rindu gila kt ko isma,kt thea @farahthea @lindaroos7 semua2 laaa..blk msia roger2 laa!aku pn dh brapa kali xjd nk jumpa ieja,tcare ok.slm to all,insyaAllah lps ni ktorang gomol anak ko plak2w
  •   ku_syarif Cute.. 2w
  •   lindaroos7 Ala... Nk jumpe ko gak~ ke ko Nk Tunggu aku sampai beranak 5 plak kan~~ 2w
  •   farahthea alaaaaa. rindu semuaaaaaaa 😙😙😙😙😙😙 2w
  •   farahdianaanuar Perli baik pyannt aku turun KL aku roger @lindaroos7 1w
  •   farahdianaanuar Tau xpaaa..rindu sgt2!!!thea blk bgtau k..reunion anak branak nnt @farahthea 1w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar MasyaAllah,lihatlah transformasi Brunei. Hudud juga bakal dikuatkuasakan 22hb ini. Moga Allah sentiasa merahmati,memberkati & melindungi Brunei ,Amin YRA #Oneofmyfavcountry 2w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Hari ni kita taburkan bacon di atas telur tu dgn penuh kasih sayang #eh selamat mencuba 2w
  •   king_kalsium_tinggi_badan Nak tambah TINGGI BADAN ke ?? nak LANGSING ?? KITA JAMIN BERKESAN !!! Kita nak jual dengan Harga TER -MURAH !! | pin BBM : 25C754AB | Line/WeChat : herbalstore | WhatsApp : +6281533447174 I'm so sorry for my spamming :) peace :) 2w
  •   qaisarafabrics_mini_iron Nyummeh!! 2w
  •   masyuk_rm55 yummy 2w
  •   jam_tangan_gshock Tumpang promo sye mnjual bbagai jam tangan murah2 2w
  •   nurullahnasuha Sedapnyrr. 2w
  •   js_couture Salam..stock clearance for blouses, skirts and handbags..only from rm29..grab yours now..you are most welcome to visit my ig 2w
  •   nurmodesty Fyn pun nk try buat ni masa tgk kak Fara buat utk anak kak Fara! 2w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Kita pun nak main baling selipar jgk,tp kita pakai terompah #babyelsa @sisnabeelah jegging by @zazakidscouture 2w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Selamat pengantin baru Pian & Anne #eh miss u @thedeeno #babyelsa @anuarali @farizahmajid shawl by @lovelyshawl 2w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Mengalahkan mahasiswi #babyelsa #reading #book #mph 2w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Happy sabtuday sahabattttt👭 #love #friendship #forever #ffc 2w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar by @mariaelenazarul "Best nya duduk malaysia sebab ada banyak event ilmiah ️ Friends,
IlmFest is a gathering of high calibre AlMaghrib Institute teachers.
For the first time time in history, IlmFest will be held in Malaysia.

2 days of knowledge overload with 13 respected Shuyukh talking about Allah's last and beloved Messenger Prophet Muhammad SAW.

Recharge your faith, Recalibrate your Aqeedah,
Renew your Tawheed.

Be amongst Angels and friends and make dua

Register for IlmFest 2014 now.
Visit : http://www.ilmfest.my/

Follow their instagram @ilmfestmalaysia
And twitter @ilmfestmalaysia" via @PhotoRepost_app
2w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar @aimiianuar <tukang bg idea smlm,yummehhhh😀 #justforElsa 2w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Muhasabah diri bro & sista mimpi indah😴 3w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar Doa apa tu Elsa?cuba share dgn mommy #babyelsa 3w

» LOG IN to write comment.

farahdianaanuar My mom sent me this selamat beradu😴 #bilaanakberanakxblhtido @farizahmajid 3w

» LOG IN to write comment.